Регламента за новата елитна група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

1001916
Контакти:

Re: Регламента за новата елитна група

Мнениеот 1001916 » 08 юни 2016 11:30

1.Сделката по изкупуването на Литекс от Чавдар смърди отвсякъде. Произход на средствата на Чавдар , активи на Литекс и др. Ало данъчните?

2.Брат му на Ганчев - Люпко да не е троянеца в Левски?

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 08 юни 2016 11:36

Много моралисти в този форум.И в живота ли сте такива?

1.Петрол купи дълготраен нематериален актив, запориран от НАП, който ще го получи новото дружество.
2. Подобен тип актив, който е бил на дружеството на Чавдар, ще бъде прехвърлен на друго, което ще извършва същата дейност на територията на Етрополе.
3. Подобен тип актив, който е бил на дружеството на Литекс, ще бъде прехвърлен на друго, което ще извършва същата дейност на територията на Ловеч.
4. Всички активи носят някакви дивиденти на дружеството, което го притежава, без значение материален или не.Въпросът ми към моралистите, които са явни икономисти и юристи по професия, биха ли ми обяснили този актив какво ще носи на новото дружество? Аз знам отговора, но искам да чуя и други.Сигурно ще има някои, които не знаят за какъв актив става въпрос.Марката ЦСКА(не ЦСКА АД/ООД/ЕТ).
5.Хваналите сте се за 25млн.лв., а за милиардите кой ще възразява?

А иначе това "първенство" ще е ЦИРК, както всичко друго в тази държава.По-глупав регламент не бях чувал!!!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

navy
Контакти:

Мнениеот navy » 08 юни 2016 11:40

KAT90 написа:Много моралисти в този форум.И в живота ли сте такива?

Баси въпроса! :oops:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 11:46

BRF написа:
Nuke написа:
Red_Neck написа:
Nuke написа:
Red_Neck написа:
Nuke написа:Участието на ЦСКА в А група е нечестно, ако ще и Господ да го иска.

.... но е законно, нали ;)

Нямам представа. Изглежда ми неморално и нечестно. Ако е законно, значи законите не са у ред.

Колега, хайде да не търсим морал и чест в съвременния футбол ... ставаме смешни!
Примери бол!

Ми тогава хайде да не търсим морал и честНОСТ никъде, какво ще кажеш? Що да е само във футбола? Аз съм против тоя начин на мислене. Вие не търсете, ваше право си е. Живейте като туземци.

Искаш ли да се опитам да ти разкажа историята на Нефтохимик(този който ще играе в А група) за последните година -две?

Не, благодаря! Пределно ясно ми е, че сте се запасили с оправдания за години напред.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 юни 2016 11:48

Red_Neck написа:Литекс беше погълнат от ЦСКА 1948 АД .... има си закони, спазени са ... а и не мисля, че ЦСКА 1948 АД има нужда от ВАШЕТО разрешение да полгълне Литекс!
Искаш да ми кажеш, че в останалите клубови не са чели вестници и незнаеха, че Литекс беше погълнат и от кого???
.

Не знам защо голяма част от цесекарите държите да се правите на тъпи! 8-) Къде съм казал, че ви трябва нашето разрешение за да погълнете нещо?
Става дума за това, че никой от БФС не е питал отборите дали са съгласни точно тези отбори да бъдат в А група. Нещо, което например направиха в Шотландия.
После се чудете защо падаме от Япония и подобните им със 7:2. Всичко става през задния ход и накрая се осираме както клубно, така и национално!
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юни 2016 11:49

4. Всички активи носят някакви дивиденти на дружеството, което го притежава, без значение материален или не.Въпросът ми към моралистите, които са явни икономисти и юристи по професия, биха ли ми обяснили този актив какво ще носи на новото дружество? Аз знам отговора, но искам да чуя и други.Сигурно ще има някои, които не знаят за какъв актив става въпрос.Марката ЦСКА(не ЦСКА АД/ООД/ЕТ).

А иначе това "първенство" ще е ЦИРК, както всичко друго в тази държава.По-глупав регламент не бях чувал!!!

Активите на едно дружество генерират бъдещи парични потоци.
Понеже се правят по-големи далавери, не трябва да обръщаме внимание на по-малките ли? :) Странна логика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 11:49

Nuke написа:Не, благодаря! Пределно ясно ми е, че сте се запасили с оправдания за години напред.

Пред кого да се оправдавам бе,хахахахахаххаахахахахахха!?Много на сериозно се взе!Като ще ви се държиш така,не ме занимавай повече!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 11:51

korteneca написа:
Red_Neck написа:Литекс беше погълнат от ЦСКА 1948 АД .... има си закони, спазени са ... а и не мисля, че ЦСКА 1948 АД има нужда от ВАШЕТО разрешение да полгълне Литекс!
Искаш да ми кажеш, че в останалите клубови не са чели вестници и незнаеха, че Литекс беше погълнат и от кого???
.

Не знам защо голяма част от цесекарите държите да се правите на тъпи! 8-) Къде съм казал, че ви трябва нашето разрешение за да погълнете нещо?
Става дума за това, че никой от БФС не е питал отборите дали са съгласни точно тези отбори да бъдат в А група. Нещо, което например направиха в Шотландия.
После се чудете защо падаме от Япония и подобните им със 7:2. Всичко става през задния ход и накрая се осираме както клубно, така и национално!

Ми питайте бе!Накарайте си ръководството да пита и да откаже!Лесно е!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 юни 2016 12:03

BRF написа:
korteneca написа:
.

Ми питайте бе!Накарайте си ръководството да пита и да откаже!Лесно е!

Питахме бе, спокойно. Точно заради това са една част от катаклизмите при нас в момента... 8-)

3) настояването за твърда позиция на Левски към БФС по повод готвените административни реформи и служебното връщане в елита на един отбор.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 08 юни 2016 12:09

Tommi написа:

Активите на едно дружество генерират бъдещи парични потоци.
Понеже се правят по-големи далавери, не трябва да обръщаме внимание на по-малките ли? :) Странна логика.

Проблемът, е че от мухата се прави слон, а от слона муха.Като фен и аз не одобрявам донякъде.Но като инвеститор и с необходимите компетенции за текущите събития-да.В единия случай даваш 25млн. на вятъра, защото същата държава спа през цялото време и не направи и една проверка какво става в това дружество.Къде са тези парични потоци, които идват и си отиват.Защото същата трябва да получи нещо, което пак ще отиде в нечий джоб.Нещо като двойно облагане се получава.Но, ако някой предпочита тези пари да отидат при лицето Х, вместо да отиде да гледа мач на нов стадион с тоалетни, то нека да извади тези пари и да ги даде.С чужди пари лесно говори.Никой не е забогатял с "пари на вятъра". Друг е въпроса, че повечето фенове не мърдат и пръста си и не биха дали и 5лв., иначе са първи да критикуват. Защо няма фенове, които да помагат. Нима двата отбора нямат 200к фена, които биха дали по 5лв. на месец, чрез членски вноски или притежание на акции, като те управляват, а не някой друг.Та това са 12млн. на година сумарно като даваш 5лв.(кутия цигари).Но иначе с чужди милиони е лесно.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Върни се в “Футбол - България”