Данчев: Бербатов може да се откаже от националния

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Данчев: Бербатов може да се откаже от националния

Мнениеот UltraBlue » 19 ное 2008 19:56

Тоя не разбрах какво искаше да направи-да ни уплаши или да ни успокои :!: :?:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

samo levski
Контакти:

Re: Данчев: Бербатов може да се откаже от националния

Мнениеот samo levski » 19 ное 2008 20:08

az sum suglasen da se otkaje za6toto toi nqma motivaciq da igrae za bulgariq za6toto pri edna kontuziq toi moje da si zagubi mqstoto v man4estar kakto stana s martin i valeri .taka 4e po dobre bez nego po dobre e da se dade put na po mladite

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 19 ное 2008 20:09

Аз мога да кажа само едно!

БЕРБАТОВ ВЪРВИ СИ! НЕ НИ ТРЯБВАТ ИГРАЧИ БЕЗ СЪРЦА! КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ С НЕГО БЕЗ ГОШО ПЕТКОВ!!!

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 19 ное 2008 20:09

да се маха
с тази игра скоро ще игра е за дубъла на манчестер
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 19 ное 2008 20:11

Вече да се маха и аз мисля, че му е време да му дойде акъла въпреки че мислех че е играч..... :( :( Аре бе нов треньор трябва явно ... Абе възможно ли е отбора да бойкотира Марков ??

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 ное 2008 20:12

Прав му път. Чао.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 19 ное 2008 20:14

Я сега вкупом всички извикайте от кой отбор сте , че да ни стане ясно що мразите Бербатов ... при 6-1 за съперника вие се хващате за контузен футболист в 20-та минута ... злоба скъпи мой,злоба !

6 гола пак повтарям 6 гола му вкараха на Петков ... те тръгнали футболист на годината да го правят :lol: :lol: :lol:
май лафът,левскарщината побеждава ще се окаже права ... жалки хорица сте вие жалки глупаци !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

mials
Контакти:

Мнениеот mials » 19 ное 2008 20:17

Не мога да повярвам! Продължават да си мислят много хора, че пред екраните или на стадиона има само малоумници, на които някой трябва да има каже какво да виждат или да мислят! Не е необходим коментатор на БНТ, ГОНГ или друга телевизия, за да си дадем сметка, че на Бербатов изобщо не му се играе за националния. А щом е така, нека не играе, да се пази! В националния отбор няма място за мухльовци и хора с банкомати вместо сърца!!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 ное 2008 20:18

Angoff написа:Я сега вкупом всички извикайте от кой отбор сте , че да ни стане ясно що мразите Бербатов ... при 6-1 за съперника вие се хващате за контузен футболист в 20-та минута ... злоба скъпи мой,злоба !

6 гола пак повтарям 6 гола му вкараха на Петков ... те тръгнали футболист на годината да го правят :lol: :lol: :lol:
май лафът,левскарщината побеждава ще се окаже права ... жалки хорица сте вие жалки глупаци !

Мой ти си болен. Аз съм за Черно Море,но мога да го кажа отговорно единственият който заслужава мястото си в българският национален отбор е Гошо Петков!! Има сърце,раздава се. Ти футбол някога гледал ли си а? Съмнявам се по това коеот пишеш(да не е виновен смао той за тези 6 гола бе) Ти защита да видя някъде а??? Миланов статист да се маха, Илиев и той да изборявам ли още.

Потребителски аватар
julijan
Контакти:

Мнениеот julijan » 19 ное 2008 20:20

MORSKI написа:
Angoff написа:Я сега вкупом всички извикайте от кой отбор сте , че да ни стане ясно що мразите Бербатов ... при 6-1 за съперника вие се хващате за контузен футболист в 20-та минута ... злоба скъпи мой,злоба !

Мой ти си болен. Аз съм за Черно Море,но мога да го кажа отговорно единственият който заслужава мястото си в българският национален отбор е Гошо Петков!! Има сърце,раздава се. Ти футбол някога гледал ли си а? Съмнявам се по това коеот пишеш(да не е виновен смао той за тези 6 гола бе) Ти защита да видя някъде а??? Миланов статист да се маха, Илиев и той да изборявам ли още.

Подкрепям те, даже добавям МНОГО БОЛЕН!!!
Обичам да обичам !!! :)

Върни се в “Футбол - България”