Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
tprodanov написа:**** съм ги в групичките, събират се на тренировки по класов принцип едва ли не-примадоните, срещу унтерменшите и се кискат като госпожички. С групички нема да стане. Затова вън. Предпочитам да гледам Бранеков, Чипев, Курдов, Домовчийски и Генков.
СинТерор написа:tprodanov написа:**** съм ги в групичките, събират се на тренировки по класов принцип едва ли не-примадоните, срещу унтерменшите и се кискат като госпожички. С групички нема да стане. Затова вън. Предпочитам да гледам Бранеков, Чипев, Курдов, Домовчийски и Генков.
Напълно си прав и начело като капитан трябва да бъде Петков, защото тои е над всички останали мишки които играят само за пари!!!
vlado_vdv написа:СинТерор написа:tprodanov написа:**** съм ги в групичките, събират се на тренировки по класов принцип едва ли не-примадоните, срещу унтерменшите и се кискат като госпожички. С групички нема да стане. Затова вън. Предпочитам да гледам Бранеков, Чипев, Курдов, Домовчийски и Генков.
Напълно си прав и начело като капитан трябва да бъде Петков, защото тои е над всички останали мишки които играят само за пари!!!
СТИИИИИИГААААА с тоя Петков !
Засрами се малко !
Петков как си организира защитата тая вечер,че 6 гола допусна !!!???
Или пак Бербо е виновен за тях???
Брей момче,срам нямаш.
Ти ли говореше за лайняни очила?
Хвали си го ама поне не днес !
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта