Регламента за новата елитна група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Регламента за новата елитна група

Мнениеот ss1914 » 08 юни 2016 10:28

Red_Neck написа:
Nuke написа:Участието на ЦСКА в А група е нечестно, ако ще и Господ да го иска.

.... но е законно, нали ;)
В тази връзка .... това, че преди година ЦСКА и Локомотив бяха изхвърлени от А група, а Левски НЕ беше законно, но дали беше честно?!?

ПП: Ако някой смята, че участието на ЦСКА е незаконно, моля да сезира органите .... но не забравяйте, че вашите клубове гласуваха с две ръце за това! ;)

Връщането на Литекс в а група е незаконно, според правилниците на бфс. Левски направи план за погасяването на дълговете и ги разсрочи, така получи лиценз. След това намали разходите и започна да ги връща.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юни 2016 10:29

Red_Neck написа:

Нямам представа. Изглежда ми неморално и нечестно. Ако е законно, значи законите не са у ред.

navy
Контакти:

Мнениеот navy » 08 юни 2016 10:31

Red_Neck написа:

В тази връзка .... това, че преди година ЦСКА и Локомотив бяха изхвърлени от А група, а Левски НЕ беше законно, но дали беше честно?!?

ПП: Ако някой смята, че участието на ЦСКА е незаконно, моля да сезира органите .... но не забравяйте, че вашите клубове гласуваха с две ръце за това! ;)

Със сигурност ще бъдат сезирани - този уродлясал мутренски хибрид е в противовес със законите на РБ - за избягване плащане на данъци, противовес с устава на БФС - селтакес бе изхвърлен от А група и бе казано, че в новото първенство ще играе в Б - група; противовес със законите на феърплея на УЕФА и ФИФА; и най-вече чиста кражба на търговска марка - на какво основание се позволява да използва името сесека, а да се мести седалището на лицензоносителя в друга област - това си е чисто забранено. За чий някои да плащат данъци, като може да задлъжнеят, да се преобразуват с други дружества и държавата да пие една студена вода? Нали с данъци се плащат заплати на учители и лекари, полицаи и военни, пенсии и т.н.?
Как така ще ползват стадиона в Борисовата градина? Къде е държавата и нейната роля като собственик - крадат я нагло а тя да сключва договор с крадеца?
Помните ли как ви нарече онзи адвокат на Тенгариня - ЦИГАНИ!

navy
Контакти:

Мнениеот navy » 08 юни 2016 10:33

Red_Neck написа:
4oko i boko написа:Защото при Левски в момента е каша и няма кой да взема решения мисля...
Колкото до ЦСКА аз държа на отбора от момчета спечелил купата, а не новият хибрид.

... ми то повечето момчета и треньорския щаб са в основата на т.нар "хибрид" ;)
Последно ... името на АД-то под което ще играе ЦСКА ли е важно или нещо друго?

Не е важно, ако е правоприемник на истинското, т.е. да приеме пасива и актива на старото.
Това сесека е селтакес дефакто и няма нищо общо с вас. Комичното е как забраха и Етрополе... Тъпи мутри!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 10:36

Nuke написа:
BRF написа:
ticha i vladislav написа:Интересно защо всички са се съгласили да има Литекс София в А група?Нали феновете на Левски са в управата на клуба си,защо и те гласуват в Изпълкома -"за"?

Защото всички искат ЦСКА в А група,това е!

Участието на ЦСКА в А група е нечестно, ако ще и Господ да го иска.

Виж сега,реално погледнато и ти си съгласен :shock: !За да стане тоя формат,трябва ВСИЧКИ клубове да са съгласни!Специално Левски дори в ръководството си има фенове,значи и те са съгласни!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 10:36

blanco написа:
BRF написа:
ticha i vladislav написа:Интересно защо всички са се съгласили да има Литекс София в А група?Нали феновете на Левски са в управата на клуба си,защо и те гласуват в Изпълкома -"за"?

Защото всички искат ЦСКА в А група,това е!

Тва не е цска, тва е някакъв УРОД създаден от кръвосмешението на Етрополе и Литекс!

Като не е ЦСКА,ОК!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 юни 2016 10:38

korteneca написа:
Red_Neck написа:Ако някой смята, че участието на ЦСКА е незаконно, моля да сезира органите .... но не забравяйте, че вашите клубове гласуваха с две ръце за това! ;)

Нашите клубове са гласували за формата на първенството. Не и за влизането на Литекс със сменено име. За това никой не ги е питал, а трябваше.

:) :) :)
Вашето е малко като вица за кокошката, която бягала от петела и си мислила "Дали не бягам много бързо?"

Литекс беше погълнат от ЦСКА 1948 АД .... има си закони, спазени са ... а и не мисля, че ЦСКА 1948 АД има нужда от ВАШЕТО разрешение да полгълне Литекс!
Искаш да ми кажеш, че в останалите клубови не са чели вестници и незнаеха, че Литекс беше погълнат и от кого???

Този цирк за пред камерите е точно за такива, като теб ;)
Баждека да ви обясни дали може да започне сезон в А група без 700к гарантирани и ЧИСТИ (документално) пари!
Същото важи и за останалите зяпачи.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 юни 2016 10:41

Red_Neck написа:
korteneca написа:
Red_Neck написа:Ако някой смята, че участието на ЦСКА е незаконно, моля да сезира органите .... но не забравяйте, че вашите клубове гласуваха с две ръце за това! ;)

Нашите клубове са гласували за формата на първенството. Не и за влизането на Литекс със сменено име. За това никой не ги е питал, а трябваше.

:) :) :)
Вашето е малко като вица за кокошката, която бягала от петела и си мислила "Дали не бягам много бързо?"

Литекс беше погълнат от ЦСКА 1948 АД .... има си закони, спазени са ... а и не мисля, че ЦСКА 1948 АД има нужда от ВАШЕТО разрешение да полгълне Литекс!
Искаш да ми кажеш, че в останалите клубови не са чели вестници и незнаеха, че Литекс беше погълнат и от кого???

Този цирк за пред камерите е точно за такива, като теб ;)
Баждека да ви обясни дали може да започне сезон в А група без 700к гарантирани и ЧИСТИ (документално) пари!
Същото важи и за останалите зяпачи.

Не е никак сигурно дали с а спазени.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2016 10:42

Nuke написа:
Red_Neck написа:

Нямам представа. Изглежда ми неморално и нечестно. Ако е законно, значи законите не са у ред.

Всеки си е прав за себе си!И на мен ми изглежда неморално и нечестно някой да ви построй трибуна,която да плащате .........години(ти си ги сметни колко за да не спорим),ама явно е законно! ;)

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 08 юни 2016 10:46

Red_Neck написа: Литекс беше погълнат от ЦСКА 1948 АД ....

Това "ЦСКА 1948 АД" преименуваният Чавдар (Етрополе) ли е?
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “Футбол - България”