Защо Бербатов е мразен?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Защо Бербатов е мразен?

Мнениеот Vojdek » 19 яну 2010 20:40

Тоя въпрос ме мъчи откакто премина в Манчестър Юнайтед.Народопсихология ли е това?Странна фенщина?Какво?Какво направи този човек за да го плюят в собствената му страна?

Слушал съм всички доводи против Бербата и повечето са крайно несъстоятелни.Като например:

"Кога е вкарал гол за националният отбор срещу важен съперник?"
Мартин Петров вкара на Холандия, вкара на Румъния, но тези голове (БЕЗ ДА ГИ ОМАЛОВАЖАВАМ) не ме топлят.Не ме топлят защото тези голове не ни класираха НИКЪДЕ.Тази година ще мине и ще отмине поредното голямо първенство, което ще гледам безпристрастно и няма да ми пука кой ще стане шампион.Няма да изпитам никакви емоции.НИЩО!Защо нищо?Световното първенство по футбол!Нищо защото България няма да бъде там.Няма за кой да викам.А онези голове, срещу скромните и непретенциозни отборчета Хърватска и Белгия ни класираха.И въпреки неприятните емоции след това, на мен ми беше добре, защото за кратко пак бяхме сред НАЙ-ДОБРИТЕ.Бих предпочел Холандия, Итали, Испания и т.н. никога да не им вкараме гол, но поне да се класираме някъде.Голмайстора на националният ни отбор, вместо да е легенда за страната си, бива оплюван за това, че не вкарвал на големите.КРАЙНО МАЛОУМНО.

Как, докато това момче играеше в Леверкузен и Тотнъм беше един от нас?Ние вечно" неоткритите таланти", все нас не ни дооценяват.Докато беше в Германия и вкарваше през седмица на "големите отбори", и то не какви да е голове, а шедьоври беше велик.Докато мъкнеше "шпорите" на гръб, беше ненадминат."Как така не го купуват никъде, бре?Ебахти смотаните англичани!Не виждат ли, че е много силен?".Видяха и го купиха.Не кой да е и не където и да е.

И оттогава-всички станаха "анти - Бербатов".Защо?Медиите в Англия ги разбирам, те са идиоти.Ако беше закупен за 15 милиона, нямаше и думичка да обелят.Ама тия 30 милиона явно бръкнаха в душичките на много хора.А в същият град се подвизава в синя фланелка един бразилец, който струва повече от Бербатов, само че на хартия.

Защо, докато беше "един от нас", малките беше пич, а когато е един от тия - "големите" го мразиме?

Не ангажирам никой с мнението си.Само искам да ми кажат, тези които го мразят, защо го мразят?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Защо Бербатов е мразен?

Мнениеот Messinho » 19 яну 2010 20:41

Според мен е защото не вкарва достатъчно исканите от него голове. Така си го обяснявам.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 19 яну 2010 20:45

Чак пък мразен... работата е там, че Митко не играе с желание, то се вижда!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 19 яну 2010 20:49

Голямата звезда-още в ЦСКА си показа талнта.Колко са му головете срещу Левски-0.Ама бил вкарал на Сити или на Барса или на Куртово койнаре-това не ме интересува-играе без желание за България и не става за капитан.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 19 яну 2010 20:52

Не го мразя не го харесвам.Мързел!
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 19 яну 2010 20:57

Тръгнал Свети Петър на проверка в Ада.След известно време стигнал до казана на българите-погледнал и ядосано попитал Дявола:
-Защо никой не го пази!!!

..А дяволът само се усмихнал и казал:

-А вижте те Българите сами си се пазят - в момента в който някой реши да излезе от казана и другите го хващат за краката и го въщат отново в него!!

Мисля,че това отговаря на твоя въпрос!!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
papi-chulio-7
Контакти:

Мнениеот papi-chulio-7 » 19 яну 2010 20:59

Просто го мразят.ТОВА Е .

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 яну 2010 21:00

Защото за национала изобщо не се старае, а след 3-4 дни си къса шушоните да тича за Юнайтед. Защото след издънка на национала редовно казва с ехидно-мазна усмивка "еми толкова си можем", а не съм го чул да каже това след мач за Юнайтед. Защото медиите ни го НАВИРАТ в лицето за щяло и нещяло, сякаш света се върти - днес поредното доказателство "Собствениците на Юнайтед искат пари от Бербатов и компания" и това почва да дразни. Защото за него личната облага и успехите са по-важни от държавата, следователно няма причина да го уважаваме като българин. Който харесва мързеливия му стил, може да го харесва като играч - но като българин, не мога да разбера.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 19 яну 2010 21:01

това е стара БГ 4ерта...мразим хубавото-оби4аме лошото.но всеки му завижда.....даваи БЕРБО,заебиги вси4ки зависници
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 19 яну 2010 21:03

абе - вие всички разбирате ли, че никога повече българин няма да играе в Юнайтед ? Никога няма да счупи клубният им рекорд по трансфери. Този, дето във важните мачове се крие - е най-дорият реализатор на българския национален отбор по футбол за всички времена. Той е лицето на българския футбол по света - кой не познава Димитър Бербатов ? И в тоя ред на мисли............сигурно е мързел и не заслужава да е капитан на България.......А пропуснах - Бербатов счупи и друг рекорд - за спечелени признания: ФУТБОЛИСТ НА БЪЛГАРИЯ

Върни се в “Футбол - България”