КАКВИ СТЕ ВИЕ БРЕ ИДИОТИ ТАКИВА!!!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

juniar
Контакти:

Re: КАКВИ СТЕ ВИЕ БРЕ ИДИОТИ ТАКИВА!!!!!!

Мнениеот juniar » 19 ное 2008 21:11

evelinho написа:Вие сте лудиииии беееееееееее :@ :@ ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ барби НЯМА ВАЖЕН ГОЛ ОТ 4 ГОДИНИ БЕ :@ :@ ПУТКИ !!!

А КОЙ ИМА ВАЖЕН ГОЛ СПОРЕД ТЕБ.БЕРБАТОВ СИ Е ДОКАЗАЛ КЛАСАТА НЕ ЕДИН И ДВА ПЪТИ.

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 19 ное 2008 21:11

Ако Манчестър Юнайтед губи 3 :1 и Бербатов си излезе както направи сега как мислите дали ше помирише терен до края на договора си.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 19 ное 2008 21:11

evelinho написа:Вие сте лудиииии беееееееееее :@ :@ ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ барби НЯМА ВАЖЕН ГОЛ ОТ 4 ГОДИНИ БЕ :@ :@ ПУТКИ !!!

пПО-ПРАВИЛНО ЗА ТЕБ Е МУУУУУУУ

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 19 ное 2008 21:12

добре съгасен съм с теб ама искам един отговор :arrow: какво по-точно направи Бербатов в тези 30 мин в който игра ? :?: отовори ми ... какво направи срещу Грузия , Италия , Черна Гора ? :?:

Ами каквото направиха всички останали едно голямо нищо :D .
За мене всички са виновни без изкючение но най големите виновници са Боби Перуката и тия около него дето от както са на влас лансират едни и същи некъдърници в националния отбор и избират треньори които да са им удобни и да правят каквото им се нареди

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 19 ное 2008 21:12

чухте ли как свинята Василев го нарежда 10 минути в национален ефир, без да му дойде на акъл че има основателна причина за смяната! а когато през второто полувреме му казаха че Бербо имал контузия, едва смотолеви това в ефир! Същата работа както Русев за дузпата на ЦСКА-Левски!
Журналистите къде заради некадърност, къде заради някакви тъмни причини, насочват мнението на зрителите в посока, различна от тази в която се намира истината! Затова и спортните журналисти са на дъното на журналистиката!
Аз лично мисля че БФС нарочно прави така че всичко да се опира до един-двама играчи, вместо да се погледне глобално и ясно да се види кой е истинския виновник!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

onogur
Контакти:

Мнениеот onogur » 19 ное 2008 21:14

abe komplexarcheta s fenski pristrastia , zashto ne si ostavete gsm-chetata, za da moje berbatov lichno da vi se obadi i,, da se izpravi kato maj i da kaje... ,, bla-bla.... mai zabravixte kakvo stana s martin petrov ot stiskane na zabi.... edinstvenoto s koeto moga da vi opravdaia------tova e che berbatov naistina e mn goliam, stom tolkova se pachete da go plyete----pak kazvam--jalki ste

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 19 ное 2008 21:14

Дори и да ни е слабо първенството смятам, че имаме много висок потенциал! Така и никой неразбра, че проблемът е един и той е старши треньора. Той избира играчите, той прави схемата, той прави смените, той... е диригента и каквото става, трябва да става под неговото ВЕЩО ръководство. Искате ли примери?! Христо Стоичков беше скандалджия (...и все още е)! В отбора по негово време имаше само скандали и нищо друго. Пламен Марков си жив труп (прощавайте за израза, имам предвид човек без хъс и желание за каквото и да е, поне това демонстрира). В отбора под негово ръководство цари безхаберие и бездарност! Още да продължавам ли? Може би трябва да ви кажа какъв трябва да е треньора! Не, вие сами ще отгатнете. В зависимост от това каква игра искате да гледате, треньорът трябва да е точна проекция на нея (да си треньор не означава само да разбираш от футбол, но и ред други качества, като на първо място е това да си добър психолог, за пример Сър Алекс Фъргюсън)! И ето ви отговорът на проблема!

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 19 ное 2008 21:17

Извинявайте много но дори да бяхме били с 10:0 постъпката на барби отново щеше да изпъкне, защото е НЕДОПОСТИМО капитана на отбора да си излезе да подхвърли едно "контузих се, пусни някой друг" и да си влезе в съблекалните. Така той показва неуважение към цяла България, към съотборниците си и към хората на стадиона.
Всички тези умници които го защитават да се замислят това ако го направи на сър Алекс, какво ли ще му е бъдещето в отбора ?

Бербатов завинаги вън от националния !!!

Потребителски аватар
hariss
Контакти:

Мнениеот hariss » 19 ное 2008 21:19

Абе пич, като си толкова отворен, посочи ми един значим мач на този пуек през последните четири години? Ако е мъжко момче, като капитан е длъжен да поведе отбора! Този мишок, пръв напуска кораба! Почти е сигурно, че ще играе през уйкенда?!

Stormblast
Контакти:

Мнениеот Stormblast » 19 ное 2008 21:21

LUDAKIS написа:добре съгасен съм с теб ама искам един отговор :arrow: какво по-точно направи Бербатов в тези 30 мин в който игра ? :?: отовори ми ... какво направи срещу Грузия , Италия , Черна Гора ? :?:

Как каво е направил? Ти кой мач гледа? Поне 2-3 спирания на топката, освобождаване от ДВАМА, а веднъж и 4-ма противника и пас! Искаш бразилски гол със задна ножица ли? Да в предните мачове не беше на отлично ниво - е какво от това? На един добър играч му трябват 10 мин в за да реши мача. Имал е слаби мачове и в Манчестър и тепърва ще има още. Но пак ще е един от най-добрите като цяло.

Върни се в “Футбол - България”