Защо спират "Спортен свят"?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Защо спират "Спортен свят"?
Това предаване , заедно с 1:1, е за мен най-точно отразяващото събитията от изминалта седмица и то за всички спортове,най-вече футбол разбира се ... Е,жалко! Поредната смешна история в България.. На мястото на предаването ще има кулинарно предаване и предаване за модели. Е какво толкова , и без това смислените предавания все повече изчезват , нищо вече не ме учудва , но е наистинта жалко
Формата е временна , класата е вечна !!!
Re: Защо спират "Спортен свят"?
LoLo написа:Това предаване , заедно с 1:1, е за мен най-точно отразяващото събитията от изминалта седмица и то за всички спортове,най-вече футбол разбира се ... Е,жалко! Поредната смешна история в България.. На мястото на предаването ще има кулинарно предаване и предаване за модели. Е какво толкова , и без това смислените предавания все повече изчезват , нищо вече не ме учудва , но е наистинта жалко
Абе да го спират бе! Тоя Крумчо е тоя е говежда подлога. Само Сашо Диков чат пат казва някой истина, ама никой не му вярва...
Нов собственик чужденец=без спорт в ефира!!!На негово място ще има кулинарно шоу.Евала бе мозъци(нови собственици).Покажете ни как се прави друсан кебап!Не ни показваите сълзите на Руми
armeeca написа:LoLo написа:Това предаване , заедно с 1:1, е за мен най-точно отразяващото събитията от изминалта седмица и то за всички спортове,най-вече футбол разбира се ... Е,жалко! Поредната смешна история в България.. На мястото на предаването ще има кулинарно предаване и предаване за модели. Е какво толкова , и без това смислените предавания все повече изчезват , нищо вече не ме учудва , но е наистинта жалко
Абе да го спират бе! Тоя Крумчо е тоя е говежда подлога. Само Сашо Диков чат пат казва някой истина, ама никой не му вярва...
Да ама дава репортажи от всички мачове в Бг и мн международни,а примерно в БТВ само претупат нещата набързо..
Формата е временна , класата е вечна !!!
- sedem_!_dva
armeeca написа:LoLo написа:Това предаване , заедно с 1:1, е за мен най-точно отразяващото събитията от изминалта седмица и то за всички спортове,най-вече футбол разбира се ... Е,жалко! Поредната смешна история в България.. На мястото на предаването ще има кулинарно предаване и предаване за модели. Е какво толкова , и без това смислените предавания все повече изчезват , нищо вече не ме учудва , но е наистинта жалко
АБЕ КУХ ПЪН К'ВО СТОИШ ВЪВ ФОРУМА. БЯГАЙ ДА ЧИСТИШ КОЧИНАТА, ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА. ДОБРЕ ЧЕ МАЛКО ПОБЕЛЯХА ТРИБУНИТЕ, ЗА ДА ВИ СКРИЯТ МИЗЕРИЯТА.
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:armeeca написа:LoLo написа:Това предаване , заедно с 1:1, е за мен най-точно отразяващото събитията от изминалта седмица и то за всички спортове,най-вече футбол разбира се ... Е,жалко! Поредната смешна история в България.. На мястото на предаването ще има кулинарно предаване и предаване за модели. Е какво толкова , и без това смислените предавания все повече изчезват , нищо вече не ме учудва , но е наистинта жалко
АБЕ КУХ ПЪН К'ВО СТОИШ ВЪВ ФОРУМА. БЯГАЙ ДА ЧИСТИШ КОЧИНАТА, ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА. ДОБРЕ ЧЕ МАЛКО ПОБЕЛЯХА ТРИБУНИТЕ, ЗА ДА ВИ СКРИЯТ МИЗЕРИЯТА.
ИСКАШ ДА ДУХАШ ЛИ, ЕНИЧАРИНО?
- sedem_!_dva
armeeca написа:armeeca написа:LoLo написа:Това предаване , заедно с 1:1, е за мен най-точно отразяващото събитията от изминалта седмица и то за всички спортове,най-вече футбол разбира се ... Е,жалко! Поредната смешна история в България.. На мястото на предаването ще има кулинарно предаване и предаване за модели. Е какво толкова , и без това смислените предавания все повече изчезват , нищо вече не ме учудва , но е наистинта жалко
ИСКАШ ДА ДУХАШ ЛИ, ЕНИЧАРИНО?[/quote]
ТИ СИ МНОГО ТЪП !!! ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ТИ КАЖА. ЗАРАДИ ТАКИВА БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ БЪЛГАРИЯ Е В ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ, А АКО СИ НЕПЪЛНОЛЕТЕН ОЩЕ ПО-ЖАЛКО ЗА СТРАНАТА НИ, ЗАЩОТО ОЩЕ ПО-ТЕЖКО ЩЕ СТАНЕ С ТАКОВА ПОДРАСТВАЩО ПОКОЛЕНИЕ.
NON MOLLARE MAI
- GoDDeadman
- Контакти:
armeeca и тук се изсра на иначе добрата тема. Ама то да е к*р да му го набиеш ама то култура братче. Колкото до темата наистина жалко за "Спортен свят"Макар обвиняван от червени че е син и от сини че е червен Крум Савов правеше наистина добро спортно предаване.Даваше трибуна на всеки един от нас да се изкаже.Коментарите му за спорта като цяло в България а и по света бяха номер 1. Дано скоро го видим по друга медия, че само с един Сашо Диков.........
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
еи армеец ти за 'универсален войник' ли се имаш или за 'терминатор'.. аман от форумни отворковци

за парви и последен път ще си позволя да псувам в този форум тък като е адски некултурно.
Извинете ме предварително!
Да еба скапаната държава. Да го духат сички началници и управници писна ми!
Закрихме леката атлетика , закриваме футбола сега закриваме (затриваме) едно от най-добрите спортни предавания и обзор по телевизията с най-висок рейтинг. ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ГОСПОДА "ШЕФОВЕ"!
Писна ми ,дайте да закриеме цялата държава а?
Деба политическите и икономическите интереси живеем в ебаси ебаната мафиотска анархистка държава.

Извинете ме предварително!
Да еба скапаната държава. Да го духат сички началници и управници писна ми!
Закрихме леката атлетика , закриваме футбола сега закриваме (затриваме) едно от най-добрите спортни предавания и обзор по телевизията с най-висок рейтинг. ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ГОСПОДА "ШЕФОВЕ"!
Писна ми ,дайте да закриеме цялата държава а?
Деба политическите и икономическите интереси живеем в ебаси ебаната мафиотска анархистка държава.

Върни се в “Футбол - България”