БОЙКОТА НА НАЦИОНАЛИ ТЕ!!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
БОЙКОТА НА НАЦИОНАЛИ ТЕ!!!!
Аз казвам че национали те просто направиха бойкот на Марков,това беше най-удобния мач да го сторят.100% съм сигорен в това
Re: БОЙКОТА НА НАЦИОНАЛИ ТЕ!!!!
TEKSAS написа:Аз казвам че национали те просто направиха бойкот на Марков,това беше най-удобния мач да го сторят.100% съм сигорен в това
Те нямат български сърца за какво им е да бойкотират мача! Не е ли "по-добре" само да разходят фланелката и да се приберат на топло в къщите си! Това са те пълни НЕЩАСТНИЦИ! Жалкото от цялата картина е, че Гошо Петков го изяде наи-големия макар и да не го заслужава, но какво да се прави футбола е несправедлива игра!

-
- Контакти:
Да погледнем от друг ъгъл на снощния мач
http://ivayloslavkov.log.bg/article.php?article_id=15360

- bigbonusprize
- Контакти:
TEKSAS написа:Аз казвам че национали те просто направиха бойкот на Марков,това беше най-удобния мач да го сторят.100% съм сигорен в това
Браво! Влизаш в топ 10 на най-неграмотните мнения! Успеваемост 100%. Две изречения две грешки!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:TEKSAS написа:Аз казвам че национали те просто направиха бойкот на Марков,това беше най-удобния мач да го сторят.100% съм сигорен в това
Браво! Влизаш в топ 10 на най-неграмотните мнения! Успеваемост 100%. Две изречения две грешки!
Какво да се прави нали е от свинския отбор

- bigbonusprize
- Контакти:
СинТерор написа:bigbonusprize написа:TEKSAS написа:Аз казвам че национали те просто направиха бойкот на Марков,това беше най-удобния мач да го сторят.100% съм сигорен в това
Какво да се прави нали е от свинския отбор
Да! Пък после ми спорят, че били големи българи! НЕГРАМОТНА ПАСМИНА, НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!! Вместо да си учат уроците, влизат из форумите и бълват простотия!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Да! Пък после ми спорят, че били големи българи! НЕГРАМОТНА ПАСМИНА, НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!! Вместо да си учат уроците, влизат из форумите и бълват простотия!
Дори снощи тоя тъпак TEKSAS беше пуснал тема против Гошо Петков! Това само един турчин и простак може да го направи! Няма какво повече да кажа...
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Никакъв бойкот не са правили....просто толкова си могат :shock:

Видяхте ли,че Бербатов е к...а,а Марков-б....ук на б....уците,всичко що е обличало червената фланелка е позор за България!!!Бербатовщината няма място в Национала!!! 

ДОМОВЧИЙСКИ-НА МЯСТОТО НА КРАСИВАТА МАНЕКЕНКА,ОБЛЯКЛА ПОГРЕШКА ФЛАНЕЛКАТА С №9,ЧУЖДЕНЕЦ-НА МЯСТОТО НА СЕВЛИЕВСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ!!!
Върни се в “Футбол - България”