ЗА ИЛИ ПРОТИВ БЕРБАТОВ В НАЦИОНАЛНИЯ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Re: ЗА ИЛИ ПРОТИВ БЕРБАТОВ В НАЦИОНАЛНИЯ?

Мнениеот А_У_А » 20 ное 2008 15:52

аз съм за бербатов, но против бербатов в националния и против целия национален... да се закрие. няма ние да им берем срама на тия безсрамници.. да си мъдукат по отборчетата и да ни се махат от главата..

dambe
Контакти:

Re: ЗА ИЛИ ПРОТИВ БЕРБАТОВ В НАЦИОНАЛНИЯ?

Мнениеот dambe » 20 ное 2008 18:54

rumbata написа:
dambe написа: Бербатов ще си продължи да играе за националния отбор щом го викат, независимо дали на вас ви се иска или не.

Въпросът не е дали на нас ни се иска, а дали на него му се иска.
Защото цялата ситуация ми изглежда като предварително подготвен сценарий, при който Бербатов играе зле, после напуска терена уж с контузия, следват задължителните коментари за слабата му игра, при което Емил Данчев се включва в ефир да дава акъл на хората да не закачат неговото момченце, иначе ще се откаже от България. А всъщност цялата ситуация може да е подготвена в Манчестър с целта Бербатов да играе само и единствено за дяволите.

добре, щом мислиш така да те питам друго: защо в този случей не става така и с другите добри футболисти на Манчестер Юнайтед ( Роналдо, Руни, Тевес, Нани и други )? Защо само на Бербатов му е казано от щаба на Юнайтед да симулира контузия и да напусне терена, при услови че всички знаем че Манчестер Юнайтед едвам едвам си избутва мачовете без Роналдо? Че и някой път не ги избутва
чорбета айде гледайте малко по реално на нещата, 60-те години отдавна минаха. :geek:

Върни се в “Футбол - България”