ВАЖНО!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

simeon tzanev

ВАЖНО!!!

Мнениеот simeon tzanev » 24 ное 2008 15:47

Чета форумът от доста време и винаги съм се чудел на едно нещо:
- Защо чорбарчетата винаги се радват повече на несгодите на Левски, а не на свойте игри, победи и др....

Направило ми е следното впечатление, когато на мач на ЩЕКА се вкара гол веднага започват скандирания от рода на "К.Р ЗА ЛЕВСКИ" и др. такива...

Ето например да вземем миналта година и тази.

Наистина Левски миналата година отпадна от Тампере, а тази от БАТЕ и Жилина...
Наистина доста трагично представяне, срам за почти цяла България..

и тук на дневен ред изникна простотията на чорбарите...
Не казвам, че левскарите нямаше да измислят подобно песни, словосъчетания и др., но тези на цесекарчетата вече са даже и смешни, и не на място и прекалени... :)

Виждам, примерно, тук някой от членовете на форума да се "подписват", сигуирно се мислят за много остроумни, с "ОХ БАТЕ, НЕЩО МЕ УЖИЛИ" или "Троктор ги..." не знам си какво...

Знам, че у вас чорбарчета се е насъбрал много завист, много злоба към Левски, но такъв е вашият избор, такъв е вашият жалък чорбарски живот...

Защото преди 2 сезона Левски играеше в Шампионска лига, а вие псувахте вашите играчи на СВИНЕТИЛНЯТА Българска Армия и ги гледахте по телевизора...
Вярно, че равносметката накрая беше доста критична, но вие този турнир може само да го гледате по телевизията и да мечтаете да участвате...
Зощото от почти 20 години насам нямата пролетно участие в Евротурнирите, а сигурно помните как Левски газеше в турнира на УЕФА, как отбори като Шалке трепераха на реванша и чакаха края на мача.
Как Шалке-Левски беше най-играния мая в Европа със знак 2...
Защото всички знаем за онези "знаменити" полуфинали в КЕШ, на който се стигаше при 2 пъти по малко изиграни мачове в Европа, с много по-малко отбори в турнира.
Нямаше я тогава тази разлика, която е сега - разлика в бюджети, заплати в клубовете в чужбина и у нас, всичко беше различно...

А сигурно и много бързо сте забравили САЩ'94 и успехите на Националнния отбор...
Еми я пребройте колко Левскари имаше в тогавашния отбор на Пенев, и тогава ми говорете за Успехи на медународната сцена...

Но Левски показа ИГРА, която ЩЕКА никога няма да покаже, показа мъжество и влезе в Шампионската лига, а предната година стигна до Четвърт финал в Купата на Уефа, отсранявайки отбори, участвали в Шампионската лига...

А вие, смешници, треперехте пред "колоси" като Хайдук Кула, вкарвайки им гол в последната минута на продълженията..
Тогава настъпиха луди прегръдки по терена и целувки, сякаш ЩЕКАТА влезе в Шампионската лига.
Не можахте да излезете от групите със смешни отбори като скиорите от Норвегия (може да бъркам, но този отбор никой никога не го е чувал), и пак гледахте Евротурнирите по Телевизора :)))

Как ЕВРО ОТБОРЪТ МТК ви отстрани, а този отбор оттогава никой не го и чу.....

Как Тулуза ви насра в последната минута, а този същия сезон се бореха да не изпаднат... :))))

Ах, коклко ще жалки, чорбарчета, колко....

Не ме разбирайте погрешно, и мен ме е срам от участието нха Левски тази и миналата година, но стига сте се правили на остроумни, а?
Знаем за песните ви за Олимпия, но сте ми много смешни и жалки като ги запеете тези песни на мачовете ви с Беласица, Вихрен и др...
Но все пак на пролет от доста години насам играете само с такива отбори :))))

И все пак ако някой от вас погледне статистиката от Шампионска лига този сезон ще направи равносметка за представянето на Бате Борисов...

Пак не оправдавам Левски, но погледнато генерално и взимайки предвид резултати, постижения, победи, голове, успехи и всичко друго в ЕВРОТУРНИРИТЕ от 1989г насам излиза, че

ЕВРОИДИОТИТЕ сте вие ЦСКАрчета жалки :)

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: ВАЖНО!!!

Мнениеот mertezaker » 24 ное 2008 15:59

Спал си на отворен прозорец, нищо като ти падне температурата може пак да пишеш и не забравяй, че Европа ви нарече Евроидиоти...

tifojuve
Контакти:

Мнениеот tifojuve » 24 ное 2008 16:07

suglasen sum, ne gledaite v 4ujdoto kan4e 6toto nie pone u4astvahme v evroturniri taq godina, imame licenz i t.n. a v biv6iq KE6 se stiga do polufinal s mn po-malko ma4ove i savsem malko 6ans.

vie ste otbor na partiqta, a po onova vreme vsi4ki takiva sateliti na vlastta sa pe4elili nqkvo otli4ie, samo vie ne! i tva pri polojenie, 4e durjavata e zad vas, partiqta e zad vas, milko balev i dobri djurov.

Sled 1989 godina ostanaha 2 abreviaturi- ТКЗС и цска. Едната я закриха, премахнаха я, крайно време е и другата да я няма.

Справка: Вашият аналог в Чехословакия Дукла не съществува отдавна, комунисти гадни

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 24 ное 2008 16:21

cesekar4o_the best написа:В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ВИ ИЗНАСИЛВАХА ,НЕ СТЕ ИГРАЛИ...

а вас турците насред София ви нагъзиха :mrgreen:
искате да кажете, че двата ви мача с/у Галатасарай са били успех :mrgreen:
само дето след като Левски игра с турците, с онея се бяха подлудили преди реванша, а на вас не ви обърнаха внимание! :twisted: т.е. три пъти насред софия ви го обърнаха де :lol: тъй, че мен не ме срам от Левски и мачовете в ШЛ!
а Торпедо (дето сега е в 3 дивизия),
детеродните мъки с Омония? с Хайдук Кула?

последните десет години имате един истински двубой в Европа с/у Леверкузен, останалото е гняс, така че не се надувайте.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 24 ное 2008 16:27

cesekar4o_the best написа:В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ВИ ИЗНАСИЛВАХА ,НЕ СТЕ ИГРАЛИ...

Слушай цесекарчо,не знам какво беше в шамп.лига,но ние бяхме в нея,за разлика от вас,които никога няма да играете в този турнир.Само ще ви кажа,че рано или късно пак ще играем в шампионската лига,можеш да бъдеш сигурен в това нещо,защото много такива се изказваха,като тебе,че ще я гледаме през крив макарон,ама сори...

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 24 ное 2008 16:37

Браво на Симеон Цанев за темата,защото на вас цесекарите трябва да ви се припомнят някои работи по-често май,нещо ви е много къса паметта.А за това,че по-често гледате в канчето на ВЕЛИКИЯ "ЛЕВСКИ",ТО И ДЕЦАТА ГО ВИЖДАТ.За вас е по-гот "ЛЕВСКИ" да е зле,а не цецка да върви напред.В тоя ред на мисли искам да призова отново всички ЛЕВСКАРИ:не се връзвайте на помиярските изказвания на чорбарите,те отново сами ще се прецакат,както годините са го доказвали НЕЕДНОКРАТНО....Айде със здраве :)

Върни се в “Футбол - България”