За пореден път Пламен Марков показа ,че няма виждане за начина на игра,игрови схеми,тактика.За разузнаване на противника и
конкретните задачи на всеки футболист пък едва ли може да се говори.Едва ли той е човекът,който трябва да е на тази длъжност.
И не мисля,че трябва да му се иска оставката,а трябва да бъде
освободен за несправяне с работата.
Става ли Пламен Марков за треньор на националния тим
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Става ли Пламен Марков за треньор на националния тим
Е ти кво искаш някои да ти каже,че става!? Е да ще се намерат 2-3 малоумни прасета (без да обиждам никой друг фен на цска,сега не ми е до това).Пламен Марков не става.Трябва ни чужденец или българин с много опит,но май нямаме такъв 

Пламен Марков не става-определено...Може би бе добър футболист навремето....но няма авторитета да поведе и сплоти конгломерат от различни характери...отделно схемите му са откровено защитни и остарели...мисля ,че помните как ни разбиха шведите на евро 2004 в португалия?
Ей да ви е.а майката нещастна,ей!Нямате акъл хора!За резила в Сърбия ви е виновен Марков ?Така ли?Защо?Един треньор и на нищо да не учи едни футболисти,с претенции на звезди,те няма да паднат с 1:6 от Сърбия.Ето го Стоичков!Да не би той да не би да е по-добър специалист от Пламен Марков.Естествено,че не е!Ама не паднахме при него с 1:6.Защо ли?!?Защото играчите играеха!А тези путки тука са смешни!Двама играят,другите си ебават майката!А ви и виновен Марков.Е,да му е.а майката на бг футбола и феновете.
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
НЕ ... НЕ... НЕ НЕСТАВА . ТОВА Е НАЦИОНАЛЕН ОТБОР А НЕ Е клубен . При несправяне или лоши резултати треньора бива освобождаван, но при същото цяла една нация( ако може така да се назовем) бива омърсена.
- Ticha
- Контакти:
Не става! Ако си беше подал оставката навреме никой нямаше да му се разсърди. Вече каквото и да става всички го мразят!
Върни се в “Футбол - България”