Казус относно участието в Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Re: Казус относно участието в Европа

Мнениеот nitro77 » 26 сеп 2016 17:46

veni__85 написа:
nitro77 написа:
veni__85 написа:Най-интересно ще бъде в края на първенството, когато отбори от 5 -9 място ще се надпреварват да губят и да попаднат във втората шестица за да имат по-голям шанс да играят в Европа. Друг е въпроса, че ,ако завършиш 8-ми ще имаш по-леки съперници , отколкото , ако завършиш 7-ми.

Не разбрах защо осмият има по-леки съперници от седмия?

По-скоро на теория по-леки, защото ще играе срещу 10 - 12 - 14 в класирането, докато седмия ще играе срещу 9-11-13 в класирането.До колкото знам и точките се запазват и ще е малко по-лесно да не отпадне.

Знам, че това имаше предвид, но изчаках да ми отговориш, за да внеса разяснение по въпроса. Вярно, че преди да бъде приет окончателно форматът се коментираше такова разпределение. В крайна сметка окончателното разпределение във втората осмица след редовния сезон обаче е следното:
гр. А - 7-10-11-14;
гр. Б - 8-9-12-13.

Относно въпроса, поставен от автора на темата: ако някой от финалистите за седмото място е носител на Купата на България, то мач между тях не се играе, а другият отбор играе бараж с третия за място в Лига Европа в един мач на терена на третия. В този случай в Европа участват:
- шампионът - в ШЛ;
- вторият - в ЛЕ;
- носителят на Купата на България (независимо от класирането си) - в ЛЕ;
- победителят от баража - в ЛЕ.

http://bulgarian-football.com/reglament.html#a

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 сеп 2016 19:19

Моля за инфо.
Тези маймуняци от бефесето от къде заимстваха тази схема на първенство. За съжаление подобни малоумности вече пробваха в Гърция, Холандия, Аржентина...за различните лиги.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 27 сеп 2016 04:47

В А група има отбори влезнали с указ,а и самият формат на първенството е достоен за сеир.бг

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 сеп 2016 12:07

Всичко в това "първенство" е толкова абсурдно, толкова лайняно, нормално и "схемата" да е такава, затова и "мачовете" се играят основно пред роднини и приятели плюс шепа шарани и баламурници.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 28 сеп 2016 00:01

NOMER14 написа:Моля за инфо.
Тези маймуняци от бефесето от къде заимстваха тази схема на първенство. За съжаление подобни малоумности вече пробваха в Гърция, Холандия, Аржентина...за различните лиги.

От Дания.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Футбол - България”