Мнениеот phd » 16 яну 2018 00:15
Бойко за държавата, Боби за футбола.
Тва е, пичове, положението в родината.
Свестни на хоризонта няма. Секви урУди, посредственяци и клоуни само с безочието си преминават, гълтат някое милионче и си заминават. Другите са една сива маса също толкова посредствени откъм морал и принципи човечета, дошли да похапнат на гърба на средностатистическия дебил - електорат. Той, електоратът, разбира се, с удоволствие си подава г..а. И те похапват повече от едно милионче.
Нищо по-читаво като качества, психология и магнит за народната любов не може да се очаква в тая държава от Тодор Живков и Батето. Народни хора. Па и от едно семейство. Всичко друго нататък е отражение на тия двама хоминоиди, така че тва е - Бойко за държавата, Боби за футбола, вестник от Пеевски, опозиция от Слави, национализъм и православие от Волен, мъдрост от Венци Стефанов, лотарийно билетче от Черепа, Гриша Ганчев е спасител, Животното е обединител, Марешки води делегация при папата, Спас Русев е бизнесмен, а Бареков е евродепутат. Като си включим и некой Биг брадър с последващ индийски сериал - ми то животът ми е изпълнен отвсекъде, просто не виждам от какво да се оплача. От всяка ниша наднича урУд. А вие ми се жалвате, че трябвало да се избира между Чичовото, Перуката и Ивайло Дражев. Ха! Ху кеърс, бе.