"Евроком България" отново ще излъчва мачове от Бундеслигата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

nakito

Re: "Евроком България" отново ще излъчва мачове от Бундеслигата

Мнениеот nakito » 25 ное 2008 16:19

ultrasloko написа:
child in time написа:HUBAVO PARVENSTVO NAISTINA, AZ SAM FEN NA SHALKE 04 MA KAK DA GO GLEDAM KATO EVROKOM SE HVA6TA SAMO OT TJHNATA KABELNA MREGA??? DOBRE 4E IMA INTERNET!

брат бъркаш се нещо.евроком се хваща от всички кабеларки.тва е оная програма с емблема жълта сателитна чиния сети ли се?а не ЕК ;)

Да ама в Пловдив едната кабеларка не я предлага .Може в цяла България да я има,ама тук ......!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 ное 2008 17:12

Мен лично немското първенство ме дразни икзлючително много. Грозен антифутбол играят немските отбори поне за мен ;) Аз симпатизирам на испанския футбол има си всичко,английският също не е лош ;) А на оня циклон ще му кажа само,че по изнервящо първенство от немското няма :D Нещо си се заблудил ;)

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 25 ное 2008 17:31

Браво Морски.Гледай си зрелищни равенства от сорта на 0:0
Тази песен за тича,я чувам на Герена в оригинал.Махни я,смешно е.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 ное 2008 18:04

Айде да не е в оригинал,ами да я пеят и на още доста места в чужбина ,а ;) Случайно не си мисли,че вие сте измислили топлата вода :D и ТОВА С РАВЕНСТВАТА МЕ УБИ ТИ МАЙ ОТДАВНА НЕ СИ ГЛЕДАЛ ИСПАНСКИ ФУТБОЛ ,само един пример ще ти дам: Реал-Малага 4:3 когато в Германия направят такъв мач откъм обрати,зрелище картони и заряд между отбор като Реал Мадрид и не толкова силен тим като Малага ми се обади,скучните равенства и грозна игра са с марка Германия,не случайно в последните години Германски тим не може да стигне повече от 1/4 финал в шампионската лига ;) Айде не се излагай с такива смешни коментари, по-скоро некомпетентни. Радвай си се на зтрелищата от типа 0:0.великите мачове между Хофенхайм и Енерги Котбус :D и недей да се месиш в испанкият футбол ;)
А и не ми казвай какво да махам,живеем в демократична държава,още повече,че в случая пак се изказа неподготвен :P

miron
Контакти:

Мнениеот miron » 25 ное 2008 18:57

Много се радвам че отново ще наблюдаваме немското първенство въпреки че тази новина ми мирише нещо защото преди два месеца пак бяха пуснали подобна някъде из форумите но в събота в 16.30 като щракнах на Еврокома нямаше мач. А иначе наистина е хубаво че имаме пълен избор от 4-те най-силни първенства,но...никой ли по дяволите не забеляза че испанското отсъстваше тази седмица от ефира на TV 7 и Sport 7.Този факт е тревожен дано са си оправили сметките за този уикенд.Така като застана пред компа в петък и видя къде кои мачове ще дават и отбера дербитата или по интригуващите мачове от Премиершип,Серия А,Бундеслигата и Примера и сложа няколко бирички в хладилника и...иди после на работа с желание в понеделник. :D :D :D :D

Върни се в “Футбол - България”