Тема на Томислав Русев за Бербатов!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

vesodoc
Контакти:

Re: Тема на Томислав Русев за Бербатов!

Мнениеот vesodoc » 17 яну 2010 08:06

Англичаните не ни обичат. Това е факт. Също както и французите.
Въпросът не е да се скъсаме на 100 части, за да спечелим любовта им, защото никога НИКОГА няма да ни заобичат.
Просто трябва да има повече хора като Бербатов. Докато имаме само един единствен човек, отзивите за него ще са противоречиви.
Мен лично много ме ядосва тази щурмовщина - в стил "Айде сега баща и майка!" Създава се впечатлението, че хоп, хоп, още един напън и ...хайде Бербатов влезнал в Ман Юнайтед. Хоп, хоп още един напън ....и му издигнали паметник пред стадиона...Ние си падаме по тия едномоментни усилия, а после дълги периоди рахат и бездействие. Не говоря за Бербатов в случая. Просто ако работим като англичаните - постоянно, неотменно, без щурмоващина, но и без разпускане, съвестно и с уважение към самите себе си, най-накрая ще дойдат и резултатите.
Аз лично най-много ще се радвам, ако присъствието на български футболисти във Висшата лига стане трайно и постоянно нещо. Това означава повече пари за школите у нас. И повече работа с талантите.
А иначе - офтопик - не само смесители, на много места в Лондон няма и душове в баните, а само вани. Но това не ни прави по-велики от тях.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 17 яну 2010 09:06

Алонсо Кехана написа:Томиславе, Томиславе! Чета и се чудя, каква кауза защитаваш?
В какво се опитваш да ни убедиш?
Че Бербатов е добър играч ли? Това ние го знаем!
Но да ни убеждаваш, че е играч оправдаваш парите си, това не го разбирам!
Какъв е приноса на "любимеца" ти в националния отбор? Никакъв!
Да ти изброя ли "решаващите" му голове там? Просто няма такива!
Не ми обяснявай, че в Манчестър отвреме на време подавал топката и отвреме навреме вкарвал гол! Е, и? Да не сме родени на Острова или в Манчестър та да ни дреме за тия неща? Бербатов вместо половината мач да си оправя диадемата и да си пази маникюра, случайно да не го счупи, да се раздава на терена за националния отбор, тогава ще заслужи и обичта и уважението на българските фенове (подчертавам, на българските, защото за английските изобщо не ми пука)! И за каква подкрепа ни призоваваш? Да излезнем на протест пред английското посолство ли?

"...И на английски, на испански, на китайски или арабски да е коментара, след гол или пас на Бербатов ясно се чува, че е бългериън...."

Е,и?
Да не би в Бряг на слоновата кост, Камерун или в Того нациите да изпадат в телешки възторг, когато се споменават имената на Дрогба, Ето О или Адебайор, как мислиш? И мислиш ли, че на някой по "белия" свят му пука кой от къде е? Важното е да си върши работата за парите които му се плащат!
А Бербатов в момента не прави това!
Понякога се опитваш да ни казваш, да ни поучаваш, да ни даваш съвети. Благодаря, но нямаме нужда!
Преди доста време един политик ти каза:
"Аре, малко по-скромно"
Помниш, нали? Та и аз сега си позволявам да ти кажа - Аре, малко по-скромно!
Националният отбор е мястото в което нашите "гастарбайтери" трябва да се доказват!!!

И не ми трийте мнението!! Не е "демократично"! :lol:

Ти май не си Българин,или най-малкото не си роден тук,веднъж на 20 години се случва някое наше момче да заиграе в някой велик европейски отбор,и се започва хулене и плюене,щом е там значи има защо,а щом сър Алекс му гласува доверие значи е доволен от него,така че ще те помоля да замълчиш :!:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 17 яну 2010 09:21

Алонсо Кехана написа:Томиславе, Томиславе! Чета и се чудя, каква кауза защитаваш?
Не ми обяснявай, че в Манчестър отвреме на време подавал топката и отвреме навреме вкарвал гол! Е, и? Да не сме родени на Острова или в Манчестър та да ни дреме за тия неща? Бербатов вместо половината мач да си оправя диадемата и да си пази маникюра, случайно да не го счупи, да се раздава на терена за националния отбор, тогава ще заслужи и обичта и уважението на българските фенове (подчертавам, на българските, защото за английските изобщо не ми пука)! И за каква подкрепа ни призоваваш? Да излезнем на протест пред английското посолство ли?

"...И на английски, на испански, на китайски или арабски да е коментара, след гол или пас на Бербатов ясно се чува, че е бългериън...."

Е,и?
Да не би в Бряг на слоновата кост, Камерун или в Того нациите да изпадат в телешки възторг, когато се споменават имената на Дрогба, Ето О или Адебайор, как мислиш? И мислиш ли, че на някой по "белия" свят му пука кой от къде е? Важното е да си върши работата за парите които му се плащат!
Понякога се опитваш да ни казваш, да ни поучаваш, да ни даваш съвети. Благодаря, но нямаме нужда!
"Аре, малко по-скромно"
Националният отбор е мястото в което нашите "гастарбайтери" трябва да се доказват!!!

Изтрийте го с чиста съвест!
По темата: Аз имам предложение - такива статии които плюят по всичко българско (визирам английската преса за Бербо) просто да не се вземат под внимание (слухове, предположения . . . ) само от извора (Щаба на Ман Юн, САФ, Бербо, Емил Данчев)!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 яну 2010 09:26

Неможе да отречете, че от 5 мача Бербатов проспива 4... верно, че подава и какво ли не още, но си е ленив нападател. Вчера като гледах мача останах доста изненадан от стила му на игра, честно казано не очаквах подобна игра от него, зарадвах се много. В националния положението е друго, играе по съвсем различен начин! Иначе и аз мисля, че има някаква конспирация към Бербатов, 1.5 години плътно го критикуват, не му оставят и грам спокойствие, но той е силно момче, патил си е и от нас феновете и от нашите журналя-ще се справи! Успех на Бербатов, дано продължава да се раздава както се раздаваше този мач, и поздравления на г-н Русев за добрата публикация!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 17 яну 2010 10:01

ахх Томе, Томе!
Дали най-сетне се събуди или имаш някакви други тъмни цели с тая статия!
И аз ще кажа, да статията е хубава и казва точно това, което трябва да се каже, НО защо чак сега Томееее!?
Защо Томе, позволи ГОНГ да се превърне в клоака, на точно тези английски жълти издания, препечатвайки всяка тяхна гавра с Митко и пускайки я като главна новина в сайта!?
Дали тая твоя статия означава, че най-сетне ще престанете с това си държание!?

Алонсо Кехана, пишеш глупости момче!!! Влез в идеята бе пич! Трябва да подкрепяме посланиците на страната ни! Неможем да ги критикуваме безогледно, защото нямаме избор сред тях, те се броят на пръстите на едната ни ръка! Нямаме право да им навличаме чужди грехове, например като състоянието на националния ни отбор и т.н.! Заради тях България се вижда на футболната карта на света! И най-вече трябва да се осъзнае, че тея хора са там не чрез връзки или далавери, а заради реалните качества, които са показали!!!
Слаби или силни те са едни от нас!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 17 яну 2010 10:01

Е,и?
"Аре, малко по-скромно"

Прав си за повечето неща,които си изброил.Истината е по средата-Англичаните плюят Бербатов,защото очакваха повече от него.Защо докато играеше в Тотнъм всичко Бе суперлативи,а когато направеше слаб мач,просто никой не пишеше нищо.Защото Манчестър се ползва с по-голям интерес и привилегии от журналистическата общност.Все едно да си централен нападател на Ботев,Локо,Морето и изведнъж да те купи Левски.Играта ти вече се гледа под лупа и критиките започват.Англичаните никого не обичат,не само нас.Бербатов се поддаде на напрежението,но той има този проблем още от ЦСКА.В кариерата му липсват решаващи голове срещу силни съперници,а срещу посредствен тим може да отбележи 3-4.Кажете ми кога е вкарвал на Левски,че нещо не се сещам,а изграждането на характер за отбор като Ман Юн е още от първите години.Разбира се Бербатов не е виновен,че Манчестър играе слабо,но не е за лидер на клуб от такъв ранг.Ако това е очаквал сър Дъвка,значи е направил грешката в кариерата си по отношение на трансферите.А другият момент в Англия е, че ако Ман Юн не е шампион се започват драми в пресата и се търси виновника-Бербатов и 30те милиона са най-елементарното обяснение и изкупление.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 яну 2010 10:21

Аз не знам кво скачате против Бербатов, бати злобата, бати чудото....Играе си момчето в Юнайтед, вкарва си голове, кво повече искате? :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
TheBetfather
Контакти:

Мнениеот TheBetfather » 17 яну 2010 10:22

Marto написа:Абсолютно подкрепям. Трябва да застанем зад Бербатов и да го подкрепим, а не да сме на едно мнение с "големите" на Острова. Защото Митко не малко пъти е показвал, че е по-добър и по-гениален на терена, а и извън него, от много от техните звезди. Това е един от най-големите ни недостатъци. Всички сме в един голяма дупка и когато един започне да намери пътя нагоре и да се катери, всички долу се опитваме да го теглим назад, за да не бъде повече от нас. Аз съм зад Бербатов каквото и да се говори за него и се радвам на всички неща, които прави на терена. Тепърва ще излезнат изявени футболни форумни тактици, които ще оплюят играта му, но преди това, ако прочетат коментара ми - малко се замислете, бе хора. Българи сме всички, да, Бербатов може да не е Меси, Зидан или Роналдиньо, но поне е близко и се опитва да настигне най-големите имена във футбола. Ако вечер седне на компютъра, влезне в някой български форум и прочете ей така 10 мнения, в които пише - Давай, Митко, ние сме с теб - няма ли да се почувства по-добре. Бъдете БЪЛГАРИ! :)

+1 дано има повече, които мислят по този патриотичен начин! браво!!
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 17 яну 2010 10:23

BlueRadiotherapist написа:

Е,и?
"Аре, малко по-скромно"

Прав си за повечето неща,които си изброил.Истината е по средата-Англичаните плюят Бербатов,защото очакваха повече от него.Защо докато играеше в Тотнъм всичко Бе суперлативи,а когато направеше слаб мач,просто никой не пишеше нищо.Защото Манчестър се ползва с по-голям интерес и привилегии от журналистическата общност.Все едно да си централен нападател на Ботев,Локо,Морето и изведнъж да те купи Левски.Играта ти вече се гледа под лупа и критиките започват.Англичаните никого не обичат,не само нас.Бербатов се поддаде на напрежението,но той има този проблем още от ЦСКА.В кариерата му липсват решаващи голове срещу силни съперници,а срещу посредствен тим може да отбележи 3-4.Кажете ми кога е вкарвал на Левски,че нещо не се сещам,а изграждането на характер за отбор като Ман Юн е още от първите години.Разбира се Бербатов не е виновен,че Манчестър играе слабо,но не е за лидер на клуб от такъв ранг.Ако това е очаквал сър Дъвка,значи е направил грешката в кариерата си по отношение на трансферите.А другият момент в Англия е, че ако Ман Юн не е шампион се започват драми в пресата и се търси виновника-Бербатов и 30те милиона са най-елементарното обяснение и изкупление.

Напълно съм съгласен с вас!

krisss7
Контакти:

Мнениеот krisss7 » 17 яну 2010 10:43

Много се радвам за Бербатов, че играе в най-добрия клуб в Англия с такива играчи до него като Руни, Гигс, Скоулс...., почти не съм изпуснал мач на Манчестър да гледам, откакто играе Бербатов там :) Браво и за темата!

Върни се в “Футбол - България”