Йордан Петков ще води Хебър(Пазарджик)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

hebarrr
Контакти:

Йордан Петков ще води Хебър(Пазарджик)

Мнениеот hebarrr » 09 юни 2016 00:26

След като научи, че Йордан Петков ще води Хебър(Пазарджик) през новия сезон във „В” група, репортер на „Пазарджишка Марица” се свърза с него за да получи повече подробности около това, което предстои в близките няколко седмици.

- Г-н Петков, честито назначение на новия пост – старши-треньор на Хебър?

Ама назначен ли съм вече..(смее се). Вие много бързо разбрахте. Благодаря, надявам се да е за добро на всички.

- Кога започвате официално работа в Пазарджик?

Официално от 1-ви юли, но неофициално вече работя по проекта Хебър във „В” група от новия сезон.

- Има ли вече отборът зелена светлина от БФС за участие в първенството?Т

Tози въпрос трябва да е към ръководството, но това, което знаем е, че няма проблеми и всичко ще бъде ок.

- Казвате, че вече работите по проекта Хебър, какво е първото нещо, което свършихте като старши-треньор?

Имах вече едно идване в Пазарджик за да видя каква е обстановката , базата. Направихме една учебна игра с юношите за да видя на какво ниво са. Прегледах и списъкът на футболистите от Чико(Бяга), чийто лиценз Хебър договори. Горе долу това е.

- Кога стартира подготовката на отбора?

На първи юли в 18 часа е първият сбор, който ще бъде на стадион „Бенковски”. 4 дни след това заминаваме на лагер в Цигов чарк. Ще тренираме на стадиона в Ракитово. Там ще бъде първият етап от лятната ни подготовка, после се прибираме в Пазарджик и до началото на шампионата ще се готвим в домашни условия.

- Контроли?

Да, определил съм дати за тях и в момента уговарям конкретни съперници за тях. Ясен ли е вече щабът, с който ще тренирате отбора?

Не, все още не ясен. Ще го обявим в началото на подготовката – на 1-ви юли.

- Какви цели постави пред вас ръководството на Хебър?

Честно казано първата задача е да се направи един силен конкурентно-способен състав, който да може да играе с успех във „В” група. За конкретни цели още от сега не сме говорили. Шефовете ме увериха, че това е дългосрочен проект – 3-4 годишен, в който период трябва да се получи един завършен футболен тим – от най-малкото дете, до мъжете в представителният тим. С необходимата за това база и така нататък. За мен е учудващо, че 5 години Пазарджик не е имал никакъв представителен тим по футбол за мъже, а от 10 е аут от „Б” група.

- Как се разделихте с досегашният ви тим Левски?

Нормално, всичко е уговорено. Прекратихме отношенията по взаимно съгласие. Хората проявиха разбиране. Най-напред обаче ръководството на Хебър разговаря с тях, а после аз направих нужните постъпки. Драми няма.

Потребителски аватар
BlueNugakrem
Контакти:

Re: Йордан Петков ще води Хебър(Пазарджик)

Мнениеот BlueNugakrem » 09 юни 2016 00:44

Хайде, дано най-сетне се осъществи този проект и успеят да възродят Хебър! Спомням си мачовете от последния ни сезон в А група преди 15 години. Дано някой ден отново играем в елитната група. Успех!

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Йордан Петков ще води Хебър(Пазарджик)

Мнениеот damyanov1963 » 09 юни 2016 22:57

BlueNugakrem написа:Хайде, дано най-сетне се осъществи този проект и успеят да възродят Хебър! Спомням си мачовете от последния ни сезон в А група преди 15 години. Дано някой ден отново играем в елитната група. Успех!

Не го познавам въпросният господин, но му желая успех във възраждането на отбора от Пазарджик!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Футбол - България”