ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

elit
Контакти:

Re: ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ

Мнениеот elit » 01 дек 2008 10:13

Сините Лъвове София написа:Абе, льольо, това да не ти е сайт за запознаства, бе? За любов ли да си говорим на футболен форум?

Какво ще кажеш, скъпи привърженик на Левски, ако на
снимката с която се гордееш, фигурира цитираната
леля!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 01 дек 2008 13:30

Elit- Поздравления!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 01 дек 2008 13:34

... а защо изобщо си правите труда да пишете тук? от 2 месеца влизам може би 1-2 пъти на седмица (предимно когато моят отбор е играл някакъв мач и ми е интересно и мнението на другите) и нещата които чета и виждам за пореден път се убеждавам, че рибките сте вие.
направете си един форум, който сами да си модерирате и не обръщайте внимание на това "нещо" тук, което е много далеч от спортен форум.
няма ли ясни правила и хора, които да отговарят за съблюдаването им - нищо не става. идиоти и комплексари с лопата да ги ринеш.

единствената причина поради която и аз влизам чат-пат тук е, че съм любопитен и за мнението на "другата страна" (понякога ти писва от "лафовете в собствения ти двор" и искаш да погледнеш в чуждия), а тук има доста потребители ... само че като видиш какви теми изобилстват, като видиш нивото на разсъждение на повечето, като видиш, че такова нещо като модератор липсва напълно ... за к'ъв чеп е тогава?
надявам се повечето да осъзнават, че форумите се създават и поддържат такива каквито са от самите потребители, а не се "спускат" отгоре ... просто щото било модерно там да има нещо, където някви да си пишат.

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 01 дек 2008 17:38

Трябва да има ясни правила и който не ги спазва-БАННННННН!Това е!Не може някакви келешчета да се псуват като каруцари!Ако някой има да каже нещо разумно и аргументирано-ок,ако не да не влиза в този форум!
Един е Ботев!

Потребителски аватар
Сините Лъвове София
Контакти:

Мнениеот Сините Лъвове София » 01 дек 2008 22:08

elit написа:
Сините Лъвове София написа:Абе, льольо, това да не ти е сайт за запознаства, бе? За любов ли да си говорим на футболен форум?

леля!

Аз не съм месията. Футбола без малко дразга е като да ближеш захарно петле през опаковката. Ако има нещо, което не ти харесва - го подминаваш - вместо да хленчиш и да се правиш на умник трупайки форумна слава. Свободата на словото и изразяване на собствените си емоций са неща характерни за футболщината. Същата футболщина, която може да те накара да се почувстваш невероятно и в следващия момент пълен мизерник. Където има футбол има и емоций. Навсякъде е така.
Изображение
В тази песен се разказва за блестящи битки
и за славни сини времена,
за побоища, пожарища и за агитки,
вилнеещи със сини знамена...

Изображение

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 02 дек 2008 00:14

Сините Лъвове София написа:
elit написа:

леля!

Аз не съм месията. Футбола без малко дразга е като да ближеш захарно петле през опаковката. Ако има нещо, което не ти харесва - го подминаваш - вместо да хленчиш и да се правиш на умник трупайки форумна слава. Свободата на словото и изразяване на собствените си емоций са неща характерни за футболщината. Същата футболщина, която може да те накара да се почувстваш невероятно и в следващия момент пълен мизерник. Където има футбол има и емоций. Навсякъде е така.

Прав си, че футболът е зрелище и без емоция е
невъзможно. Но как да приема грубата запалянков-
щина, която не се свини дори и пред паметта на
Гунди, въргаляйки името му в калта. Или писания,
за идоли и състезатели на другите отбори, в
които всяка втора дума е нецензурирана. Като че-
теш, имаш чувството, че си в бардак или секс магазин,
а не във сериозен форум.
Англичаните имат една максима, която гласи
Уважаваи противника, за да те уважават и тебе!
Фер плея на терена, създава и фер плей на трибу-
ните. И затова на стадионите седят един до друг
привърженици на Челси и на Арсенал и тези на
Манчестер юнайтед до феновете на Ливерпул.
Бил съм на такива мачове и съм наблюдавал,
как след завършването на срещите, противниците
дискутират помежду си емоционално, но цивилизо-
вано, без грубиянщина.
Вчера влязох в английския сайт спорт нюз, където
има подобен форум. Е бога ми, четох тема за гола
на Ван Перси отбелязан от засада, но в над 150-те
коментарии на запалянковци, не прочетах един с
нецензуриран език. Имаше заяждания, имаше под-
хвърляние за реферска помощ, имаше дразга,
но нямаше псувни, нямаше персонажи от фауната,
нямаше еротика.
Но това е и огледален отговор от поведението на
терена. Ако сте гледали мача, да видяхте, някои
от състезателите на Челси да оспори гола. Да
тръгнат срещу съдията или неговия помощник,
да ги дърпат, псуват и какво ли още не!
Само че в Англия има регламент. Ако си запа-
лянко и се държиш лошо на трибуните, просто
те лишават от възмоността да посещаваш мачо-
ве, а ако си на терена и пристъпиш правилата -
търпиш жестоки наказания.

Потребителски аватар
Сините Лъвове София
Контакти:

Мнениеот Сините Лъвове София » 02 дек 2008 04:19

За коя Англия става въпрос? За тая където, като играят Ман Ю и противниковите фенове пеят песни за мюнхенската трагедия(самолетната катастрофа през 58, ако не знаеш), за тая дето феновете на Арсенал пеят про нацистки песни, защото на местните им врагове Тотнъм им викат "Ийдс"(Евреи) в тая Англия където, като играят Лийдс и противниковите отбори веят турски знамена(инцидента с 2та убите фена на Лийдс в Цариград преди години) в същата дето се възхваля смъртта на 39 убити фена на Юве, в Англия където вееха Български трибагреници за да дразнят подчовешката измет фенове на Ливърпул, защото техен фен проби дупка в главата на невинен Български барман и беше арестуван, същите тия англичани, които на финала за КЕШ в Атина миналата година ги даваха по телевизията как дърпат билети от ръцете на деца? Англия от където тръгна футболното насилие? В тоя ред мога да продължа до утре и виртуалното пространство няма да ми стигне! За тая измет английска дето раздроби България не искам и да чувам, ни най-малко от невежи, като теб! Смърт за царицата и за всяко английско плазмодо!
Изображение
В тази песен се разказва за блестящи битки
и за славни сини времена,
за побоища, пожарища и за агитки,
вилнеещи със сини знамена...

Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 дек 2008 12:07

Обръщам се към всички истински привърженици на
футбола в България, независимо от клубната си
принадлежност.
Дайте да дадем отпор на инфантилните драскачи,
на олигофрените, чийто нечленоразделна реч се
състои само от псувни, животински звуци, полови и
сексуални намеци.
Да изчистим форума от боклуците! От тези, които
трудно могат да се наричат хора! От заслепените от първобитната си запалянковщината и нямащи елемен-
тарно уважение към противника! Тяхната аргумента-
ция е на нивото на фауната, чиито представители
явно са те.
От индивидите, които нямат идеали и не се свинят
да злобеят с паметта на покоиници! От геронтофили
и нарциси, на които цялата енергия на либидото е инвестирана на първо място в Аза!
От екземпляри, които трябва да са пациенти на
психиатрични клиники, а не да драскат във форума!
Убеден съм, че много хора ще ме подкрепят, защото
преобладаващите са като тези, които писаха по
темата FUN и такива, които веднага се отзоваха на
призива за помощ на привърженика на Локото!
А за тези, които не могат да разберат моето посла-
ние, нека да остане за тяхна сметка! И най-вече за
тях ще важи ДА ПАЗИ ГОСПОД, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ!

Напълно подкрепям изказването ти,но виждам в него голяма доза утопизъм.Изчистването на форумът от простаци не е в нашите възможности.Единствено модераторите тук имат лостовете и възможността да го направят,но по мои наблюдения им липсва желанието за това.Единственото,което ние,редовите пишещи тук,можем да направим,е да не се подаваме на провокации и да не отговаряме на такива поустове.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 дек 2008 12:15

... а защо изобщо си правите труда да пишете тук? от 2 месеца влизам може би 1-2 пъти на седмица (предимно когато моят отбор е играл някакъв мач и ми е интересно и мнението на другите) и нещата които чета и виждам за пореден път се убеждавам, че рибките сте вие.
направете си един форум, който сами да си модерирате и не обръщайте внимание на това "нещо" тук, което е много далеч от спортен форум.
няма ли ясни правила и хора, които да отговарят за съблюдаването им - нищо не става. идиоти и комплексари с лопата да ги ринеш.

единствената причина поради която и аз влизам чат-пат тук е, че съм любопитен и за мнението на "другата страна" (понякога ти писва от "лафовете в собствения ти двор" и искаш да погледнеш в чуждия), а тук има доста потребители ... само че като видиш какви теми изобилстват, като видиш нивото на разсъждение на повечето, като видиш, че такова нещо като модератор липсва напълно ... за к'ъв чеп е тогава?
надявам се повечето да осъзнават, че форумите се създават и поддържат такива каквито са от самите потребители, а не се "спускат" отгоре ... просто щото било модерно там да има нещо, където някви да си пишат.

Идеята за създаване на такъв форум е добра,но не зная как може да се направи на практика.Другото решение,за което се сещам на примависта е да се напише писмо до собствениците на сайта с искане да се назначат други модератори,които да имат време и желание да си вършат работата.Ако се реши да се направи нещо подобно,ще го подкрепя напълно.Ако се стигне до писане и подкрепа на написаното,ми напишете на личен за да окажа и своята подкрепа по подходящ начин!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Мнениеот Пирин Благоевград » 02 дек 2008 12:50

Такива като тоя горния са ми най-интерсни, решил той ред да въвежда, а бе остай народо да си прай ташак, бе, и ходи свърши нещо и си придай смисъл на живота. Не бе, ако гонг махнат лумпените - 95 % от посещаемостта на сайто ше го изгубят. :roll:
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

Върни се в “Футбол - България”