Бербатов е футболист на България за 2009 година

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Бербатов е футболист на България за 2009 година

Мнениеот Бижутера » 14 яну 2010 20:16

pomiqrat написа:Още на 5 януари ви написах, че той е футболистчето. Ето ви мнението ми за него
http://pomiqrat.blog.bg/sport/2010/01/05/.466759

всички знаем, че щеше да е той...но тази година не заслужава!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Вижте най-добрите футболисти в родния ни футбол за 2009

Мнениеот Бижутера » 14 яну 2010 20:16

на нито един пост не са сложили правилния човек...кво повече да коментираме...
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

haha

Мнениеот haha » 14 яну 2010 22:28

Пълно безумие. :roll: Въпреки,че никога не съм бил фен на Стилян,той трябваше да вземе наградата.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: футболист на България за 2009

Мнениеот _RoKi_ » 15 яну 2010 01:15

el pipita написа:Бербатов тази година заслужава да стане без конкуренция.2009 небеше успешна ЗА НЕГО, но игра финал в шампионска лига, стана шампион на Англия.Успехи които другите нямат, колкото и силно или често да са играли за отборите си!
СТтига с тези смешни изказвания 8-) Какъв му е приноса за този финал,какво направи в него 8-) Стана шампион,но пак нямаше кой знае какви заслуги-да,успехите са си успехи,но да гледаме реално.Знаех си,че той ще спечели,но не мога да се съглася с това мнение на журналистите 8-)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 15 яну 2010 08:31

абе не се излагай бе!
щом е изиграл даже и 1 минута в дадена надпревара, значи има принос!

в България се насажда омраза по успелите ни сънародници, като Бербатов е поредната жертва!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 15 яну 2010 08:40

Lyubooo написа:абе не се излагай бе!

в България се насажда омраза по успелите ни сънародници, като Бербатов е поредната жертва!

Абе донякъде съм съгласен с теб, но можеше и Стенли, и Бербатов да са първи ;) Дано Бербо да стегне девилс,че Сити ще ги задмине до края на месеца. После слабаците Милан и Юнайтид ще ни мъчат с безхаберен футбол и в шампионската лига. Бербо, махай се от това гето Манчестър! Отивай в Байерн :mrgreen:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 яну 2010 11:18

Lyubooo написа:абе не се излагай бе!

Той и Роналдо стана световен шампион с Бразилия'94,Я ми припомни какъв му беше приноса,че нещо не се сещам?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 яну 2010 12:03

Стилян е най-ощетявяният футболист в тази анкета. И все за сметка на Бербатов. Първо щото играеше в Англия и не можеше да дойде за шоуто, сега щото Бербатов е в по-голям клуб...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 яну 2010 12:32

"Халфът на националния отбор и капитан на Астън Вила Стилиян Петров е отказал да запише обръщение към българите, което да бъде излъчено по време на церемонията по награждаването на "Футболист на годината" снощи.
Петров бе втори в класацията, но не присъства в залата заради мача на клубния си тим срещу Блекбърн.
Когато е бил помолен да направи обръщение, полузащитникът е казал: "Не ме занимавайте с глупости", разясни пред "24 часа" Радослав Янкулов от организаторите.
В залата не бе и победителят Димитър Бербатов, но той поне бе записал предварително своето обръщение.
От първите трима в залата бе единствено Благой Георгиев. Полузащитникът на Терек (Грозни) обаче демонстрира напълно безразличие: "Не ме интересува дали съм на трето, пето и десето място. Важното е, когато ни събере националният селекционер Станимир Стоилов в мачовете на истината да направим това, което се иска от нас. А именно класиране за голямо първенство"."
Това показва колко безсмислена е тази анкета в момента.Щом на номинираните не им пука...Май феновете повече се горещят.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

andb
Контакти:

Re: футболист на България за 2009

Мнениеот andb » 15 яну 2010 12:52

el pipita написа:Бербатов тази година заслужава да стане без конкуренция.2009 небеше успешна ЗА НЕГО, но игра финал в шампионска лига, стана шампион на Англия.Успехи които другите нямат, колкото и силно или често да са играли за отборите си!

Бербатов няма никаква заслуга за тази титла на Ман.ЮН. със скромния си актив от голове,та те скоро ще го изгонят от там,той е футболист за мачовете със слабаците,на тях знае да вкарва ама за мачовете с грандовете се крие и нищо не играе.Жалко наистена за Българския футбол ,защото нямаме играчи които тази година да заслужават приза за футболист на годината,най малко пък Бербатов заслужава това,аз съм му фен,но той тази година не игра добре и това го видяме всички,незнам по какви причини пак тои стана,но май е само за да мине Стоичков.Само че мойте уважения към Бербо но тои да бяга срещу Ицо Стоичков пак няма да го стигне защото няма хъса и искрата в очите които имаше Ицо.Това е моето мнение просто тази година трябваше да няма "Футболист на годината",защото просто няма достойни.

Върни се в “Футбол - България”