Батков: Гордея се, че работех за България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Батков: Гордея се, че работех за България

Мнениеот Dobri » 17 фев 2010 21:26

child in time написа:Минаха 20ина години от 10 Ноември не е за учудване че тоя или ония били работили за ДС! Не виждам с какво толкова е навредил на България! Тия досиета се показват винаги когато нещо се смарангяса в татковината! За отбиване на вниманието от истинските проблеми в държавата! Бил агент ще си носи последствията и клеймото ! Да работиш за страната си не е престъпление!

Трябваше да се отворят досиета през 1990-1991г. както в ГДР. Сега си прав, че се използват само за компромати.
Относно Батков - не е кой знае какъв доносник, все пак трето е военно контраразузнадване. Ако беше шесто щеше да е наистина неприятно.
Последна промяна от Dobri на 17 фев 2010 21:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 17 фев 2010 21:27

долна комунистическа агентурна подлога. гордеел се, че клепал хорицата дето са се мъчили някак си да живеят в комунистическата държавническа карикатура.семейството ми е следено от такива мекерета и знам за какво става въпрос. съседа от горния етаж е проучвал майка ми преди сватбата да не би във входа да не дойде "враг на народа" после дойде да работи за нас безгъбначния, това е малка утеха.батков е поредният случай на голяма уста с изцапано дупе.обществото трябва да ликвидира такива елементи на потисническия режим вместо да им дава ордени с най-висок ранг
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
MC_Standby

Мнениеот MC_Standby » 17 фев 2010 21:29

child in time написа:Минаха 20ина години от 10 Ноември не е за учудване че тоя или ония били работили за ДС! Не виждам с какво толкова е навредил на България! Тия досиета се показват винаги когато нещо се смарангяса в татковината! За отбиване на вниманието от истинските проблеми в държавата! Бил агент ще си носи последствията и клеймото ! Да работиш за страната си не е престъпление!

приятелю,
хората за които говориш са друго тесто, специалисти, а не доносници. те като приключат работа, си вземат парите да мълчат и излизат в пенсия. яздят коне и ходят на риба. не провокират и не дразнят хората с обществено присъствие, защото са опасни за обществото (всички ченгета са опасни и не трябва да се конфронтират с много пари и власт). абсурдно е как човек, който работи на хонорар, може да си плаща данъците и да издържа футболен отбор и медиа. това го няма никъде по света и Паткоф, както и всички чекисти докопали се до власт, един ден ще си платят тарикатлъка на гърба на народа (и семействата им ще плащат). и ти приятел ще си жив да го видиш. ;)

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 17 фев 2010 21:30

gin написа:долна комунистическа агентурна подлога. гордеел се, че клепал хорицата дето са се мъчили някак си да живеят в комунистическата държавническа карикатура.семейството ми е следено от такива мекерета и знам за какво става въпрос. съседа от горния етаж е проучвал майка ми преди сватбата да не би във входа да не дойде "враг на народа" после дойде да работи за нас безгъбначния, това е малка утеха.батков е поредният случай на голяма уста с изцапано дупе.обществото трябва да ликвидира такива елементи на потисническия режим вместо да им дава ордени с най-висок ранг

Сериозно бъркаш трето и шесто управление.

Трето е военно контраразузнаване. Тия са по-скоро "шпиони".
Шесто е вътрешно разузнаване. Точно от шесто са така наречените "доносноци".

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Мнениеот sin_gobg » 17 фев 2010 21:32

Не, че искам да защитавам господин Батков, но в това, че е бил във ВКР по време на военната си служба не виждам нищо скандално. Преди 89-та година войнският дълг се отслужваше там, където те разпределят. Така, че според мен няма нищо нередно във факта, че господин Батков е служил във ВКР. САМО ЛЕВСКИ!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 17 фев 2010 21:33

Молим да ми напомните кой от ВАС ми обясняваше , че чорбарите били комунаги?
:lol: :lol: :lol: :lol:

може и да злорадствам!!
но затова пък го пправя с кеф!!

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 17 фев 2010 21:34

За световната криза, глобалното затопляне, свинския грип няма ли да го обвините? Свети Бойко не е с нищо по-добър, но всички му лижат четирибуквието.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 фев 2010 21:35

едно време за да оцелееш е трябвало да помагаш на ДС...сега трудно се разбира, но всеки на мястото на батков би предпочел това, от колкото да рови по кофите за храна...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 17 фев 2010 21:35

sin_gobg написа:Не, че искам да защитавам господин Батков, но в това, че е бил във ВКР по време на военната си служба не виждам нищо скандално. Преди 89-та година войнският дълг се отслужваше там, където те разпределят. Така, че според мен няма нищо нередно във факта, че господин Батков е служил във ВКР. САМО ЛЕВСКИ!

да бе да ! всички се насикаха да станат ВКР - но ги огряваше само най-подлите и гаднярите по душа.

Иначе контраразветката е достойна служба - ако не си в България (и то преди 10ти)

Потребителски аватар
MC_Standby

Мнениеот MC_Standby » 17 фев 2010 21:36

Dobri написа:
gin написа:долна комунистическа агентурна подлога. гордеел се, че клепал хорицата дето са се мъчили някак си да живеят в комунистическата държавническа карикатура.семейството ми е следено от такива мекерета и знам за какво става въпрос. съседа от горния етаж е проучвал майка ми преди сватбата да не би във входа да не дойде "враг на народа" после дойде да работи за нас безгъбначния, това е малка утеха.батков е поредният случай на голяма уста с изцапано дупе.обществото трябва да ликвидира такива елементи на потисническия режим вместо да им дава ордени с най-висок ранг

Сериозно бъркаш трето и шесто управление.

Трето е военно контраразузнаване. Тия са по-скоро "шпиони".
Шесто е вътрешно разузнаване. Точно от шесто са така наречените "доносноци".

второ и трето са най-големите престъпници. те са можели и да убиват и са убивали. предполагам,че Паткоф е действал като типичен нацист - ограбил е имуществото не на евреи,а на смели българи и са му платили за това :evil:
в шесто са мишоци. само са клюкарили.
да не забрвяме,че има папки с имена,в които липсва всичко (както на Радев от Дарик) там човек трябва да се ориентира за управленето и разработките по сгъвката на картонената папка, докато листите са били още в нея :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”