Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
kambata написа:Ако бях на мястото на ръководителите на Левски моментално вадя отбора от тоя цирк е*ал съм им п***ата майчина. Условия за получаване на лиценз, погасяване на задълженията всичко губи смисъл след такива действия на БФС.
kambata написа:Astronom написа:Колкото и да размишлявам,колкото и да се чудя относно новите правила за първенството,все достигам до един и същ извод.Да,тези правила са дело на много болен мозък.Или мозъци.Прости ми Боже,но до друг извод не мога да стигна.Ако някой може да ми обясни що за чудо е този нов правилник,няма да му се разсърдя.Но пък и за друго се замислих.Коя държава в Европа с подобни плейофни схеми, има отбор с трайни успехи на международните турнири?Шотландия ли,Полша ли?
На този мозък дето ги е мислил нищо му няма. На този мозък/ мозъци са им платили огромни суми за всичките тези циркове.
kambata написа:Ако бях на мястото на ръководителите на Левски моментално вадя отбора от тоя цирк е*ал съм им п***ата майчина. Условия за получаване на лиценз, погасяване на задълженията всичко губи смисъл след такива действия на БФС.
ShooterMan написа:Не само Левски, всички клубове в А група, 9-те, не селяните от Микре и Етрополе, а 9-те ИСТИНСКИ елитни клуба трябва веднага да се обедим и категорично да бойкотираме този цирк! Това със сигурност не е футбол, няма нищо общо с феърплея! Тези мамули от Лоич изпаднаха впрочем, те трябва да играят в Б група.
ShooterMan написа:Не само Левски, всички клубове в А група, 9-те, не селяните от Микре и Етрополе, а 9-те ИСТИНСКИ елитни клуба трябва веднага да се обедим и категорично да бойкотираме този цирк! Това със сигурност не е футбол, няма нищо общо с феърплея! Тези мамули от Лоич изпаднаха впрочем, те трябва да играят в Б група.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта