- Защо чорбарчетата винаги се радват повече на несгодите на Левски, а не на свойте игри, победи и др....
Направило ми е следното впечатление, когато на мач на ЩЕКА се вкара гол веднага започват скандирания от рода на "К.Р ЗА ЛЕВСКИ" и др. такива...
Ето например да вземем миналта година и тази.
Наистина Левски миналата година отпадна от Тампере, а тази от БАТЕ и Жилина...
Наистина доста трагично представяне, срам за почти цяла България..
и тук на дневен ред изникна простотията на чорбарите...
Не казвам, че левскарите нямаше да измислят подобно песни, словосъчетания и др., но тези на цесекарчетата вече са даже и смешни, и не на място и прекалени...

Виждам, примерно, тук някой от членовете на форума да се "подписват", сигуирно се мислят за много остроумни, с "ОХ БАТЕ, НЕЩО МЕ УЖИЛИ" или "Троктор ги..." не знам си какво...
Знам, че у вас чорбарчета се е насъбрал много завист, много злоба към Левски, но такъв е вашият избор, такъв е вашият жалък чорбарски живот...
Защото преди 2 сезона Левски играеше в Шампионска лига, а вие псувахте вашите играчи на СВИНЕТИЛНЯТА Българска Армия и ги гледахте по телевизора...
Вярно, че равносметката накрая беше доста критична, но вие този турнир може само да го гледате по телевизията и да мечтаете да участвате...
Зощото от почти 20 години насам нямата пролетно участие в Евротурнирите, а сигурно помните как Левски газеше в турнира на УЕФА, как отбори като Шалке трепераха на реванша и чакаха края на мача.
Как Шалке-Левски беше най-играния мая в Европа със знак 2...
Защото всички знаем за онези "знаменити" полуфинали в КЕШ, на който се стигаше при 2 пъти по малко изиграни мачове в Европа, с много по-малко отбори в турнира.
Нямаше я тогава тази разлика, която е сега - разлика в бюджети, заплати в клубовете в чужбина и у нас, всичко беше различно...
А сигурно и много бързо сте забравили САЩ'94 и успехите на Националнния отбор...
Еми я пребройте колко Левскари имаше в тогавашния отбор на Пенев, и тогава ми говорете за Успехи на медународната сцена...
Но Левски показа ИГРА, която ЩЕКА никога няма да покаже, показа мъжество и влезе в Шампионската лига, а предната година стигна до Четвърт финал в Купата на Уефа, отсранявайки отбори, участвали в Шампионската лига...
А вие, смешници, треперехте пред "колоси" като Хайдук Кула, вкарвайки им гол в последната минута на продълженията..
Тогава настъпиха луди прегръдки по терена и целувки, сякаш ЩЕКАТА влезе в Шампионската лига.
Не можахте да излезете от групите със смешни отбори като скиорите от Норвегия (може да бъркам, но този отбор никой никога не го е чувал), и пак гледахте Евротурнирите по Телевизора

Как ЕВРО ОТБОРЪТ МТК ви отстрани, а този отбор оттогава никой не го и чу.....
Как Тулуза ви насра в последната минута, а този същия сезон се бореха да не изпаднат...

Ах, коклко ще жалки, чорбарчета, колко....
Не ме разбирайте погрешно, и мен ме е срам от участието нха Левски тази и миналата година, но стига сте се правили на остроумни, а?
Знаем за песните ви за Олимпия, но сте ми много смешни и жалки като ги запеете тези песни на мачовете ви с Беласица, Вихрен и др...
Но все пак на пролет от доста години насам играете само с такива отбори

И все пак ако някой от вас погледне статистиката от Шампионска лига този сезон ще направи равносметка за представянето на Бате Борисов...
Пак не оправдавам Левски, но погледнато генерално и взимайки предвид резултати, постижения, победи, голове, успехи и всичко друго в ЕВРОТУРНИРИТЕ от 1989г насам излиза, че
ЕВРОИДИОТИТЕ сте вие ЦСКАрчета жалки