Тема на Томислав Русев за Бербатов!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
анто маина

Re: Тема на Томислав Русев за Бербатов!

Мнениеот анто маина » 17 яну 2010 10:45

Бижутера написа:Аз не знам кво скачате против Бербатов, бати злобата, бати чудото....Играе си момчето в Юнайтед, вкарва си голове, кво повече искате? :twisted:

Ми сигурно искат да вкарва по 3,а някои от тях дали знаят САФ какви задачи му поставя.А за национала всички голове ,освен тези в пр.срещи,са решаващи.

Потребителски аватар
TaskovBG
Контакти:

Мнениеот TaskovBG » 17 яну 2010 10:50

Моля ви господа "злобари" погледнете последните няколко реда на статията която ме накара да се чувствам горд , че съм БЪЛГАРИН !!! Какво искате от Бербо ? Да носи цял национален на гърба си .. е няма да стане , една птичка пролет не прави ! Ако в национала играеха 11 от 11 щяхме да сме сила в Европа и света , но уви , в нашия национален отбор играят Бербатов , Стилиян , Марто Петров и Божинов може би . Да разбираемо е защо е така , просто хората тренират и играят в големи клубове и са достатъчно подготвени за тези мачове , но не сте прави да нападате само една личност заради неуспехите на национала ! :evil: По - добре постове които са нападки към Бербо да бъдат трити !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 яну 2010 12:33

Прекрасна е тази статия на Томислав.Аз никога не съм плюл Бербо и съм се радвал на постиженията му.За мен като българин е огромна чест,че има българин в Юнайтед и играе често и бележи и раздава страхотни пасове.Заради Бербо сега стискам палци за Ман. Юнайтед и съм загърбил,любимия си английски тим Челси.Обаче само едно не ми харесва,в цялата работа.Защо Гонг,пускаха като главни теми в сайта и предаването,простоиите които Сън и другите малоумници пишат за Бербо?Защо ги копират?Ако са истина добре(новина в сайта),ако са жълти глупости,цитирането им в Гонг(или където и да е)превръща медията в жълт парцал.А този Сън,дето в Ливърпул не го четат от 20 години(след трагедията в Шефилд и измислиците които са написали,цял Ливърпул го бойкотира),какво да говорим повече?
p.s.Много ще съм доволен,ако някой от Гонг или сайта,ми отговорят на този въпрос,който засегна и друг колега от форума.
Само Черно море.

Потребителски аватар
makmidov
Контакти:

Мнениеот makmidov » 17 яну 2010 12:52

И така и аз да добавя че съм напълно съгласен с думите на Томислав Русев по отношение на Бербатов... Което си е истина истина е...
Аз мога само да кажа че никога не съм бил фен на Юнайтед но откакто Бербатов заигра там почти им станах и се радвам много ако той вкара гол... както вчера например. Не знам защо британските медии не го харесват, както и много сънародници ама той е постигнал достатъчно и дано да успее да вземе още някоя титла и най-вече Шампионската лига защото вече има два загубени финала /защо АФ го остави на пейката този финал 2009 не знам ама това беше една от големите глупости на съра/, а за националния отбор това е футболът е колективна игра... Преди години и Джордж Уеа взе златната топка, но тимът на Либерия не успя да се класира на някакви финали... е такава е и съдбата на Бербатов, а и с тия футболисти от "великото" БГ първенство дето се уморяват от три мача и разхождат мадамите насам натам не става.../справка Благо Георгиев - само дето не играе в БГ ама дето играе е същото :lol: /
За да стане трябва 10 отбора по 4 мача един срещу друг /36 кръга/ и това е, а не като сега тия фалирали ония фалирали, а и почти всички клубове са собственост на хора с неясен произход на парите си...
Боби Михайлов да се вземе в ръце защото за разлика от него поне Батето ме забавляваше а той и това не прави, че не може да се справи като шеф на БФС разбрахме...
Поздрави на всички Антоанети и Антоновци и късмет на всички...

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 17 яну 2010 20:20

Алонсо Кехана,Ти каза самата истина.Всичко друго е дъвкано,дъвкано,плюто и плюто безброй пъти.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 17 яну 2010 20:40

УЛЯХА се тези от Англия! Нека да си пишат простотиите, НО защо трябва и нашите псевдо журнали да превеждат англииската пумия и да си продават прокажните вестничета и да си рекламират смотаните сайтчета? Разберете Бербатов ни е единствен! След 5 години, когато се откаже само ще плачите какъв нападател е имала България и как никой няма да подобри головото му постижение за нац. отбор.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 яну 2010 22:48

То каквото има да се каже по темата, вече е казано - човекът си е такъв, какъвто е, с качествата и недостатъците си. Само да добавя за разните разбирачи, които го обвиняват, че не си давал зор в националния отбор, че точно в него той тича много повече, отколкото в Юнайтед. Ама това е, с този маниер на игра ще го псуват всички фенове на отбори, в които играе и само неутралните ще виждат качествата му, както е било през цялата му кариера досега.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 яну 2010 11:40

Браво на Томето. Въпросът е ще се намери ли някой, който да я преведе на английски и да се изпрати на таблоидите в Англия, за да чуят българското мнение по въпроса. Защото каквото и да си говорим Бербо е национално богатство и съм сигурен, че мнозинството от българския народ го обичат! Дай боже повече като него, но на останалите постове от националната единайсеторка.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Футбол - България”