Шийлдс става нагъл: Настоявам България да ми се извини!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Шийлдс става нагъл: Настоявам България да ми се извини!

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 21:42

pas написа:
Adam Ant написа:Не правя аналогии и дори казах, че двата случая не си приличат. Виновността и невинността се определят не от общественото мнение, а от съд по компетентност на база събран доказателствен материал. Не искам който и да е да прави жест към правителството ни, без ние да научим. Омръзна ми да ни оправят, без ние да разберем.

И в Англия не искаха Мизрахи да бъде освободен срещу сделка за либийския нефт, но се случи.

Съжалявам да ти го кажа, но света се движи от подобни сделки и жестове. Тъжно е, но е безспорен факт. А най-тъжното е, че нито ти, нито аз, нито който и да е, е способен да спре това.

Все пак - сестрите са си в България, а Шийлдс лежа 4 години в затвора. Явно все пак не сме си изиграли по най-лошия начин картите. За нещо повече - в някой друг живот. Това е положението.

А и, честно казано, ако като разменна монета в случая сме договорили нещо от полза за всички българи, то аз съм склонен да приема помилването. Нека в Англия си носят последствията да се разхождат на свобода подобни животни.

Пък и нека си признаем - не всичко зависи от нас. Кадафи прави луди целия свят, но беше безпомощен, когато помилвахме сестрите още в самолета. Ако ще не Англия, ами Габон да беше, пак нищо не можем да направим.

И какво,точно,договориха за българите,че не ми стана ясно?А,ако не го бяхме пуснали,какво?Щяха да ни обявят война ли?Щото големия бизнес въртим с Англия,че...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 05 яну 2010 19:45

Yanev написа:И като е британец си мисли,че ще му се вържем .. :oops:
Ама ние сме се виновни,защото колко години се мазнехме и обирахме парсата заради държави като Германия,Сащ и др.Все мислим за другите,а за самите себе си кой...Ей ся пак ще се съгласим да ни пратят 10-11 затворника от Гуантанамо,защото и без туй нашите са си малко 8-)

[offtopic]Тоя Шийлдс е такова г*вно,че ми се повръща от него :evil: :evil: :x :x[/offtopic]

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 05 яну 2010 20:53

Никой не мисли за другите.Просто сме никаква държава .. Мюсюлманите може да са всякакви,но вдигат истински протести,ние няма да успеем скоро .. А и нашето правителство освен пари,нищо друго не печели от ЕС .. Губи връзката си с Русия и всякаква свобода в управлението ..

Имам предвид,че трябва да се съобразяваме с големите.В момента ние сме една България,създадена през 681 и нищо повече .. :evil:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 яну 2010 22:01

за какво ни е връзка с Русия....в момента управлението на Русия е истински крах, изобщо не трябва да се обръщаме към тях - за нищо и по никаква причина!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 яну 2010 10:25

Бижутера написа:за какво ни е връзка с Русия....в момента управлението на Русия е истински крах, изобщо не трябва да се обръщаме към тях - за нищо и по никаква причина!

Защото това беше единственото място,където нашите "стоки" се продаваха.Нека не се заблуждаваме.А,когато се хвърлихме в "обятията" на "мериканците",Путин каза:край-ще се състезавате с всички останали на равни начала.При което се оказа,че,естествено,ние не можем да се състезаваме с никого.
Последна промяна от deepblue1963 на 14 яну 2010 15:29, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

accept
Контакти:

Мнениеот accept » 13 яну 2010 21:05

а знаете ли че в ливърпъл като видят бг кола кво и се случва...../////

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 яну 2010 21:14

кво?
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 яну 2010 22:53

Бижутера написа:кво?

E aйде де, и аз тва чакам да разбера :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 яну 2010 22:56

accept написа:а знаете ли че в ливърпъл като видят бг кола кво и се случва...../////

е айде кажи де :?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Футбол - България”