Оставете Бербатов на мира!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tomovata_ko4ina
Контакти:

Re: Оставете Бербатов на мира!

Мнениеот tomovata_ko4ina » 19 ное 2008 19:44

Julian ami ako naistina e kontuzen,ti znaesh li- moje ili ne moje da ticha,boli li go, ne go li boli
imaite razum be hora ne trugvaite sus zlobata napred.

chochko_baby
Контакти:

Мнениеот chochko_baby » 19 ное 2008 19:44

leleleleleeeeeeee Кво ми говорите бе докато има Бербатов и всички поставени в отбора .... ще сме така . всеки си вкарва хора в отбора а каде са играчите дето се раздават каде е примерно Ивелин Попов, а тои е 1000000 пъти по-добър от Бербатов. Бербатов плюя на него... смешник...В манчестър и аз мога да играя с роналдо руни и тевес като го целят с топката и тя си влиза.....

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 19 ное 2008 19:44

Angoff написа:Българската злоба и тъпанрщина граници нямат...на път сте да изгоните най добрия ни футболист ... ало ГОНГ ...кво е тва заглавие ???

Неможе ли човек да се контузи ?
Срам ме е от такива като вас и коментатора на мача по БНТ ...псевдо разбирачи , писна ми от тая злоба ...нещастници с сини комплекси :!:

Angoff Барби е хулен от всички фенове не само от тези на Левски. Свали тия червени очила
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

onogur
Контакти:

Мнениеот onogur » 19 ное 2008 19:47

Българската злоба и тъпанрщина граници нямат...на път сте да изгоните най добрия ни футболист ... ало ГОНГ ...кво е тва заглавие ???

Срам ме е от такива като вас и коментатора на мача по БНТ ...псевдо разбирачи , писна ми от тая злоба ...нещастници с сини комплекси

TAKA SE RADVAM CHE IMA I YMNI XORA.......RAZNI KOMPLEXARI TARSIAT 15 MINYTI SLAVA ZA SMETKA NA CHOVEK KATO BERBATOV, KOITO SE E DOKAZAL NA SVETOVNO NIVO.... DOKOGA BE BALGARI STE ZLOBEETE SRESTY SVOITE---MAZOXISTI LI SME NIE....NEZNAM VECHE........OSTAVETE BERBATOV NA MIRA---MN E LESNO VSICHKI DA SA OT MANCHESTER KATO GO XVALIAT....TAZI ZLOBA SRESTY NEGO E NA PROSTACI ...

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 19 ное 2008 19:48

Щом и гонг взеха да пишат глупости нз вече,а коментатора да се извини щото неможе да се говорят такива глупости по тв.Ебаси и смешника.Аре да ви видим сега без Бербс.Смешници,дано да се махне по скоро няма какво да играе за такива ограничени типове като вас.

chochko_baby
Контакти:

Мнениеот chochko_baby » 19 ное 2008 19:49

бате ти луд ли си като неможе да играе за българия да не идва бе иначе е добър да не идва тва е.....

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 19 ное 2008 19:50

Angoff написа:Българската злоба и тъпанрщина граници нямат...на път сте да изгоните най добрия ни футболист ... ало ГОНГ ...кво е тва заглавие ???

Срам ме е от такива като вас и коментатора на мача по БНТ ...псевдо разбирачи , писна ми от тая злоба ...нещастници с сини комплекси :!:

абе пич всеки може да се хване за бедрото и да стане контузен :twisted: барби си е гелосана ***** и такъв ще си остане винаги :idea: :twisted:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

kuranaza
Контакти:

Мнениеот kuranaza » 19 ное 2008 19:53

onogur написа:Българската злоба и тъпанрщина граници нямат...на път сте да изгоните най добрия ни футболист ... ало ГОНГ ...кво е тва заглавие ???

Срам ме е от такива като вас и коментатора на мача по БНТ ...псевдо разбирачи , писна ми от тая злоба ...нещастници с сини комплекси

TAKA SE RADVAM CHE IMA I YMNI XORA.......RAZNI KOMPLEXARI TARSIAT 15 MINYTI SLAVA ZA SMETKA NA CHOVEK KATO BERBATOV, KOITO SE E DOKAZAL NA SVETOVNO NIVO.... DOKOGA BE BALGARI STE ZLOBEETE SRESTY SVOITE---MAZOXISTI LI SME NIE....NEZNAM VECHE........OSTAVETE BERBATOV NA MIRA---MN E LESNO VSICHKI DA SA OT MANCHESTER KATO GO XVALIAT....TAZI ZLOBA SRESTY NEGO E NA PROSTACI ...

Феновете и на Левски и на ЦСКА му признават световните успехи няма нормален човек който да ги оспори.Ама пич аз съм българин и искам национални отбор да ме радва а не английския отбор на Бербо схващаш ли ?
За журналистите нямам думи....Ама и е нормално като има някакви проблеми с отбора феновете да негодува и да търсят виновника и като цяло Барби за национала играе слабо защо аз нз но си е така ....

tomovata_ko4ina
Контакти:

Мнениеот tomovata_ko4ina » 19 ное 2008 19:53

писна ви всяко второ мнение против него-хора дайте със сивото малко -ако изпитваш болка трябва ли да обостриш контузия заради приятелски мач-човека си излезе
а къде са другите ?защо не ги коментирате за старанието им?

chochko_baby
Контакти:

Мнениеот chochko_baby » 19 ное 2008 19:55

всичко са злетаци и са поставени там ако беше само барби щяхме да сме добре

Върни се в “Футбол - България”