Избор на Президент на БФС - позиции

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mirosvel
Контакти:

Re: Избор на Президент на БФС - позиции

Мнениеот Mirosvel » 16 яну 2018 00:04

TristaNNN написа:Авторе, Пенев май беше номиниран от "Черноморец" (Бабодядовец), така че може да го отразиш в увода на темата, която, признавам, изглежда интересна и има потенциал.

Президента щего изберат не А и Б група, а ония от селата,които са лапали кебабчета на някоя сбирка и са си тръгнали с по две мрежи и 10тина топки в багажниците!! А, забравих и обещанията за нов стадион, терени и светло бъдеще под крилиото на Перукан!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 16 яну 2018 00:15

Бойко за държавата, Боби за футбола.
Тва е, пичове, положението в родината.
Свестни на хоризонта няма. Секви урУди, посредственяци и клоуни само с безочието си преминават, гълтат някое милионче и си заминават. Другите са една сива маса също толкова посредствени откъм морал и принципи човечета, дошли да похапнат на гърба на средностатистическия дебил - електорат. Той, електоратът, разбира се, с удоволствие си подава г..а. И те похапват повече от едно милионче.

Нищо по-читаво като качества, психология и магнит за народната любов не може да се очаква в тая държава от Тодор Живков и Батето. Народни хора. Па и от едно семейство. Всичко друго нататък е отражение на тия двама хоминоиди, така че тва е - Бойко за държавата, Боби за футбола, вестник от Пеевски, опозиция от Слави, национализъм и православие от Волен, мъдрост от Венци Стефанов, лотарийно билетче от Черепа, Гриша Ганчев е спасител, Животното е обединител, Марешки води делегация при папата, Спас Русев е бизнесмен, а Бареков е евродепутат. Като си включим и некой Биг брадър с последващ индийски сериал - ми то животът ми е изпълнен отвсекъде, просто не виждам от какво да се оплача. От всяка ниша наднича урУд. А вие ми се жалвате, че трябвало да се избира между Чичовото, Перуката и Ивайло Дражев. Ха! Ху кеърс, бе.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 16 яну 2018 06:32

LSFC 1914 написа:ЦСКА-София, ако имат поне малко морал (което мене дълбоко ме съмнява) ще гласуват за Борислав Михайлов. Все пак благодарение на него са в ППЛ, играят на армията и носят емблемата на фалиралото ЦСКА по незаконен начин. :idea:

Ами те на практика подкрепиха Борислав Михайлов . По - голяма подкрепа от това да накараш Любо Пенев да се изправи срещу него , едва ли може да се измисли .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 яну 2018 08:32

Mirosvel написа:
TristaNNN написа:Авторе, Пенев май беше номиниран от "Черноморец" (Бабодядовец), така че може да го отразиш в увода на темата, която, признавам, изглежда интересна и има потенциал.

Президента щего изберат не А и Б група, а ония от селата,които са лапали кебабчета на някоя сбирка и са си тръгнали с по две мрежи и 10тина топки в багажниците!! А, забравих и обещанията за нов стадион, терени и светло бъдеще под крилиото на Перукан!

Благодаря :)
Темата не е за избора за президент, а за позициите на най-заинтересованите страни - професионалните клубове и особено на тези, които се борят за нещо или са ревали с години по медиите против работата на БФС и нейните комисии. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 16 яну 2018 09:34

phd написа:Бойко за държавата, Боби за футбола.
Свестни на хоризонта няма. Секви урУди, посредственяци и клоуни само с безочието си преминават, гълтат някое милионче и си заминават. Другите са една сива маса също толкова посредствени откъм морал и принципи човечета, дошли да похапнат на гърба на средностатистическия дебил - електорат. Той, електоратът, разбира се, с удоволствие си подава г..а. И те похапват повече от едно милионче.

Нищо по-читаво като качества, психология и магнит за народната любов не може да се очаква в тая държава от Тодор Живков и Батето. Народни хора. Па и от едно семейство. Всичко друго нататък е отражение на тия двама хоминоиди, така че тва е - Бойко за държавата, Боби за футбола, вестник от Пеевски, опозиция от Слави, национализъм и православие от Волен, мъдрост от Венци Стефанов, лотарийно билетче от Черепа, Гриша Ганчев е спасител, Животното е обединител, Марешки води делегация при папата, Спас Русев е бизнесмен, а Бареков е евродепутат. Като си включим и некой Биг брадър с последващ индийски сериал - ми то животът ми е изпълнен отвсекъде, просто не виждам от какво да се оплача. От всяка ниша наднича урУд. А вие ми се жалвате, че трябвало да се избира между Чичовото, Перуката и Ивайло Дражев. Ха! Ху кеърс, бе.

Точно и ясно !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 16 яну 2018 10:27

Отделих малко повече от два часа да изгледам цялата пресконференция на щаба на Любо Пенев.Замислих се... Кой се занимава в момента с финансите в БФС? Кой е отговорен за юридическите въпроси? Кой се занимава с популяризирането на най популярната игра сред подрастващите? Като цяло стигнах до извода,че е по важен екипа на управлението на федерацията, от името на президента на БФС. Идеята с повече училищни,общински,републикански първенства на Ники Илиев е похвална. Ревизията на качествата на практикуващите треньори при децата е наложителна.Финансистът присъстващ в щаба на Пенев, зададе въпроса, как БФС се справя с 12млн. годишен бюджет... които според него са крайно недостатъчни! Адвокатът загатна че в правилника на БФС има безброй наредби в разрез със законодателството на УЕФА,ФИФА,КАС... Неоспорима е фигурата на Боби Михайлов в УЕФА. Сигурно черпим позитиви от авторитета му там. Хората около него, екипът му, не е на нивото,което се изисква за да вървим напред. Нужни са амбициозни,иновативно мислещи,амбицирани за работа хора. Такъв ми се стори Ники Илиев на пресконференцията. Защо ние Българите, в нито едно начинание, не можем да погледнем всички в една посока и да се борим да постигнем нещо? Във всичко сме така? Защо?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 яну 2018 10:29

bsz1916 написа:
MAXIMUS написа:Само да внеса малко яснота: ако ЦСКА издигне кандитатурата на някой за президент на БФС, то той ще стане президент на БФС !!! Нека се знае и не се спекулира ! Друг е въпроса и дълбокия комплекс на някои клубове от ЦСКА и се получават такива конфузни ситуации като гузен негонен бяга ! Получи се следната ситуация - в Борисовата градина още не са пръднали и на Герена се насраха ! Също нека да направим и разлика между издигната кандитатура и заявена подкрепа ! Нали ! Има разлика. Не съм и сигурен, че ЦСКА ще подкрепи Любо Пенев.

А ЦСКА има ли право да участва в избора , след като преди повече от година бе обявен в несъстоятелност ? И дали синдик Дора Милева има позиция по въпроса ? Ако имате в предвид някой от новите отбори - ЦСКА 1948 ( София ) или ЦСКА - СОФИЯ ( София ) , то това е вече друг въпрос . А иначе е доста съмнително дали вторите ще подкрепят тандема Любо Пенев - Ники Илиев .

[offtopic]Много ми харесва това мнение. Ама направо ме къдри.[/offtopic]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 яну 2018 11:10

MAXIMUS написа:Само да внеса малко яснота: ако ЦСКА издигне кандитатурата на някой за президент на БФС, то той ще стане президент на БФС !!! Нека се знае и не се спекулира ! Друг е въпроса и дълбокия комплекс на някои клубове от ЦСКА и се получават такива конфузни ситуации като гузен негонен бяга ! Получи се следната ситуация - в Борисовата градина още не са пръднали и на Герена се насраха ! Също нека да направим и разлика между издигната кандитатура и заявена подкрепа ! Нали ! Има разлика. Не съм и сигурен, че ЦСКА ще подкрепи Любо Пенев.

И аз също искам да те попитам:
Наистина ли вярваш, че синдик Дора Милева ще бъде допусната да издигне кандидат за президент на БФС от името на ЦСКА ?
Не си ли чувал, че клуб изпаднал в несъстоятелност губи членството си в БФС и няма право да издига кандидати или пък да гласува за избор на президент на БФС?
Аз ...... само ей така, за да не се спекулира.
Т.е. - внесох малко яснота.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 16 яну 2018 11:11

phd написа:Бойко за държавата, Боби за футбола.

+1 000 000...

Потребителски аватар
verendogrob

Мнениеот verendogrob » 16 яну 2018 11:18

Динамовецо!
Подкрепи Перуката!
Стани трети!

Върни се в “Футбол - България”