за Бербатов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: за Бербатов

Мнениеот msm » 19 ное 2008 22:43

LSFC1914 написа:[
Не се заблуждавай,имаме нападетели и човек в средата на терена.НЯМАМЕ ЗАЩИТА ТОВА!!!Ми те нашите защитници,не знаят къде се намират!

Не се заблуждавам, а гледам реалноста. Само ми кажи колко удара отправи централния ни нападател в този мач Д.Рангелов. И забеляза ли когато ние атакувахме, колко човека бяха в защита от сърбите (поне 6-7), а когато нас ни атакуваха бяха 2-3, което означава, че техните халфове се връщаха да помагат, а нашите гледаха мача от близо.

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Re: за Бербатов

Мнениеот А_У_А » 19 ное 2008 22:47

viva real написа:кога тези играчи ще заиграят за българия а не за пари :?:

тия връзано куче у гъза не могат да заплюят, мани. ако играеха за пари, особено въшкарите от сливен, литекс, цска и левски, щеха да гонят премия за класиране. тия са мазохисти. ако се засилят да заплюят гореспоменатото вързано куче, ще го цунат по определеното място. аз не искам балъци да са мои посланици по света, в частност фифа и уефа. да си живуркат в помията на нашето първенство, но да не "изнасят" продукта си навън. и оня плешив ******** да не се стиска а да земе един класен чужденец за треньор, че не останаха. много успешен е тоя жален пес марков, няма що. балъков ни класира за европейско, дето по случайност пацо марков беше треньор и кво? даеба и стратега милозлив, даеба.

Върни се в “Футбол - България”