Левски приема Вихрен и Черноморец извън София напролет?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Re: Левски приема Вихрен и Черноморец извън София напролет?

Мнениеот пирин » 01 дек 2008 02:12

sedem_!_dva написа:Вие счупихте стъкло на автобуса на футболния клуб Левски, а тея са счупили на рейса на феновете на Пирин. Има голяма разлика приятел ;)

най-смешното е, чеавтобусите са в далаверата-нали обявиха по всички сайтове че ще има два автобуса на ментето ПИРИН-ДОКАРАХА ДВА АВТОБУСА С ПО 15 ФЕНА ВЪВ ВСЕКИ ОТ ТЯХ.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 01 дек 2008 08:23

За чо.рбата - само В-група :!: Да играете с "Люлин", че да ви дойде ума в главата :!: :!: :!:

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 01 дек 2008 10:06

POPCORN - Човече преследваш изгубена кауза. Опитваш се с нормални думи да изкажеш мнение и естествено от другата страна те заливат такива невероятни обиди , каквито не съм виждал и във форума на топспорт и спорт1.
Кажи ми кога си успявал да водиш нормална дискусия в този форум, без поне 10 човека да ти се изредят ... Аз отскоро съм регнат но следя форума от доста повече време и мога да кажа , че това е най - голямата пумийна яма дето има някъде. Тука са на почит обидите и псувните.
Та съвета ми към тебе и просто да не си хабиш нервите напразно.

Върни се в “Футбол - България”