MORSKI написа:Пише, че Coming soon ще отидеш в някой македонски форум- грешка, форум от западните покрайнини Там спокойно ще можеш да блестиш с мненията си
Брат......дай да не го гоним момчето ( момичето

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
MORSKI написа:Пише, че Coming soon ще отидеш в някой македонски форум- грешка, форум от западните покрайнини Там спокойно ще можеш да блестиш с мненията си
THE G.A.M.E написа:MORSKI написа:Пише, че Coming soon ще отидеш в някой македонски форум- грешка, форум от западните покрайнини Там спокойно ще можеш да блестиш с мненията си
Брат......дай да не го гоним момчето ( момичето) .......че тук поне, реално може да научи някои неща......
..........иначе в "македонските" форуми.....просто ще продължи...... да си промива мозъка......
MORSKI написа:THE G.A.M.E написа:MORSKI написа:Пише, че Coming soon ще отидеш в някой македонски форум- грешка, форум от западните покрайнини Там спокойно ще можеш да блестиш с мненията си
Брат......дай да не го гоним момчето ( момичето) .......че тук поне, реално може да научи някои неща......
..........иначе в "македонските" форуми.....просто ще продължи...... да си промива мозъка......
То има ли накъде повече от това да бъде промит![]()
![]()
verginasun написа:и на мене не ми се занимава с вас.. ама така обърнахте темата.... то се виде кои мозъци комунистите са промивали !! доказах ви с факти ,че са ви учили на абсолютни тъпотии.... въобще не ми дреме ако ще и от космоса да идвате...... факт е ,че сте единственото азиатско племе дошло в европа през средновековието според вашите официални историци в момента!!! така че въобще не ми пука за вас и за вашите многоброини теории за "старите българи" и разните и там проучвания в япония!!!!! ако искате да спорим за история направете отделна тема... ако не... не ме занимаваите повече с нея!
пс. а за стадионите просто ви показах "хората от западните покраинини " какво съоражение строят!! за големо ваше съжаление обаче едва ли ще може да играете мачовете си на него ... а познаите защоаре със здраве!
MORSKI написа:
Пич, аз съм на 19 години и комуснистите не са ме научили на нищо...Само не ми казвай, че това дето го учите вие е истина, та то цял свят ви се смее на глупостите за Филип Македонски, Александър Велики, Самуил и т.н...
Той и Адам е бил македонец...
Мога да ти кажа само и да те посъветвам да попиташ някой възрастен- применро около 70-80 годишен, който не го е страх да каже истината- какъв еЗащото БЮРМ,повтарям БЮРМ е създадена от другаря Тито с една цел- като не може да убеди хората в Македония, че те не са сърби, то поне да ги накара да смятат, че не са и българи- ето такива като теб и твоите връстници....И за жалост е успял.....
Със здраве, болна тема сте ми- не смятам повече да влизам в дискусии- видно е, че са ви промили мозъците на хората на възраст около 30-40 години.....
verginasun написа:MORSKI написа:
Пич, аз съм на 19 години и комуснистите не са ме научили на нищо...Само не ми казвай, че това дето го учите вие е истина, та то цял свят ви се смее на глупостите за Филип Македонски, Александър Велики, Самуил и т.н...
Той и Адам е бил македонец...
Мога да ти кажа само и да те посъветвам да попиташ някой възрастен- применро около 70-80 годишен, който не го е страх да каже истината- какъв еЗащото БЮРМ,повтарям БЮРМ е създадена от другаря Тито с една цел- като не може да убеди хората в Македония, че те не са сърби, то поне да ги накара да смятат, че не са и българи- ето такива като теб и твоите връстници....И за жалост е успял.....
Със здраве, болна тема сте ми- не смятам повече да влизам в дискусии- видно е, че са ви промили мозъците на хората на възраст около 30-40 години.....
по логично е да си търсиш корените в земята , която обитаваш от векове от колкото в памир , хиндукуш , китаи , монголия , къде беше другаде... а кавказ .. иран ... дори и япония... поне това наблюдавам аз в последните 20 г. дори историците ви се карат и немогат да се обеденят под една обща теория за произхода на българите!! забравих и монголия !!а тва за бюрм и промитите мозъци се манипулира от големите ви националисти татарската глава димитров и оня **** влах каракачан , които няма нищо общо с македония но незнаино защо е председател на вмро
... също така и от наказания от господ слепец слави трифонов.... прочети малко за старите български историци начело с ганчо ценов , които е единстения истински историк от българия , които е писал бг история и не ми вярваи на версиите от азия , които чехите шефарик и разни други руски евреи ви написаха за да и унижават както си искат!!! това е!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта