Готови ли сме да плащаме за да гледаме български футбол?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Готови ли сме да плащаме за да гледаме български футбол?

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 фев 2010 22:34

Естествено,че трябва да се плаща.Винаги си плащам.Добър или лош,в крайна сметка това е моя отбор,друг няма.А на оптимиста,който писа,че ще плаща "когато започнат да печелят в ШЛ"... пич,скоро няма да плащаш :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 16 фев 2010 22:44

Твърдо,не!
Дори нивото на футбола ни да беше по-добро, пак не бих плащал специално. Футбола отдавна не е това, което беше. ;)
И без това всичко е сведено до пари, а това не ми харесва. С по-малко пари и интереси във футбола, току виж зайграят по-умни и кадърни момчета от сега. ;)

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 16 фев 2010 22:44

Аз редовно ходя на мачове на черно море спартак калиакра защото ми харесва преди 2-3 години билетите на мачове на черно море на тича струваха по 1 лев а за по-големите мачове дори и безплатно сега са по 5 лева 2 лева за рейс и нещо да пиеш там вода бира 10 лева ти трябват но дали ще е 5 лева или 10 няма почти никаква разлика с тез пари нито ще забогатееш нито ще обеднееш!!!ЗА ТОВА ХОДЕТЕ НА МАЧОВЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ ЛЮБИМИЯТ СИ ОТБОР!!!АКО ИСКАМЕ ПОБЕДИ ТРЯБВАТ И ДЕЙСТВИЯ!!!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 16 фев 2010 22:46

И за какво да плащам?!Да гледам как наште смешни президенти сменят треньора на всяка година и всеки сезон сменьт 90% от играчите?И после говорят глупости,но не играят нищо?Естенствено,че ще чекам с нетърпение примерно ЦСКА-Локомотив и съм там,но футболът ни не е на толкова високо ниво,че да пръскаме пари за него!Гледайте Милан сега и тва другото и си трайте.

Lupusss
Контакти:

Мнениеот Lupusss » 16 фев 2010 22:50

Абе аз за хляб не сам готов да плащам ... Със средни заплати под 600 лв на месец , кое понапред да платиш

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 16 фев 2010 22:50

На Камп Ноу на домакински мач феновете са средно 80-90хил по средно 40 евро билета сметнете 19 домакински мача равно на 68 400 000 милиона!!!На година от билети ако сложим и фен артикулите отива към 100 000 000 евро!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 16 фев 2010 23:04

И за какво да плащам ? Да гледам как Батков сменя шефа на съдиите , защото Левски губи мачове ? Да си платя , за да съм на 100% сигурен , че Боби Михайлов е уредил поредната шампионска титла на Левски ли ? Или пък същия този шеф на БФС е заповядал сина му и зет му да са твърди титуляри в националния отбор... Хайде няма нужда. Това ми е ясно и без да си давам парите... Какво да гледам , сигурно как съдията вика " имаше дузпа , ама не знам какво ми стана , та не я свирих " / мача Левски - Сливен /. Когато се изиграят 4 , 5 шампионата без да гледам как Левски си уговаря мачовете с Локо Мз. , със Славия , със Своге и т.н. , тогава ще им плащам и по 50 лв. месечно , ако трябва. А до тогава не пускайте такива смешни теми , просто няма смисъл от тях... Те левскарите спотайват надежди и тази година да станат шампиони , защото знаят как стават нещата , не за друго. Други аргументи нямат... , камо ли футболни такива. Е , за такъв продукт ли да плащам ? Не , мерси , мога и без него. Плаща се за нещо със стойност , не за безплатни циркове. 8-)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 16 фев 2010 23:37

Parmalat написа:
Бижутера написа:трябва да си луд за да плащаш за да гледаш наш футбол... :x

Ми тогава нямаш нищо против че отборът ти го бият като тъпан в Европа както и всички други.Парите не са достатъчни.Трябват повече финанси на отборите.Като отидеш на кино без да плащаш ли влизаш да гледаш филм?Или на магазина взимаш храна безплатно...Всичко се плаща и си има цена,а щом 10 лева за една година ти се свиядат да изкараш тогава е ясно какъв "фен" си.

Тези 10 лв. са месечна такса за PPV , а не годишна , както си я изписал... И ще ти кажа едно нещо на теб , а и на другите дето са на твойто мнение - с 10 лв. месечно няма да забогатееш , няма и да обеднееш , но едно 90% от сегашната аудитория на мачовете с тези пари преживяват. И се чудят как да си направят бюджета така , че да имат кабелна , храна , нет и още някоя и друга екстра , защото това за българина са екстри , а за европееца е даденост и нещо , което струва заплатата му за два , три дни. Това е просто реалността в България , далеч сме от европарите и евромаркетинга за мачовете. Да дадеш пари за фланелка , значи че няколко дни ще постиш , а и футболистите ни не го заслужават с поведението си. Изобщо безсмислена тема , а и защо им подариха отборите / защото точно това стана / след като не могат да ги издържат , собствениците на отборите де. То така и аз мога да управлявам отбор , дайте ми по 10 лв. месечно и гледайте какво става... :lol: 8-)

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 16 фев 2010 23:41

Защо па да не плащам...?
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 фев 2010 23:46

Gonzo0009 написа:Защо па да не плащам...?

ми плащай...те на такива като тебе чакат :lol: ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”