Кой трябва да стане футболист на годината?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Re: Кой трябва да стане футболист на годината?

Мнениеот Alexander Frei » 10 яну 2010 17:53

.cskara. написа:Мисля,че Божинов заслужава да спечели заради доброто си представяне в Парма и въобще заради голямото си завръщане на футболната сцена.Има още много хляб да изяде,за да стигне Берба,но не може всяка година един и същ да става футболист на годината,пък и на Бербатов тази година не му беше от най-силните.

Ти сам, без да искаш, индиректно декласираш Божинов, казвайки че има още много хляб да изяде, докато стигне Бербатов. Съгласен съм с теб. :) Половин полусезон и 4 гола за "Парма" съвсем не са достатъчни! :lol: Съгласен съм с теб, и че тази година не беше най-силна за Бербо :) Е и какво, кандидат за футболист № 1 остава Стилян, единственият българин - капитан във Висшата лига :) А за Валерката остават твоите симпатии и тези на Алисия :mrgreen:
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 10 яну 2010 17:56

Стилиян Петров,Бербатов и Камбуров!Не забравяйте,че миналата година Камбуров вкара повече голове от мачове,а сега е 2-ри по голове в "А" група.Супер постоянен е.

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 10 яну 2010 18:18

Стилиян Петров :!:
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

haha

Мнениеот haha » 10 яну 2010 18:25

И аз,като повечето от вас смятам,че играч на годината е Стилян Петров,въпреки,че не съм му особен фен.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 10 яну 2010 18:26

Стенли,естествено!Все пак е капитан на Вила-един от най-добрите английски тимове,с претенции да участват в ШЛ!
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 10 яну 2010 18:34

Стенли определено направи добра година, но това не е достатъчно за да задмине Бербатов!
в предимство за Стенли нетрябва да изтъквате толкова капитанската лента, а факта че бе избран за играч на сезона за Вила!!! Капитанската лента е резултат от това и естествено и от факта че с мениджъра си се знаят още от Селтик!!!

що се отнася до количество "сини" и "червени" журналисти, то преди няколко години именно едните от тях дадоха болшинство и присъдиха нградата несправедливо на един играч от родното ни първенство, принизявайки успехите на легионерите ни и това само заради клубни пристрастия и гъзоближество към един Мустак, който беше от силните на деня в държавата тогава!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 10 яну 2010 18:46

koi4i написа:
Rodn1 написа:Лично за мен е Тошко Янчев,човек играещ със сърцето си.....Но имам чувството че пак ще е Барби ге(й)ния!

После сигурно ще кажете,че сме пристрастни ... По темата Стилян или Благо заслужават най-много.Последните 2 години Бербатов печели,защото играе в най-известния чуждестранен отбор ... Мое мнение.

Пак се включвам за да отоговоря .Не съм пристрастен , обективен съм, защото въпреки печалбарството напълнило футбола това е играч,който си оставя сърцето всеки мач.Такива хора в бг са единици(Другите такива са топузаков и урсулата)И според мен той много повече заслужава да е футболист на България ,отколкото един прехвален ритнитоковец,който вкарва на Андора и Уигън!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 яну 2010 18:52

Доколкото разбрах вече е решено. Барби
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Футбол - България”