БГ Трансфери 2010
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: БГ Трансфери 2010
И кво става с Голубович и Тодоров ше гледат така ли ?
Mariyan Milanov написа:А колко млади момчета чакат шанс за изява от школите, а такива бразилчета са с предимство, защото са чужденци. Ало живеем в България![]()
![]()
![]()
Къде ги тези добри момчета от школите? Мислиш ли, че ако наистина ги има отборите ще плащат подобни суми за трансфери?
И кво става с Голубович и Тодоров ше гледат така ли ?
Голубович е с контузия, Тошко вероятно ще е трансфериран ако не сега, лятото.

-
- Контакти:
С тази селекция ЦСКА , направи разликата между тях и другите отбори в "А" група - ФЕН съм вярно но е и истина - това също е вярно.За Левски остават две неща - да се у4ат и гледат

-
- Контакти:
Забравих да кажа - успех на Миро Главата и Сашко Кривия

Ще им е нужен, за Европа

Ще им е нужен, за Европа
-
venelin_valchev написа:С тази селекция ЦСКА , направи разликата между тях и другите отбори в "А" група - ФЕН съм вярно но е и истина - това също е вярно.За Левски остават две неща - да се у4ат и гледат
Само дето.....накрая някои от другите отбори ще са пред ЦСКА в класирането......въпреки, поредната им "звздна селекция" ........

Разликата между нашите и чуждите младежи не е в таланта,а дисциплината.Просто тук момчета като ивановците си пропиляват шансовете за трансфер.В никакъв случай не защитавам Литекс,но те имат много добри скаути които работят за тях специално в Бразилия.Въобще Литекс имат най-добрата трансферна политика,като пример ви давам Новакович който е звездата на Кьолн.
-
- Контакти:
THE G.A.M.E - Ти си знаеш, но си ли4и 4е не вдяваш (не разбираш) - убеден съм 4е си фен на Мездра, Своге или Левски.
. Поне не пиши 4е си от Сливен

Последна промяна от venelin_valchev на 21 яну 2010 22:07, променено общо 1 път.
Mariyan Milanov написа:Защо Левски без коментар като взеха Кривия, който е най-добрия халф в България макар да е на 35 години е по бърз от някои момчета на 20 години и пасовете му са уникални. Миро Антонов също е добър нападател.Борбен е висок е във въздуха си взема топките голаджия, но понеже този който прави темата е от черно море и нещо май не обича Левски и дрънка глупости ???![]()
![]()
И закъде сме с Кривия, ако стигнем до Европа... и там ли ще е по-бърз от някои 20 годишни... там Миро Антонов от Своге ше обира ли високите топки, защото в България и Еньо е супер звезда, но в Европа с Виляреал в София го видяхме какво представлява...
А на ЦСКА селекцията е от свободни агенти, те не са купили никой, освен Галчев ли беше от Пирин...
Тепърва ще има още трансфери в България.Така какво мога да отбележа ЦСКА както винаги купува цял отбор на килограм.От тях Митревски,Панку,Петре,Гранден са много класни играчи.Левски привлякоха никому неизвестният нападател на Спортист Своге и върнаха отдавна изпял песента си Кривия.Литекс-без много шум ловчанлии докараха можеби най-интересния и качествен трансфер.Галато е класа.Очаквайте още изненади при ловчалнии!Черноморец привлече доскоро игралият като твърд титулярен защитник на Черно Море Андре.Изключително бърз защитник с изключително точен удар извън наказателното поле!Габрие Атз 70 мача с Униао Лейриа в Лига Сагреш(да вметна че там играят Спортинг Лисабон,Бенфика,Порто) и 33 мача за Рубин Казан като титуляр за красноречиви за него!Шампион на Русия за 2008 година.Цената му е 1 милион евро колкото на Галато.Изключително безкруполен защитник(очаквам буквално да смазва на терена българските нападатели).Перфектна игра с глава.Локомотив София върна бивш голмайстор на А група Цветан Генков който не се наложи в Динамо Моксва.Миньор Перник привлече Делибашич който е много добър нападател.Локомотив Пловдив е като ЦСКА привлече изключително много играчи,а и все още продължава да привлича.В спортист Своге на проби са четирима чужденци един урогваец и трима парагвайци.Две от момчетата са на по 20 години.Сливен привлече под наем бразилецът Миранда от Литекс.
Това са общо взето по-интересните трансфери,но има още много време и ще има тепърва интересни.
Това са общо взето по-интересните трансфери,но има още много време и ще има тепърва интересни.
R.I.P
Този ник вече е невалиден и никой не го използва.
-
venelin_valchev написа:THE G.A.M.E - Ти си знаеш, но си ли4и 4е не вдяваш (не разбираш) - убеден съм 4е си фен на Мездра, Своге или Левски.![]()
![]()
![]()
![]()
. Поне не пиши 4е си от Сливен
Може да си пишеш всякакви глупости.....но въпреки "звездната селкция" на "Червените" .......и въпреки футболистите на 35 г. ......и тези от Своге.....Левски ще е пред ЦСКА в крайното класиране......хващаме ли бас ?
П.П.
Кое по точно да "вдявам" ....че наистина "незациклям" кво ми пишеш ?

заб.
Да от Сливен съм..........е и ? ?
Върни се в “Футбол - България”