Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Angoff написа:Я сега вкупом всички извикайте от кой отбор сте , че да ни стане ясно що мразите Бербатов ... при 6-1 за съперника вие се хващате за контузен футболист в 20-та минута ... злоба скъпи мой,злоба !
6 гола пак повтарям 6 гола му вкараха на Петков ... те тръгнали футболист на годината да го правят![]()
![]()
![]()
май лафът,левскарщината побеждава ще се окаже права ... жалки хорица сте вие жалки глупаци !
MORSKI написа:Angoff написа:Я сега вкупом всички извикайте от кой отбор сте , че да ни стане ясно що мразите Бербатов ... при 6-1 за съперника вие се хващате за контузен футболист в 20-та минута ... злоба скъпи мой,злоба !
6 гола пак повтарям 6 гола му вкараха на Петков ... те тръгнали футболист на годината да го правят![]()
![]()
![]()
май лафът,левскарщината побеждава ще се окаже права ... жалки хорица сте вие жалки глупаци !
Мой ти си болен. Аз съм за Черно Море,но мога да го кажа отговорно единственият който заслужава мястото си в българският национален отбор е Гошо Петков!! Има сърце,раздава се. Ти футбол някога гледал ли си а? Съмнявам се по това коеот пишеш(да не е виновен смао той за тези 6 гола бе) Ти защита да видя някъде а??? Миланов статист да се маха, Илиев и той да изборявам ли още.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта