КАКВИ СТЕ ВИЕ БРЕ ИДИОТИ ТАКИВА!!!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Power_Play
Контакти:

Re: КАКВИ СТЕ ВИЕ БРЕ ИДИОТИ ТАКИВА!!!!!!

Мнениеот Power_Play » 19 ное 2008 21:56

SME6NI I JALKO BQHME TAZI VE4ER NIKOI NE MOJE DA TYRPI TOVA I NE SME SAMO SEGA I PREDNITE 3 MA4A BQHME TRAGEDIQ NE PADNAHME I PAK BQH NA SY6TOTO MNENIE, 4E MARKOV E PALQK NE STAVA ZA TRENIOR

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 19 ное 2008 22:02

Power_Play с поредно малоумно изказване хехе.Абе Миланов беше най добрия на терена спираше всички сръбски атаки ;)

Потребителски аватар
viva real
Контакти:

Мнениеот viva real » 19 ное 2008 22:12

футбола е колективна игра не винвте само определени хора били те от какъвто и да е било отбор просто футболистите не играят за българия а за пари

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 19 ное 2008 22:35

Давайтеееееее българииииии продължавайтееее!!!!
А за Бербатов,да си ходи в Манчестър,и когато имаме свестни футболисти и треньор да си преценява дали да се връща ее ако го искат де!по добре да си играе истински футбол,а не да е длъжен да ви търпи жалките изказвания!
И относно тези които говорите за П***И,първо се замислете дали не обиждате майките си които са си дали труда да ви родят!Малко уважение,a????

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 19 ное 2008 22:43

Stormblast написа:
LUDAKIS написа:добре съгасен съм с теб ама искам един отговор :arrow: какво по-точно направи Бербатов в тези 30 мин в който игра ? :?: отовори ми ... какво направи срещу Грузия , Италия , Черна Гора ? :?:

Как каво е направил? Ти кой мач гледа? Поне 2-3 спирания на топката, освобождаване от ДВАМА, а веднъж и 4-ма противника и пас! Искаш бразилски гол със задна ножица ли? Да в предните мачове не беше на отлично ниво - е какво от това? На един добър играч му трябват 10 мин в за да реши мача. Имал е слаби мачове и в Манчестър и тепърва ще има още. Но пак ще е един от най-добрите като цяло.

мислиш ли че това стига ... та той е напададел тези спирания и пасове трябва да се правят от халфовата линия задачата на бербо е да ВКАРВА ГОЛОВЕ нещо което не съм виждал от одавна .... и не искам да го обвинявам не искам да спорим .... но се пак съм на мнение че той не се раздава за националния (както и почти 4/5 от другите национали ) :| се пак тъжно ее че
Изображение

bultras

Мнениеот bultras » 19 ное 2008 23:00

Срам ме е , че съм българин, не толкова от загубата, колкото от това, което чета в коментарите ви.Жалки комплексари.Ако Бербатов напусне, пак той ще ви е виновен, защото няма да има друг на когото да изливате злобата си.Нека си играе в Англия и да напусне това недоразумение, наречено национален отбор.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 20 ное 2008 01:51

Абе мам му....чета и се пукам от смях...че ни е трагичен националния...трагичен е...ама айде за Бербатов ще си кажа мнението..Алооо ми тва си е една тренировка бре...контролен мач,бенефис както и да го сучете се си е тренировка....дръпнало го...излезнал си,даи са да скъса че да му изракОплескаме къФ герой е! Басии хората нямам думи! Кво да се доказва тука бре,на тренировката,ако било в Ман Ю щели да му таковат таковата....алооо малоумниците...ми там ако го усети на тренировка и не НАПУСНЕ...и от това стане контузия мамта ще му разплачат бре! Този човек е 100% професионалист и за това две думи няма.......A колкото за това че видиш ли не ни дремело кво праи в Ман Ю,ние искали България над всичко и дай само в национала да се мета....ок де ма сам човек....само у кенефа....няма го Марто...няма остър халф....и глеи ..нищо....та значи че се отплеснах...като си седна събота и неделя пред телевизора и дават мач на Ман Ю..............ми е кеф че съм Българин! Кеф ми е мамка му!

Потребителски аватар
the_red_devil
Контакти:

Мнениеот the_red_devil » 20 ное 2008 19:15

Дориии и като се разбрааа че е контузен пак го храните!еми нема такива селяни като всички вас!Селянин до селянин!Бербатов ще си тръгне от националния и после ще му се молят на колене да се върне,помнете ми думата!!!!

Върни се в “Футбол - България”