Ивелин Попов е Футболист №1 на България за 2016 г.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Опорочиха избора на футболист №1 на България!!

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2017 22:03

hristo1306 написа:
damyanov1963 написа:
hristo1306 написа:
damyanov1963 написа:Така е, живота и в частност футбола е пълен с несправедливости. На времето имаше един Божидар Искренов - Гибона, който никога не спечели този приз, а трябваше поне веднъж, заради ето такива изпълнения:
https://www.youtube.com/watch?v=ft1icqUEJyE

Дамянов, не може да стане ! Нали знаеш, че молива / даскалския / пише червено и синьо ! Как да вземе повече от 50%, като половината сини, другите червени ! Едните ЗА, другите против ! Не става !

От 6 годинивече един зелен молив надцаква синия и червения с доста повече от 50% ми се струва. А на тебе?

ДА, но заслужено ! Нека да се научат "шопските"отбори, първо да работят, а след това да рИват ! Пътя им го показа Домусчиев, нека го следват !

Противоречиш си ми се струва, но то е нормално за мразещите шопите, като тебе. Хем казваш, че няма как да стане, пък сега било заслужено. Естествено, че е заслужено, идва един мулти милионер в едно отборче, което не е дало нищо преди това на футбола ни, да не говорим за някой добър, или известен футболист, като този от линковете, които пуснах например и хоп - става ЗАСЛУЖЕНО!
Похвално, момче, много го разбираш футбола, само че омразата към по-известните и обичани ти пречи да гледаш реално на нещата :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 07 яну 2017 22:08

Какъвто ни футбола, такъв ни е футболист номер 1 за 2016, вие какво сте очаквали?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 яну 2017 22:14

Долно уйно написа:Какъвто ни футбола, такъв ни е футболист номер 1 за 2016, вие какво сте очаквали?

Само една забележка, Камбуров е над футбола ни ... очаквах най- добрия...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2017 22:19

hristo1306 написа:
damyanov1963 написа:
hristo1306 написа:
damyanov1963 написа:Така е, живота и в частност футбола е пълен с несправедливости. На времето имаше един Божидар Искренов - Гибона, който никога не спечели този приз, а трябваше поне веднъж, заради ето такива изпълнения:
https://www.youtube.com/watch?v=ft1icqUEJyE

Дамянов, не може да стане ! Нали знаеш, че молива / даскалския / пише червено и синьо ! Как да вземе повече от 50%, като половината сини, другите червени ! Едните ЗА, другите против ! Не става !

От 6 годинивече един зелен молив надцаква синия и червения с доста повече от 50% ми се струва. А на тебе?

ДА, но заслужено ! Нека да се научат "шопските"отбори, първо да работят, а след това да рИват ! Пътя им го показа Домусчиев, нека го следват !

Батка, жалко че ни изтриха коментарите. Много ми е интересно как ще реагира Илиев72, като разбере че има и по-стари от мене във форума :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 07 яну 2017 22:24

В една толкова силна година за Лудогорец, да не бъде отличен за номер едно този който заслужава, а именно Светльо Дяков е безумие !
Разни мижави награди по постове, за замазване на положението..смяяяяях ! :lol:
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 яну 2017 22:31

Drunken_Master написа:Тая награда като знам,че едно време я взимаха Бербо и Камата,на фона на всички претенденти,май е най-добре да я закриват...

"Тая награда" едно време я взе и най-големият (виж подписа ми), който тогава стана и спортист № 1 на България. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2017 22:32

snakebite написа:В една толкова силна година за Лудогорец, да не бъде отличен за номер едно този който заслужава, а именно Светльо Дяков е безумие !
Разни мижави награди по постове, за замазване на положението..смяяяяях ! :lol:

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI :idea:
Много правилно си го написал в подписа ти - славата дойде с парите, а честта остана някъде в небитието :idea:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 07 яну 2017 23:01

МарТОТО - Черното тото :lol: Не знам какъв футболист на годината може да е тоя уреждач, дето се търкалЯ по арестите за уреждане на мачове :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 07 яну 2017 23:59

Оставете наградата, какво ще кажете за церемонията?
Половината, които реално си изкарват хляба с футбол с отегчение чакаха края й.
Почитат паметта на Орманджиев и Туньо, някакъв ташак група свири весела музика.
Водещата пресипнала и нищо не й се разбира.
Смехория до шия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

velito
Контакти:

Re: Ивелин Попов е Футболист №1 на България за 2016 г.

Мнениеот velito » 08 яну 2017 00:49

Фен съм на Локомотив ,но според мен Камбуров не заслужава наградата ако погледнем безпристрастно какво е спечелил през годината да вкарва голове да почти няма кой да го спре в А група ,но няма клубни успехи може би ако играеше в Лудогорец и беше влезнал в ШЛ несъчнено би спечелил наградата.
Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - България”