Вълчан написа:Този отбор ще свърши курса преди на е започнал като хората.Без стадион и публика...със минимални финанси.След година ще е само спомен.Или ще си крета във 3та дивизия вовеки.
Гледай си микренските творения и недей да злобееш излишно !!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Вълчан написа:Този отбор ще свърши курса преди на е започнал като хората.Без стадион и публика...със минимални финанси.След година ще е само спомен.Или ще си крета във 3та дивизия вовеки.
Beladona написа:eddie написа:Beladona написа:Валентин Илиев - спортен мениджър
Адалберт Зафиров старши треньор първи отбор
Футболисти : 12 юноши на ЦСКА , Герасим Заков и още 6 момчета , които ще бъдат на проби ....
Има вече и регистрирана в Патентното ведомство Емблема на ЦСКА !!!
Глупости.. няма регистрирана емблема. Има подадена заявка на 20.07 за Търговска марка: ЦСКА 1948, Вид: словна (което ще рече, че няма поискано никакво графично изображение към нея..)
От първия ден ли започваме с лъжите ?
https://portal.bpo.bg/bpo_online?p_p_id ... Form.xhtml
да ти кажа честно , така чух .... Гледам , че вече имат щампована емблема на тренировъчните екипи .....кво се пенявиш , Жужето случайно да не ги съди за емблемата ???? Хахахаха!!
На първа тренировка 50 фена , а микренското отборче - 2 фена ..... Добре ли е ???
vg_vasilev написа:Аз подкрепям този новосъздаден клуб.
Ще видите колко хора ще променят решението си да подкрепят ГМО-то на Ган1ев когато той изгони Борис Галччев и Христо Янев. А това ще е скоро.
vg_vasilev написа:А кой е Милко Георгиев ? Че аз не съм фен нито на Цска, нито на Левски.
И защо темата не е във форума на Цска?
Beladona написа:
На първа тренировка 50 фена , а микренското отборче - 2 фена ..... Добре ли е ???
[/center] [center]Аз мислех че ще сте 5 хиляди на първата "историческа" както и казваш тренировка.....вие сте били 50 човека заедно с отбораBeladona написа:
Толкова е хубаво да играем на Васил Левски пред 40 000 зрители в определени мачове ...., другите ще сме си по 20 000 , без наркомани и боклуци някакви !!!! Толкова е хубаво , че се разделихме от тези фенове !!!
soilwork написа:Beladona написа:
[center][/center] [center]Аз мислех че ще сте 5 хиляди на първата "историческа" както и казваш тренировка.....вие сте били 50 човека заедно с отбораBeladona написа:
Толкова е хубаво да играем на Васил Левски пред 40 000 зрители в определени мачове ...., другите ще сме си по 20 000 , без наркомани и боклуци някакви !!!! Толкова е хубаво , че се разделихме от тези фенове !!![/center]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта