Батков: Гордея се, че работех за България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Батков: Гордея се, че работех за България

Мнениеот hlucho » 17 фев 2010 21:36

Бижутера написа:едно време за да оцелееш е трябвало да помагаш на ДС...сега трудно се разбира, но всеки на мястото на батков би предпочел това, от колкото да рови по кофите за храна...

И като благодарност за вярна служба към партията, да получи от Лукановите кафарчета!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 фев 2010 21:37

cvetan написа:Молим да ми напомните кой от ВАС ми обясняваше , че чорбарите били комунаги?
:lol: :lol: :lol: :lol:

може и да злорадствам!!
но затова пък го пправя с кеф!!

Илия Павлов и Сашо Апашо не са ли агенти от ДС????И това ви е от новата история.Да не споменаваме старата........

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 17 фев 2010 21:38

Бижутера написа:едно време за да оцелееш е трябвало да помагаш на ДС...сега трудно се разбира, но всеки на мястото на батков би предпочел това, от колкото да рови по кофите за храна...

НИЩО ПОДОБНО

остригаха ме пратиха ме 10дни в ареста - за отказ от сътрудничество и кво???
жив съм, здрав съм - еее и беден, но мога да си плюя по всички на воля...

Потребителски аватар
MC_Standby

Мнениеот MC_Standby » 17 фев 2010 21:38

Ицето е малък и не знае какво е било ;) мисли си,че ДС са като извънземните,но за нещастие са доста по-лоши :mrgreen:

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 17 фев 2010 21:39

За България или за БКП ??? Тоя по-добре да се скрие като Селския, да не се излага поне :evil:

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 17 фев 2010 21:39

в ДС няма случайно попаднали или разпределени хора, пиша дипломна работа по темата така, че темата не ми е непозната
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 фев 2010 21:40

Типично изказване за престъпник(комунист).
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Ласло Боднар
Контакти:

Мнениеот Ласло Боднар » 17 фев 2010 21:40

В годините на разпадащия се социализъм трима души под кодовото име БоБоБо пееха какви ли не щуротии. Борис Годжунов, Боян Иванов и Борислав Грънчаров в залеза на кариерата си пробваха нещо нестандартно, но не им се получи. За разлика от други трима, които винаги ще ни веселят с невероятната си склонност да стават за смях. Петнайсетина години след БоБоБо, България не спира да се смее с агентите БББ - Бай Ганьо, Борат и Батков. Първият бе увековечен от Вазов. Вторият - от Холивуд. Третият - от комисията по досиетата. Днес стана ясно, че собственикът на Левски е с агентурно минало. Такова, каквото имат и другите около него на "Герена" - дантеленият Георги Марков и бриджьорът с човешки съдби Христо Друмев, шеф на "синия" УС. Всъщност крайно време е Батков да удари по масата и да смени този УС с АС - агентурен съвет.
Преди минути издателят на вестник "Стандарт" се удари в гърдите и подобно на Бай му Ганя в банята се провикна "Булгар, Булгар, горд съм, че съм от Държавна сигурност". Защо Тодор Батков като е толкова доволен от агентурното си минало, не спомена този факт във вестника си? В онзи брой, от който в навечерието на получаването на орден "Стара планина" научихме за всички неща в живота му, направили адвоката горд? Тогава разбрахме, че Батков приема ордена като признание за меценатската му дейност, за вдигната църква, за издръжката на ПФК Левски АД, за какво ли още не, но никъде не прочетохме, че юристът приема висшето държавно отличие като награда и за агентурната му дейност, от която днес иначе е толкова "горд".
И още нещо от днешното творчество на Батков. "Нямал нищо общо с доносниците, разбили човешки съдби". Че що чини тогаз до него Георги Марков? Всички знаем, че най-големият професионален подвиг на Агент Николай е като натопил едно момче и едно момиче, че искат да бягат зад граница. И така зачернил живота на две семейства. А може би и на повече. Левски на тези тримата агенти днес е ужасно отблъскващ. И става още по-гнусен, отвори ли си устата някой измежду тримата доносници. Защото Батков да говори за морал, да иска честна игра, а Георги Марков да плаче срещу комунизма е все едно да излезе Евгени Минчев и да заклейми педалите. Гадна работа. И за тези дето говорят, и за тези дето ги слушат.
Борат напусна Казахстан и разсмя Щатите колко с простотията си, толкова и със своята наивност. Бай Ганьо го прави с откровената си простащина. Батков - с наглостта си. Защото, когато един агент е приветствал като представител на Комсомола закриването на Левски през 1985 година, а днес е горд с дейността си, той е наистина уникален наглец.
И още нещо. Преди време Тодор Батков бе главният излъган в Казанската афера. Добре, че Господ е пазил България в годините, когато младият Тодор е бил ВКР. Защото с толкова некадърни агенти, отдавна и македонците да са ни превзели. И нищо чудно сега Батков вместо президент на Левски, да беше такъв на Гьорче Петров. Всъщност по зла ирония на съдбата след два дни Батков ще поднесе цветя на паметника на Васил Левски. Дали ще му се извини, че е нарпавил за смях отбора, носещ святото име?

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 фев 2010 21:41

MC_Standby написа:
child in time написа:Минаха 20ина години от 10 Ноември не е за учудване че тоя или ония били работили за ДС! Не виждам с какво толкова е навредил на България! Тия досиета се показват винаги когато нещо се смарангяса в татковината! За отбиване на вниманието от истинските проблеми в държавата! Бил агент ще си носи последствията и клеймото ! Да работиш за страната си не е престъпление!

приятелю,
хората за които говориш са друго тесто, специалисти, а не доносници. те като приключат работа, си вземат парите да мълчат и излизат в пенсия. яздят коне и ходят на риба. не провокират и не дразнят хората с обществено присъствие, защото са опасни за обществото (всички ченгета са опасни и не трябва да се конфронтират с много пари и власт). абсурдно е как човек, който работи на хонорар, може да си плаща данъците и да издържа футболен отбор и медиа. това го няма никъде по света и Паткоф, както и всички чекисти докопали се до власт, един ден ще си платят тарикатлъка на гърба на народа (и семействата им ще плащат). и ти приятел ще си жив да го видиш. ;)

Поредния скелет от гардероба и Нйе тръгнахме да му правим панихида ! Излишно палене из форума! Всеки носи отговорност за своите действия и ще си получи заслуженото! Кой крив кой прав има кой да реши! За мен работата за ДС сама по себеси не е престъпление! Съвестта не прощава никому!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
MC_Standby

Мнениеот MC_Standby » 17 фев 2010 21:47

айде да гледаме мачовете, стига сме се занимавали сега с подобни плазмодии. ако зависеше от мен още утре Паткоф губи всичко, дори и лиценза си за адвокат, т.к. дипломата му за юрист му едадена по партийна линия

Върни се в “Футбол - България”