Държавата отпусна пари за терен и осветление на три клуба

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КироВарна
Контакти:

Re: Държавата отпусна пари за терен и осветление на три клуб

Мнениеот КироВарна » 17 юни 2016 14:23

bobmarli написа:Аз не мога да повярвам, че от тая тема радбирам, че във Варна се строи стадион за 100 млн. Баси медиинното затъмнение.

Крайно време е да осъзнаем къде живеем и какво се опитват да направят с нас!!!Медийното затъмнение е основа на политическия,културния и спортния живот в БЪЛГАРИЯ!!!Понеже форумът е спортен,естествено обсъждаме събития в тази сфера!!!Помисли колко нещо се изписа за прословутото пребоядисване на Армията от Майкъла и построяването на "кабриото" на Герена!!!Защото става въпрос за "грандовете"!!!Те и самите "грандове",са измислица на журналистите!!!През всичките години на соца,се възхваляваха някакви успехи на международна сцена!!!Никой не обърна внимание накъде вървят Европа и светът!!!Нашите медии възхваляваха БГ грандовете!!!Те имаха право да обират играчите на останалите отбори,безплатно разбира се,защото щели да прославят Родината!!!И какво?Радвахме се на няколко мижави полуфинала!!!Докато гърци и турци,вървяха напред!!!Наши треньори ги учеха от коя страна се рита топката,а после те ни задминаха и забравиха!!!За румънци и сърби да не говорим!!!Имат спечелени европейски Купи!!А нашите журналя,прославяха полуфиналите на своите "грандове"!!!Така е и сега!!!Нищо ново под слънцето!!!Представи си,колко щеше да се изговори и колко щеше да се изпише,ако подобно съоръжение се строеше в София!!!Но понеже се строи във ВАРНА,нито ред!!!Феновете на споменатите измислени грандове,са разглезени от същите тези родни медии и всичко извън техните отбори им се струва нереално!!!Не могат да видят,че всъщност нереалните са те!!!Защото са книжни!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юни 2016 14:51

Ами най-нормалното нещо е държавата да отпусне пари за ремонт на общински стадиони, това е прекрасна новина!
Обаче цесекистите-омразници веднага напълниха бузите, и за тях трябвало. Наглеци такива! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 17 юни 2016 17:21

Държавата даде 1 000 000 лева за "реновиране" на лицензираната ливада/нива на дружеството ХИМИМПОРТ,пардон ТИМ.Същото това дружество което граби,коли и беси и върти МИЛИОНИ в различни сектори.

КОЙ ви е собственика и КОЙ ви даде пари за стадиона, ЗАЩО МВР даде апартамент на Станка Златева като стана за първи път световна шампионка :?: Каква е връзката между МВР и Станка Златева, парите на МВР държавни пари ли са :?:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 17 юни 2016 18:39

Държавата или общината е длъжна да си поддържа спортните обекти,в замяна обаче тя също трябва да получава нещо,като наем.Този наем може да бъде под различна форма,например бъдеща инвестиция в съоръжението или нещо подобно.Не ми струва редно да се използва държавна собственост от частните дружества безвъзмездно.

Върни се в “Футбол - България”