Дерби

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Zaash
Контакти:

Дерби

Мнениеот Zaash » 29 ное 2008 08:55

Да, има двубой между двe много мразени помежду си (агитки) футболни имена.
ЛОКО (ПД) И БОТОЕВ(ПД). Втория тим носещ името на велик българин.Така както ЦСКА-рите се дразнят че Левски носи името на не по-малко великия Васил Иванов Кунчев- наречен Левски заради скок над яма.
ДЕРБИ. НО на име.
Жалка картинка, с тези терени, тази корупция,тази пропаганда.
Едно време (аз съм на 28) хората са ходели на стадиона без грам мисъл за вероятността за корупция и далеч не само заради БКП.
Не че и това дерби ще окепазят, но си мисля че страстите са безсмислени щото на онези не им пука.
Щото на терена ще има привидна битка която ще създаде (може би) атмосверата за двубой и когато един от двата отбора спечели (ако не е равен) ще се окаже незнайно защо че и зрители и медии са доволни.
Не споменах всъщност къде е причината да пиша този форум.
А причина има.
Вижте футболните клубове като цяло.Жалка картинка.
Само Черно море ни отсрами в евро турнирите.Националния (по добре да го закрият да не ни мъчат) се опитва да покори върхове в долна позиция...
Корупцията е крещяща не само във футболния съюз, но и в управляващите обичани от нас клубове.
Фенове си пишат по форуми за помощ защото има дух на солидарност и съответно надежда.
Но тези с парите са в тъмната Индия.
Тях ги интересува до толкова до колкото ще изглеждат "бомбастично" в очите на нас обикновенния човек.И не че Михайлов, Стойчков, Лечков, Сираков, Балъков, Костадинов, Боримиров и останалите от 94 не заслужават уважението, но последните години показват с безмилостно некадърните си дейстивия, че те са велики, но само на зеления килим.
Защото ако поне един от тях си бе дал сметка, че е обичан от обикновения човек, щеше силно да разкритикува ставащото във футбола.
Само великия (и за мен единствения, който би залужил орден Стара планина) Пенев подсказва че нещата са яко некоректни.Въпреки че той го казва от своята си камбанария и е пристрастен тренера или стратега както искате, им каза на младите, че вече не са тим. Че това което правят е срещу футбола.
И не че нямат право на грешка.Но те объркаха тотално и без друго объркания футболнен свят в скромната ни татковина.Само ми се ще феновете на всичкия български футбол да си зададат простичкия въпрос "Какво постигна този спорт(след онова лято)", защото съседите вече са там, където ние ги гледаме само по телевизията.Нищо че до скоро не знеха от коя страна се рита кълбото.(И се учеха от нас).
Щото централния ни нападател играе в един от най - великите клубове на планетата, а ние сме мижитурки на терена.И явно не ни пука( и на фенове и на играчи).
Щото след гайдарите и съседите показаха че не сме класа, пък ние нека си мислим, че сме класни.
И не че Бербатов е виновен.Просто в тази страна от как се помня се опитваме да направим от нищо нещо, пък онези които имат възможност грабят.Явно сме си такива, сигурно и аз да съм там ще си трая, когато трябва и ще грабя когато мога.А че ОБИКНОВЕНИЯ ще е на студените седалки утре и ще дере гърло за своята идея, отделящ час-два от живота си за да докаже, че вярва в справедливостта на тоз вълшебен спорт, няма да забележа.
Ще взема сухото и ще знам че Михайлов пак ще спаси дузпата.
Ще ни спаси от некадърността която проявяваме спрямо любителите на спорта и после всичко пак ще утихне.Като утре на стадиона.След края на мача...
Последна промяна от Zaash на 29 ное 2008 09:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Дерби

Мнениеот Canaries front » 29 ное 2008 09:33

Аве пич ти нормален ли си ве,що си сложил името на тая тема ДЕРБИ като имаш само един споменат ред за дербито всичко останало някви чорби дет на дали някой го вълнува!
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Върни се в “Футбол - България”