БОЙКОТА НА НАЦИОНАЛИ ТЕ!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
da-vi eba sini-gov

Re: БОЙКОТА НА НАЦИОНАЛИ ТЕ!!!!

Мнениеот da-vi eba sini-gov » 20 ное 2008 17:33

от такива като вас сини -цяла балгария е в такав разцвет-дано вашата злоба ви обие :D -немате едно смислено изказване
edin jivot ,edna borba, edin otbor , tova e C S K A

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 20 ное 2008 17:35

da-vi *** sini-gov написа:от такива като вас сини мьрши -цяла балгария е в такав разцвет-дано вашата злоба ви обие :D мамкави и боклуци-немате едно смислено изказване

Що бе?Смислено е-ВЪН ЧЕРВЕНАТА ПАСМИНА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!!!Кратко,ясно и доста смислено!!! :idea:

Потребителски аватар
Velbajd

Мнениеот Velbajd » 20 ное 2008 17:59

Абе подуенци, неразбрахте ли да мълчите, вашето мнение и възможности ги знаем всички и не ни интересуват. Пишете си домашните и не навлизайте в теми, от които не разбирате (нали така син тероре). След домашните към израел (вие си знаете).
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
nikola28

Мнениеот nikola28 » 20 ное 2008 18:06

da-vi *** sini-gov написа:от такива като вас сини мьрши -цяла балгария е в такав разцвет-дано вашата злоба ви обие :D мамкави и боклуци-немате едно смислено изказване

научи се да пишеш и тогава си пускай некомпетентните мнения.
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 20 ное 2008 18:19

КЪДЕ ЗАБРАВИХТЕ "ЧИЧОВОТО".САМО КАТО СИ ПОМИСЛЯ ЧЕ И ТОИ Е ТАМ ,ЗА КАКЪВ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ГОВОРИМ? САМО КАДЕТО СЕГА НЕ СЕ ИЗТЪПИ И ДА КАЖЕ ДА ДУХАМЕ СУПАТА.СИТУАЦИАТА Е СЪЩАТА КАТО ПРЕДИ ГОДИНИ.

Dembinhio
Контакти:

Мнениеот Dembinhio » 20 ное 2008 18:31

Какъв боикот, това е пак някакво мръсно ъправдание което пак търсим. Всичко това е плод на цялата мизерия и корупция която е в нашата мила родина!
Защото доиде времето което всички момчета между 21-28 които се занимават с фътбол, и родителите им са ги набутвали с връски в ДЮШ няма значение с кои цвят на фланелката. Да покажат колко струват.
Треньор в ПФК Левски, ЦДНА Панчерево, да не говорим за ''Бялата лавина'' там цената на Венци е 250,000 €. Проблема на Локото е че Гигата пере много парички, и там юноша да пробие е Кауза Пердута.
Ив. Стоянов, Генков, К. Янев, Й. Минев, В. Минев, Б. Георгиев, Ч. Янков, колко според вас е била цената за титулярните места на тези момци които посрамиха мен и теб и всички нас които тази сутрин се чудихме, какво се случи.
От Исландия ли беше или Ирландия незнам пак с Кюрда 6-1 сага пак, Няма, докато не си променим манталитета си просто само надолу и пак надолу. И пак следващия път Левски или ЦДНА ще направят нещо
в европа, пак ще сме "горе" но това са малки прашинки в сини и чървени очи.
Мале представяам си на чорбарите колко им е тежко от 5 годин.
Ние поне се радвахме на европа а те дори на титлата не можаха да се израдват. Не искам да злобея ама държавата ме кара да съм мизерник.
Изображение

vaniq1806
Контакти:

Мнениеот vaniq1806 » 20 ное 2008 18:57

Dembinhio написа:Какъв боикот, това е пак някакво мръсно ъправдание което пак търсим. Всичко това е плод на цялата мизерия и корупция която е в нашата мила родина!
Защото доиде времето което всички момчета между 21-28 които се занимават с фътбол, и родителите им са ги набутвали с връски в ДЮШ няма значение с кои цвят на фланелката. Да покажат колко струват.
Треньор в ПФК Левски, ЦДНА Панчерево, да не говорим за ''Бялата лавина'' там цената на Венци е 250,000 €. Проблема на Локото е че Гигата пере много парички, и там юноша да пробие е Кауза Пердута.
Ив. Стоянов, Генков, К. Янев, Й. Минев, В. Минев, Б. Георгиев, Ч. Янков, колко според вас е била цената за титулярните места на тези момци които посрамиха мен и теб и всички нас които тази сутрин се чудихме, какво се случи.
От Исландия ли беше или Ирландия незнам пак с Кюрда 6-1 сага пак, Няма, докато не си променим манталитета си просто само надолу и пак надолу. И пак следващия път Левски или ЦДНА ще направят нещо
в европа, пак ще сме "горе" но това са малки прашинки в сини и чървени очи.
Мале представяам си на чорбарите колко им е тежко от 5 годин.
Ние поне се радвахме на европа а те дори на титлата не можаха да се израдват. Не искам да злобея ама държавата ме кара да съм мизерник.

М.. Дааа Тва дето си го написал братле е точно така, но да си чул някой да излезе на улицата и да се оплаче - няма такъв, следователно на целокупната БГ нация и харесва да живее като мизерници и най-вече "свещенното"право - да злобее.
Wellcome to Bulgaria драги ми смехурко :D :D :D :D :D :D :D

Върни се в “Футбол - България”