Излагацията на Йовов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Излагацията на Йовов

Мнениеот Lyubaka01 » 07 дек 2016 15:28

PSvilenov написа:С кое се е изложил ? Кой можете да отличите от Разград с 3те им атаки към вратата на ПСЖ ? Дали нямаха късмет ? 4 греди за ПСЖ преброих аз :lol: Светослав Дяков накрая излиза и вика съжаляваме , че не взехме победата . Естествено , че Йовов ще подчертае и това . Първо , че Дяков е най големото леке в българският футбол дето не заслужава никакво уважение най малко пък от футболисти на Левски и второ заради наглият си селски манталитет . За кое Йовов не беше прав ?

Брей, можеш да броиш до четири! Браво! Че с тоя правопис мислех че безнадеждно си закъсал някъде между две и три...
Значи викаш само на късмет бил равния и нямало какво да съжаляват че са изпуснали победата в 90 и... минута? ОК, щом казваш...
Боже, слез и си събери вересиите...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 дек 2016 15:43

Великолепно изигран тактически мач съобразен със възможностите на отбора.Каквото можаха направиха и зарадваха по голямата част от Българите.Иовов не беше чак толкова лош играч но със тези отигравания и пропуски нямаше и не можа да си намери свестен отбор през цялата му кариера.На моменти проявяваше проблясъци но много за кратко.Та е напълно нормално и да приказва глупости от време на време.Говореше ги и като ръководител във Левски говори ги и сега пред сума ти народ.Естествено коментарите му предизвикаха смях и недоумение сред хората.

Потребителски аватар
оцелот
Контакти:

Мнениеот оцелот » 07 дек 2016 15:45

Не мога да повярвам докъде стига хорската злоба. Няма нищо лошо в негативната прогноза, аз също бях умерен песимист, но цялостното поведение на лицето Йовов след двубоя ме отврати.

П.С. Успех на Лудогорец в лига европа, и защо не да подобрят БГ рекорда в евротурнирите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 дек 2016 15:51

Много се извинявам, че много хора не харесваме и не одобряваме интернационалната трупа на мутрата Кирил Домусчиев. Не е патриотично сигурно.

Същата работа като ЛукОйл в баскета. Апропо, и баскетболът, и футболът у нас са мъртви вече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 07 дек 2016 16:08

1982 написа:Много се извинявам, че много хора не харесваме и не одобряваме интернационалната трупа на мутрата Кирил Домусчиев. Не е патриотично сигурно.

Същата работа като ЛукОйл в баскета. Апропо, и баскетболът, и футболът у нас са мъртви вече.

Това да не харесваш не означава да казваш "на черното бяло",още повече в нац. ефир.
И без Левски и ЦСКА може да има спорт .Лукойл толкова години го доказва във баскетбола, а вече и във футбола се вижда,че може ;) Двуполюсния соц.модел отдавна е в историята и крайно време е да свиквате вече.

Потребителски аватар
ocelot
Контакти:

Мнениеот ocelot » 07 дек 2016 16:09

Тук не става въпрос за харесване и нехаресване, просто човека си злобееше и неможеше да го прикрие по никакъв начин. Изглеждаше нелепо. Това че другите отбори се управляват некъдърно не е проблем на Лудогорец а техен , който трябва да решат и да се опитат да стигнат тяхното ниво. Поне аз се надявам моя отбор да го стори.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 дек 2016 16:10

Не знам защо някои хора не искат да видят истината.Разлика за Лудогорец между Париж и Лондон , е че в Лондон какво трябваше влезе , а в Париж не влезе.И в двата мача Лудогорец беше смачкан и му беше показано , че няма място в ШЛ.Погледнато реално и в двата мача можеха да отнесат по 6 гола , но го отнесоха само в Лондон.И да се радваме на това , че Лудогорец беше бит и надигран от всички отбори и направи 3 равни поради късмет.Хайде нема нужда от такива мачове.Сега ще видим дали имат сили и за ЛЕ.Да не се окажат и там бити здраво.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 07 дек 2016 16:18

1982 написа:Много се извинявам, че много хора не харесваме и не одобряваме интернационалната трупа на мутрата Кирил Домусчиев. Не е патриотично сигурно.

И кое не одобряваш? Човека си е направил добър, средноевропейски отбор, който се надиграва с топ отборите от Европа.
Не съм фен нито на отбора, нито на личността Домусчиев, но байганьовщината в България винаги е взимала връх. Завистта е на почит.

Този отбор представлява България. А сигурно трупите на Челси, Сити, Арсенал и т.н. не са интернационални? С по 1-2 местни футболисти, максимум?

Ебати малоумни хейт, честно.

П.П. Ама какво се учудвам, тук половината капацитети се подиграваха на български спортист, че загубил мач за световната титла от непобедения 10г. Кличко. Цели скечове се правиха по разни ТВ шоу програми, че казал, че продължава напред и нямало да се предава.

Дееба и олигофренския народ, дееба. Крадлив, нахален, завистлив и тъп 8-)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 07 дек 2016 16:20

Само за протокола - може ли да изброил колко французи имаше в отбора на ПСЖ снощи? Или англичани в Арсенал? Или за тях може, за нашите отбори-не?
И аз искам българският шампион да играе с 10 натурални българи и един бесарабски, ама реалностите са други... Можеш ли да ми посочиш българин футболист, който в момента да може да се продаде за сума от, да речем 4 млн евро нагоре? Аз не се сещам. А в Лудогорец има поне двама-трима такива, но за съжаление чужденци...

free0909
Контакти:

Мнениеот free0909 » 07 дек 2016 16:21

Какво означава късмет ? Нали знаете правилото, че късмета спохожда силния, тоя, който се е потрудил за него ? Пък и какъв късмет е да ти решат два мача с голове в края ? Още малко и ще чуем как Лудите са заели място, което заслужава някой друг, който, ако играеше, щеше да сътвори чудеса от храброст ? Нека бъдем реалисти, това, че Лудите играят лежерно в БГ , не е показател.

Върни се в “Футбол - България”