Слабо ни вълнува Пловдивското дерби

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

vaniq1806
Контакти:

Re: Слабо ни вълнува Пловдивското дерби

Мнениеот vaniq1806 » 29 ное 2008 13:25

acmilan написа:az sam fen na stoli4en otbor-lokomotiv,kakto i na otbora na grada mi-beroe,no kompleksar6tinata vsa6tnost laha ot 6opite v tozi slu4ai!tova,4e jiveete v lulin i mladost,koito komunistite stroqt 60-te godinii ne vi pravi pove4e ot koito i da e drug 4ovek!plovdivskoto derbi e edno prekrasno qvlenie v na6iq tragi4en futbol!levski i cska mogat samo da se preklanqt pred loko i botev,zaradi neveroqtnata publika na plovdivskite otbori!ogromna 4ast ot fenovete na grandovete sa takiva prosto za6toto kato malak,vsqko mom4e e pitan-levski ili cska i deteto izbira edno ot dvete!istinskata lubov q pokazvat plovdivskite fenove!ako 6te i da otpadat v b grupa te vinagi sa zad otbora si!neslu4aino lozungat na lokomotivcite e VINAGI S VAS!tova e lubovta,a tq e nai-prekrasnoto ne6to na sveta!taka 4e imaite malko uvajenie!

Пич, ти си едно Шибано прасе!!!!

vaniq1806
Контакти:

Мнениеот vaniq1806 » 29 ное 2008 13:28

klamer4o написа:1. Всички "столичанчета" сте я 2ро, я 3то, я 5то коляно потомци на хора от провинцията отишли в София (обществената клоака на България) да си изкарват хляба.
2. Пловдивското дерби събира повече публика от вашето ГРАНДИОЗНО дерби, а и вкараните голове надвишават по 1 за сезон, за разлика от ващо.
3. Когато агитките ви на дербито поне са облечени в цветовете на отбора, а не в "хулиганско" черно, тогава, смешници, говорете за фенска култура.

Ае майни, дано направите яко дерби ;]

САМО ДУНАВ РУСЕ!

btw: в подкрепа на пича над мен: Русе е бил най-големия и най-европейския (това важи и днес) град на България след освобождението, докъм 30те години.

Хахахахахахахахахахаха, тва факт преди построяването на комбината в Гюргево или след това???????

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 29 ное 2008 14:10

Пловдивското дерби си е супер. Много е по качествено и интересно от софийското. На софиянци им дай само да се надуват, ама иначе за нищо не стават.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 ное 2008 14:28

vaniq1806 написа:
acmilan написа:az sam fen na stoli4en otbor-lokomotiv,kakto i na otbora na grada mi-beroe,no kompleksar6tinata vsa6tnost laha ot 6opite v tozi slu4ai!tova,4e jiveete v lulin i mladost,koito komunistite stroqt 60-te godinii ne vi pravi pove4e ot koito i da e drug 4ovek!plovdivskoto derbi e edno prekrasno qvlenie v na6iq tragi4en futbol!levski i cska mogat samo da se preklanqt pred loko i botev,zaradi neveroqtnata publika na plovdivskite otbori!ogromna 4ast ot fenovete na grandovete sa takiva prosto za6toto kato malak,vsqko mom4e e pitan-levski ili cska i deteto izbira edno ot dvete!istinskata lubov q pokazvat plovdivskite fenove!ako 6te i da otpadat v b grupa te vinagi sa zad otbora si!neslu4aino lozungat na lokomotivcite e VINAGI S VAS!tova e lubovta,a tq e nai-prekrasnoto ne6to na sveta!taka 4e imaite malko uvajenie!

Пич, ти си едно Шибано прасе!!!!
ti si jena i vazpitanieto mi ne mi pozvolqva da te obidq!az ne smqtam,4e sam kazal ne6to nevqrno!a kato me nari4a6 prase ne znam kakvo ima6 predvid.ako tova jivotno se asociira s cska,ne sam takav,az sam ot loko sofia i beroe.bez da me poznava6 ti me obikda6,koeto pokazva kolko drebna du6i4ka si!kogato nqkoi ne moje da otgovori s argumenti zapo4va da obijda.ne se zanimavai pove4e s men
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 29 ное 2008 14:36

Какво дерби, какви 5 лева, какви 20000 души на трибуните?!?!!? Мача почна и го гледам по ТВ-то и какво на стадиона няма повече от 10000 души!!!! Баси смешните майни дето сте! Тази есен на варненското дерби Черно Море - Спартак 5:0 имаше 13500 зрители, а хем стадион "Тича" е по-малък и атмосферата беше много по-добра от вашата!!!

С други думи дербито на майните отива на майната си и вече нищо не струва!!!
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 30 ное 2008 11:54

Какво дерби, какви 5 лева, какви 20000 души на трибуните?!?!!? Мача почна и го гледам по ТВ-то и какво на стадиона няма повече от 10000 души!!!! Баси смешните майни дето сте! Тази есен на варненското дерби Черно Море - Спартак 5:0 имаше 13500 зрители, а хем стадион "Тича" е по-малък и атмосферата беше много по-добра от вашата!!!

С други думи дербито на майните отива на майната си и вече нищо не струва!!!

Първо на стадиона имаше около 15000 а не 10000.
Второ тия 13000 незнам каде ги видя на варненски стадион според мене нямаше повече от 8000.
Трето да ми сравняваш атмосферата на варненското с тази в пловдив е слабо казано смешно,земи отиди на психиатар а по пътя мини и през очния лекар,че и мозака и очите ти издишат и то доста :D :P

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 30 ное 2008 15:05

мани ги тия прости селяни от София :D .Най смешно ми стана когато вчера почнаха да разправят,че имало 14000 на стадиона,демек с 1000 по малко от тях.Може и така да е ама,нищо почти не писаха за двете най верни и здрави агитки в България.
Сега даже се разправят кой от двата шопски отбора е най подпиран от съдиите :D :P .Супер смях са чесно :D :lol: ;)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 30 ное 2008 20:05

Ай канари,ей тва е публика шопчета.Не като вашите дето цял мач чоплят семки

Върни се в “Футбол - България”