И така и аз да добавя че съм напълно съгласен с думите на Томислав Русев по отношение на Бербатов... Което си е истина истина е...
Аз мога само да кажа че никога не съм бил фен на Юнайтед но откакто Бербатов заигра там почти им станах и се радвам много ако той вкара гол... както вчера например. Не знам защо британските медии не го харесват, както и много сънародници ама той е постигнал достатъчно и дано да успее да вземе още някоя титла и най-вече Шампионската лига защото вече има два загубени финала /защо АФ го остави на пейката този финал 2009 не знам ама това беше една от големите глупости на съра/, а за националния отбор това е футболът е колективна игра... Преди години и Джордж Уеа взе златната топка, но тимът на Либерия не успя да се класира на някакви финали... е такава е и съдбата на Бербатов, а и с тия футболисти от "великото" БГ първенство дето се уморяват от три мача и разхождат мадамите насам натам не става.../справка Благо Георгиев - само дето не играе в БГ ама дето играе е същото

/
За да стане трябва 10 отбора по 4 мача един срещу друг /36 кръга/ и това е, а не като сега тия фалирали ония фалирали, а и почти всички клубове са собственост на хора с неясен произход на парите си...
Боби Михайлов да се вземе в ръце защото за разлика от него поне Батето ме забавляваше а той и това не прави, че не може да се справи като шеф на БФС разбрахме...
Поздрави на всички Антоанети и Антоновци и късмет на всички...