Държавата отпусна пари за терен и осветление на три клуба
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- anihilator
- Контакти:
Re: Държавата отпусна пари за терен и осветление на три клуб
То хубаво ама не се получава така .Стадион спартак имаше много прилежащи терени сега ги няма там има търговци центрове собственост на Янко Станев бившият собственик на клуба и политик от ДПС .Стадиона е в окаяно състояние и там има друг спартак който феновете не подкрепят.спартак сега играе на стадион Локомотив който за щастие мръсната държава построи.
Стига говорихте глуости. Преди 2-3 години отпускаха пари за"Районите в развие"..т.е. за Провинцията. С такива пари се обновиха стадионите във Враца, Велико Търново, Разлог и още няколо градчета, като се построиха зали, заликчи и спортни площаки. Всичко това се прави освен да се откраднат едни пари, то и за да се съживи малко спортната култура на хората. Както с всички останали проекти, почти всичко се прави за провинцията, защото Столицата се смята за най-развития район у нас.
И сега на всички хейтъри от Левски и ЦСКА ще кажа следното. 98% от стадионите в страната са собственост на Общините(т.е. Държавата). Тяхна грижа е да ги поддържат, плащат разходите по тях и т.н. В повечето случаи Общините предоставят безвъзмезно правото на ползване на местните ФК-та.
Герена - е собственост на МВР, прехвърлен на Левски(явно се води собственост на ФК-то...не сък сигурен)...т.е. Левски има грижата да го поддържа. Държавата няма право да дава пари за стадиони, които са частна собственост.
Същото е и с Армията...стадиона е предоставен безвъзмезно за 25 г, с/у задължението клуба да поддържа и инвестира в стадиона.
Славия и тя си е собственик на стадиона, така че няма право и тя на държавна помощ.
Локо Сф, като искат да се обърнат към Община НАдежда/Свобода за пари или да кандидатства.
Всички станали отбори имат право да кандидатстват и ако имат по-пробивен кмет ще получат.
На Дунав, Локо ГО и ЧМ се давапари, защото Краев обеща, че ще помогне на отборите, кито нямат условия, а получат лицз за А група. Преди малко четох, че Локо ГО почнали ремонт и се надявали чак напролет да домаинстват в Горна...дотогава ще тече ремонта и ще са в Пловдив домакинските им мачове....безумно
И сега на всички хейтъри от Левски и ЦСКА ще кажа следното. 98% от стадионите в страната са собственост на Общините(т.е. Държавата). Тяхна грижа е да ги поддържат, плащат разходите по тях и т.н. В повечето случаи Общините предоставят безвъзмезно правото на ползване на местните ФК-та.
Герена - е собственост на МВР, прехвърлен на Левски(явно се води собственост на ФК-то...не сък сигурен)...т.е. Левски има грижата да го поддържа. Държавата няма право да дава пари за стадиони, които са частна собственост.
Същото е и с Армията...стадиона е предоставен безвъзмезно за 25 г, с/у задължението клуба да поддържа и инвестира в стадиона.
Славия и тя си е собственик на стадиона, така че няма право и тя на държавна помощ.
Локо Сф, като искат да се обърнат към Община НАдежда/Свобода за пари или да кандидатства.
Всички станали отбори имат право да кандидатстват и ако имат по-пробивен кмет ще получат.
На Дунав, Локо ГО и ЧМ се давапари, защото Краев обеща, че ще помогне на отборите, кито нямат условия, а получат лицз за А група. Преди малко четох, че Локо ГО почнали ремонт и се надявали чак напролет да домаинстват в Горна...дотогава ще тече ремонта и ще са в Пловдив домакинските им мачове....безумно
Интериорни врати - Врати хармоника
damyanov1963 написа:ivan56 написа:damyanov1963 написа:ivan56 написа:парци написа:ivan56 написа:... кандидатствали са хората, отпуснали са им...
Интересното е как точно на тези кандидати им отпуснаха, а за други очите се затварят широко.
Пак питам, по добре ли е да ходим на кочини, където няма никакви условия?
Що било за тях, ем де да знам.
Що построиха Арена Армеец в София а не примерно във Варна.
Защото София е Столицата. В Пловдив построиха ли същата зала, само че с по-малък капацитет? Във Варна имаха ли най-голямата спортна зала до тогава?
И още нещо, щом задаваш този въпрос - защо парламента и министерски съвет са в София, а не във Варна примерно, или някъде другаде, така че когато идват протестиращи от цялата страна, да затрудняват и тези градове, а не само София?!
Къде се включваш пак неподготвен Дамянов.
Аз проблем нямам къде ще бъдат оправени стадиони с държавни пари.
За мен е важно като отида във Варна, Русе или Горна, или където и да е било, да ми е кеф на стадиона.
Гледаш хората какви стадиони имат, ние се кефим тук на трибуни дори и без козирки, радваме се на лампи.
Както се радваме, на четвърти места и някакви далечни четвъртфинали и полуфинали от преди сто години.
Манталитет.
Понеже ти задаваш въпроса, защо Арена Армеец е построена в София и аз ти отговорих. Кажи ти според тебе, къде трябваше да я построят. Все пак в София живеят хора от цялата страна, вкл. и много твои съграждани, ако искаш да се построи в кв. Меден рудник, кажи го, ще направиме референдум по този въпрос.
Знаеш ли кво, където двама си мерят пиш.ите трети е излишен.Нямам нищо против София, ако това се опитваш да ми вмениш.Ще направим референдум "Столичните в повече" да се изнесете по родните села, че да си отдъхнат софиянци от вас.
Морски в това село не вирей, да ти кажа под секрет.
Така и не ми отговори за успехите на българският клубен и национален футбол, като представители бяха Левски и ЦСКА.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
1982 написа:ivan56 написа:1982 написа:ivan56 написа:Аз нямам нищо против, държавата да подобри условията на стадионите, след като собствениците не искат.
Тогава за какво са собственици ???
Ми, аз пък не искам да си ремонтирам банята, може ли държавата да дойде и да ми я ремонтира, все пак тоя блок тя го е строила, не съм аз ??! Аз съм временен ползвател. И нямам дори автопарк за 1 милион .....
Съгласен съм, ама все пак нали се прави за нас феновете.По ли ти е хубаво да ходиш на някакви кочини, където условията са да си еве мамата.
А, за нас, феновете ..... от тоя 1 милион, сигурно не повече от 60% ще е самият ремонт .....![]()
![]()
И щото, Ванка, като идеш утре на тоя ремонтиран от държавата стадион, парите от билетчето ти няма да ги вземе държавата, а ще ги вземе мутрата. Но иначе се е стиснала да си направи сама ремонта.
Така е, казах ти съгласен съм.Кой от всичките онбашии е построил стадион.Реконструкции да, но не и стадион.И няма и да построи.А и за какво да го построи(дай да си говорим честно) за 500 човека.Кабриото колко години ще се изплаща от билети (да приемем че ще го изпращат)
Ти гледаш при вас, уж големи бизнесмени, уж единият от малък чорбар, а прави селски пости с Етрополе и Литекс.Тия пари не дават (всичките собственици) само искат да лапат.
А ние се псуваме и дразним като каруцари.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Само не разбирам червените (пребоядисани оранжеви) за какво реват? С Държавни пари по програмите за регионално развитие се достроява 5 000 стадион в гр.Етрополе. Идеални условия, терен осветление, безпроблемно паркиране около стадиона! Неблагодарни микренски джуджета...
Чорбари спасете отбора си, не се излагайте с тази мижитурка, която ви се подиграва.
Чорбари спасете отбора си, не се излагайте с тази мижитурка, която ви се подиграва.
Аз съм от Микре Юнайтед
Червената общност срам няма,дължи 30 млн на държавата(демек на нас) плащай,плащай,плащай!

I'M BLIND!IMPRESS ME!
Red Warrior написа:anihilator написа:А дано защото и трите отбори ще трябва да домакинстват в други градове ако това не се случи.На тия които ще ревнат ще отговоря , че досега държавата помогна и на много други отбори и градове
Да, освен на най-титулуваният клуб - ЦСКА!
Приятел, малко се осведоми преди да пишеш, ЦСКА не плаща наем, същия министър ти го доказа документално преди време.
Ама трябва малко да се чете, не да се говори наизуст...
Red Warrior написа:Dobri написа:Защото въпросните клубове са в А група, а ЦСКА ще е във В група (най-вероятно) и там осветление не е задължително.
Пък и никой от посочените клубове не е завлякъл държавата с 14 милиона. Логично е на доказан длъжник и лъжец да не се помага.
А защо ЦСКА е завлякъл държавата, след като тя е стопанин на базата и не си е търсила парите от мошениците, които са го управлявали? Защо държавата даде базата на Левски за "безсрочно и безвъзмездно ползване", а на ЦСКА се взимат пари за наем? Защо нито един друг клуб не плаща за базата си на държавата, или общината, а само ЦСКА? Защо???
Държавата , не знае на кой от всичките 9 ЦСКА -а да отпусне пари , а и се притеснява утре някой друг отбор да не се прекръсти на ЦСКА и да започне едно припознаване и искане на пари и бази ................

-
- Контакти:
Бобо търновския съвсем е изтрещял. Общината била длъжна да поддържа стадиона, а насреща не взимала нищо в повечето случаи. Сега като го пише това "в повечето случаи" да каже във Велико Търново как е или да каже къде се плаща наем за общински стадион от ползващия го ФК. И ако това не е държавна (или пък общинска помощ), здраве му кажи. А това дали не излиза от джоба на данъкоплатеца, още повече здраве му кажи. На ония с претенциите им построиха трибуна Моци, било по проект. Ама моля ви се, беше по проект, докато Бойко Борисов не скастри Домуса с думите, че финансира проекта му, опа хобито му, да съм по-точен. Вече всички знаят, че не било проект, а държавна помощ. Ония от Герена си построили сами стадиона - буахахахаххахаха. Моите момчета, питайте дядовците си как е било по време на комунизма и дали това е било възможно. Само ще ви кажа, че когато са дошли комунистите на власт, веднага са взели абсолютно всичко от моите прародители и всякакви самоинициативи са били невъзможни(това като джокер ви го давам). По време на комунизма няма отбор, който да е плащал за стадиона си. След това, единствено съм чувал за ЦСКА при боклуците.
И още нещо - не се правете на разбирачи, когато нямате документи пред вас. Тоя бил инвестирал, оня бил инвестирал. На каква цена - това е въпроса? Няма ли показани договори, мненията са ви некомпетентни!!!
Едно момче тук във форума писа как стоят нещата с Ганчев в Ловеч. За направените инвестиции на стадиона, му дали някакви имоти и терени на огромна стойност. Ако е така, за какво говорим. Кой печели в този случай - "благодетеля" Ганчев или Община Ловеч? И пак казвам - това не може да го твърдим, защото нямаме документи пред себе си!
И един въпрос от мен. Надявам се, че ще ми отговорите компетентно, защото гледам тука има много юристи и икономисти. Извинявайте, ако бъркам терминологията, но ще ме раберете.
Кое от изброените е престъпление (вероятно всички, но кое е по тежко)?
А. Да не си платиш данъците (примерно ЦСКА или пък Локо).
Б. Да укриеш данъци (примерно да назначиш футболист на заплата колкото за чистачка и да си "спестиш" дължимите налози).
И за последно да си пожелаем през новата година Литекс(Етрополе) да ви напълни кошниците, а вие да си го припознаете както си ви е удобно.
А за ЦСКА не берете грижа, ние "неприпознавачите" ще му мислим. Дали ще ни има или не, ние си оставаме футболна стойност и марка в България.
И още нещо - не се правете на разбирачи, когато нямате документи пред вас. Тоя бил инвестирал, оня бил инвестирал. На каква цена - това е въпроса? Няма ли показани договори, мненията са ви некомпетентни!!!
Едно момче тук във форума писа как стоят нещата с Ганчев в Ловеч. За направените инвестиции на стадиона, му дали някакви имоти и терени на огромна стойност. Ако е така, за какво говорим. Кой печели в този случай - "благодетеля" Ганчев или Община Ловеч? И пак казвам - това не може да го твърдим, защото нямаме документи пред себе си!
И един въпрос от мен. Надявам се, че ще ми отговорите компетентно, защото гледам тука има много юристи и икономисти. Извинявайте, ако бъркам терминологията, но ще ме раберете.
Кое от изброените е престъпление (вероятно всички, но кое е по тежко)?
А. Да не си платиш данъците (примерно ЦСКА или пък Локо).
Б. Да укриеш данъци (примерно да назначиш футболист на заплата колкото за чистачка и да си "спестиш" дължимите налози).
И за последно да си пожелаем през новата година Литекс(Етрополе) да ви напълни кошниците, а вие да си го припознаете както си ви е удобно.
А за ЦСКА не берете грижа, ние "неприпознавачите" ще му мислим. Дали ще ни има или не, ние си оставаме футболна стойност и марка в България.
bobo_13 написа:... Локо Сф, като искат да се обърнат към Община НАдежда/Свобода за пари или да кандидатства...
Мислиш, че не е кандидатствано ли? Започват се едни номера между "държавата" и общината кой трябвало да отпусне парите и на кого. И понеже има футболен клуб а базата се води на ОСК започват едни разтягания на локуми как пари не могат да се отпуснат. А не е като под секторите да няма зали за бокс, джудо/самбо/карате, волейбол, баскетбол, тенис на маса, закрита писта и т.н.
Иначе ББ редовно идва да рита, когато има мач в памет на Котето или Начко и да раздава торбите с обещания.
ВСИЧКО е просто схема и въобще не става въпрос за кандидатстване. Минимум всеки знае как се "кандидатства" в БеГе.

Върни се в “Футбол - България”