peliforewer написа:d.a.lirik написа::)TORO1906 написа:d.a.lirik написа:TORO1906 написа:Непринуден написа:
Няма значение какво целиш. През оная работа ми е и не можеш да ме обидиш. Пиши си на спокойствие каквото ти душа иска. Включително обиждай и псувай. Все тая.
Но ми стана интересноен. Искам да ти задам няколко въпроса. Като начало два. От кога ЦСКА не е ЦСКА и е Литекс и на кой отбор си привърженик? Въпросите ми ще бъдат максимално опростени и предполагам няма да са ти трудни отговорите.
Някой лъже , или ръководството на ЦСКА - СОФИЯ гр.СОФИЯ или ти !
Ръководството на ЦСКА - СОФИЯ гр.СОФИЯ ... твърди че нямат нищо общо с ЦСКА , ти че сте ЦСКА ... преди да дрънкаш глупости кажи кой лъже ?
И пак повтарям не целя да те обидя ... напротив , съжалявам такива като теб .
Лек Ден
Сори че се намесвам в чужд диалог, но ще отговоря:
Естествено че ръководството на ЦСКА лъже и по-специално Гришата, защото не е будала да плаща 23 млн.лв - по Синдика! - изхарчени от други! Ти били го направил? - аз не, въпреки че съм цесекар от 54 години...
Пък ти, ако си навит, вади 30 млн. лв да спасиш "Левски" от фалит...или обединение с другия отбор на Божков - ЦСКА1948...Сещаш ли се какъв смях ще падне от такова припознаване?...Или си спокоен че държавата отново ще се намеси да спаси Държавния отбор, без да минава през номерата на Гришата...
Апропо и аз не целя да обидя никого - просто пиша реалности от Българската действителност...Е, един ден ако държавата ни стане Държава, може и да се промени тази Ориенталска действителност...
Значи не сте Литекс както твърди ГГ , ок , щом те кефи !
Ясно намерихме лъжеца а той е ГГ . Но не бил будала , лъжец но не будала![]()
Хитрец си ти![]()
п.п. И за Авиаторите трябва накрая да се уточните , преди Черепа бяха на Агата
ГГ, нищо не твърди, от как му се наложи да се раздели с едни 8 млн.лв. Чака се махането на ТИРЕТО след като купи фалиралия ЦСКА...
А лъжец е всеки бизнесмен, който не смята да се набутва, заради други и те лъже че еди-какво си му струва еди-колко си, пък го е купил по-евтино...И аз имам бизнес, и аз взимам комисионни...иначе ще умра от глад, ако не те излъжа, че еди-какво си струва повече от колкото струва
...Дано не си обикновен работник, щото все ще си недоволен
Не, не съм хитрец - карам като всички други...Не аз съм измислил топлата вода...
Агата и Черепа играят заедно и не само в "Левски" а и при основаването на онова...аз му казвам АС-23, щото няма нищо общо с ЦСКА!
Не обиждай АС-23 достоен офицерски клуб, тези са ибрикчии.
Приятелю, не ги обиждам! - все пак това е своего рода основата на ЦДВ...а преди това, защитавали небето над България, поради което остават без футболисти и АС-23 е закрит, поради липса на играчи...Загинал дори "левскарина" Списаревски

НО, сам се сещаш наименованието на основателите на ЦСКА1948 - Авиаторите? - значи, по-скоро опит за възстановяване на АС-23, без никаква връзка с ЦСКА!!!
Та едно е Историята, друго е днешната реалност...
Да, да не забравя - Домусчиев тръби че е цесекар от малък и за това изоставил Титаните, които съсипаха ЦСКА и направил свой проект, ЦСКА №3 в Разград! Но, Гришата - също цесекар, който не можа да се пребори за ЦСКА, през 1991 г. и също направи свой проект в Ловеч, този път изпревари Домуса! А значи е по-цесекар от Домусчиев!!!
И за Домуса и Божков, остана "вечно втория"