Стадионите в София са в плачевно състояние

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: Стадионите в София са в плачевно състояние

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 фев 2010 17:39

MORSKI написа:Пише, че Coming soon ще отидеш в някой македонски форум- грешка, форум от западните покрайнини Там спокойно ще можеш да блестиш с мненията си

Брат......дай да не го гоним момчето ( момичето :roll: ) .......че тук поне, реално може да научи някои неща...... :lol: ..........иначе в "македонските" форуми.....просто ще продължи...... да си промива мозъка...... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2010 17:40

THE G.A.M.E написа:
MORSKI написа:Пише, че Coming soon ще отидеш в някой македонски форум- грешка, форум от западните покрайнини Там спокойно ще можеш да блестиш с мненията си

Брат......дай да не го гоним момчето ( момичето :roll: ) .......че тук поне, реално може да научи някои неща...... :lol: ..........иначе в "македонските" форуми.....просто ще продължи...... да си промива мозъка...... ;)

То има ли накъде повече от това да бъде промит :roll: :| :(

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 фев 2010 17:46

MORSKI написа:
THE G.A.M.E написа:

То има ли накъде повече от това да бъде промит :roll: :| :(

Ами то......май-май.....нещата са доста сериозни при него !
Лошото е, че като гледам......няма и 20 години......а какво мислене има само !
Абе да е жив и здрав.....не ми се занимава повече с него.... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
verginasun

Мнениеот verginasun » 20 фев 2010 19:10

и на мене не ми се занимава с вас.. ама така обърнахте темата.... то се виде кои мозъци комунистите са промивали !! доказах ви с факти ,че са ви учили на абсолютни тъпотии.... въобще не ми дреме ако ще и от космоса да идвате...... факт е ,че сте единственото азиатско племе дошло в европа през средновековието според вашите официални историци в момента!!! така че въобще не ми пука за вас и за вашите многоброини теории за "старите българи" и разните и там проучвания в япония!!!! 8-) ! ако искате да спорим за история направете отделна тема... ако не... не ме занимаваите повече с нея!
пс. а за стадионите просто ви показах "хората от западните покраинини " какво съоражение строят!! за големо ваше съжаление обаче едва ли ще може да играете мачовете си на него ... а познаите защо :) аре със здраве!
THE GREATEST LEGEND OF ALL WAS REAL - ALEXANDER THE GREAT!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2010 19:19

verginasun написа:и на мене не ми се занимава с вас.. ама така обърнахте темата.... то се виде кои мозъци комунистите са промивали !! доказах ви с факти ,че са ви учили на абсолютни тъпотии.... въобще не ми дреме ако ще и от космоса да идвате...... факт е ,че сте единственото азиатско племе дошло в европа през средновековието според вашите официални историци в момента!!! така че въобще не ми пука за вас и за вашите многоброини теории за "старите българи" и разните и там проучвания в япония!!!! 8-) ! ако искате да спорим за история направете отделна тема... ако не... не ме занимаваите повече с нея!
пс. а за стадионите просто ви показах "хората от западните покраинини " какво съоражение строят!! за големо ваше съжаление обаче едва ли ще може да играете мачовете си на него ... а познаите защо :) аре със здраве!

Пич, аз съм на 19 години и комуснистите не са ме научили на нищо...Само не ми казвай, че това дето го учите вие е истина, та то цял свят ви се смее на глупостите за Филип Македонски, Александър Велики, Самуил и т.н...
Той и Адам е бил македонец...
Мога да ти кажа само и да те посъветвам да попиташ някой възрастен- применро около 70-80 годишен, който не го е страх да каже истината- какъв е ;) Защото БЮРМ,повтарям БЮРМ е създадена от другаря Тито с една цел- като не може да убеди хората в Македония, че те не са сърби, то поне да ги накара да смятат, че не са и българи- ето такива като теб и твоите връстници....И за жалост е успял.....
Със здраве, болна тема сте ми- не смятам повече да влизам в дискусии- видно е, че са ви промили мозъците на хората на възраст около 30-40 години.....

Потребителски аватар
verginasun

Мнениеот verginasun » 20 фев 2010 19:33

MORSKI написа:
Пич, аз съм на 19 години и комуснистите не са ме научили на нищо...Само не ми казвай, че това дето го учите вие е истина, та то цял свят ви се смее на глупостите за Филип Македонски, Александър Велики, Самуил и т.н...
Мога да ти кажа само и да те посъветвам да попиташ някой възрастен- применро около 70-80 годишен, който не го е страх да каже истината- какъв е ;) Защото БЮРМ,повтарям БЮРМ е създадена от другаря Тито с една цел- като не може да убеди хората в Македония, че те не са сърби, то поне да ги накара да смятат, че не са и българи- ето такива като теб и твоите връстници....И за жалост е успял.....
Със здраве, болна тема сте ми- не смятам повече да влизам в дискусии- видно е, че са ви промили мозъците на хората на възраст около 30-40 години.....

по логично е да си търсиш корените в земята , която обитаваш от векове от колкото в памир , хиндукуш , китаи , монголия , къде беше другаде... а кавказ .. иран ... дори и япония... поне това наблюдавам аз в последните 20 г. дори историците ви се карат и немогат да се обеденят под една обща теория за произхода на българите!! забравих и монголия !! ;) а тва за бюрм и промитите мозъци се манипулира от големите ви националисти татарската глава димитров и оня **** влах каракачан , които няма нищо общо с македония но незнаино защо е председател на вмро :shock: ... също така и от наказания от господ слепец слави трифонов.... прочети малко за старите български историци начело с ганчо ценов , които е единстения истински историк от българия , които е писал бг история и не ми вярваи на версиите от азия , които чехите шефарик и разни други руски евреи ви написаха за да и унижават както си искат!!! това е!

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 20 фев 2010 20:21

Аре бягай си в измислената държавица Македония, нямаш място тука !
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Потребителски аватар
verginasun

Мнениеот verginasun » 20 фев 2010 20:36

[offtopic]за морски и дъ геим !

Ганчо Ценове 1-ва част

http://demograph.blog.bg/politika/2010/ ... nci.495439

Ганчо Ценов 2

http://demograph.blog.bg/politika/2010/ ... nci.495444

за траките - истинските българи - вулгарос - варвари!

http://sparotok.blog.bg/politika/2010/0 ... iia.494096

Ганчо Ценов е единствения бг историк докаснал се до архивите във ватикана освен комуниста агент б димитров!! признат български историк и изследовател! осъдил Създателя на измислената бг история проф. златарски на когото тикви като божовата слугуват!
морски обърни вниманиеи през коя година е писана книгата за старите македонци! и ми кажи съществувало ли е бюрм тито и другите глупости с които ти пълнят главата!

пс бургаски ... не ми казваи къде да си ходя.. аз живея в българия заедно с още 2 милиона македонци и още толкова тракиици но за съжаление много малко от тях знаят истинската си история... ако некои требва да напуска тая земя .. то това си ти... хващаи си корабчето и обратно в монголия или хималаиските степи .. там както си верваш!! това е от мене![/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2010 20:48

verginasun написа:
MORSKI написа:

по логично е да си търсиш корените в земята , която обитаваш от векове от колкото в памир , хиндукуш , китаи , монголия , къде беше другаде... а кавказ .. иран ... дори и япония... поне това наблюдавам аз в последните 20 г. дори историците ви се карат и немогат да се обеденят под една обща теория за произхода на българите!! забравих и монголия !! ;) а тва за бюрм и промитите мозъци се манипулира от големите ви националисти татарската глава димитров и оня **** влах каракачан , които няма нищо общо с македония но незнаино защо е председател на вмро :shock: ... също така и от наказания от господ слепец слави трифонов.... прочети малко за старите български историци начело с ганчо ценов , които е единстения истински историк от българия , които е писал бг история и не ми вярваи на версиите от азия , които чехите шефарик и разни други руски евреи ви написаха за да и унижават както си искат!!! това е!

Ти вземи малко прочети и поразпитай стари хора=- казах ти го...Имаше един филм точно на тази тема в който еидн дядо от Мкаедония питаше репортрката-"момиче 5 цата още ли ходи до Княжево" и си изказа болката=- как не са му давали работа, защото е твърдял, че е българин и как са го репресирали...Сам си прави изводите- или този филм ще кажеш, че е манупулация- не очаквам д акажеш друго,....Те и нацистите в Германия след втората световна се опитаха да докажат едва ли не, че е нямало концлагери, а това са били места за отдих на евреите...Жалко, много жалко...
И пак ти казвма- на мен не ми влияе никой- за разлика от теб и връстниците ти- аз съм достатъчно разумен и се интересувам за да видя нещата и без някой да ми казва, камоли хора като Трифонов....Но фактите са си факти ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2010 21:12

А по темата- относно стадиона, ок...Обаче защо показваш само едната страна на стадиона :lol: Той прилича на стадиона на Берое- една огромна трибуна, но по-натам се губи останалото...Такъв стадион няма как също да покрие лицензте на Уефа, тъй като не е изцяло покрит- да не говоря, че е безумно направен....

Изображение
Изображение

Изображение
това, ако е по-добър стадион от "Лазур"- аз съм не трамвай, ами жп коловоз...
Този стадион няма как да вземе лиценз по новите правила 8-)

Върни се в “Футбол - България”