plamenst7 написа:Много ми е чудно как е възможно да съществува законен начин да се отървеш от дълговете си, а да запазиш всичко останало. Ако това с ЦСКА мине, защо не го направят всички останали клубове в България. Спират да плащат данъци и осигуровки, взимат играчи с уговорката за плащане на траншове, които естествено не плащат. Така ще се вдигне нивото на цялото първенство, а и така всички ще са равнопоставени. После БФС прави една нова висша лига и кани всички обявили фалит отново, кой с ново дружество, кой преименуван от някой друг.
Дали е възможно и най-вече законно например Кока Кола да спре да плаща данъците си в България, да обяви фалит, след това да преименуват примерно Дерби Кола на Кока Кола и пак да са си истинската Кока Кола?
А дали ще е възможно аз да направя тази врътка с моя фирма? Ще работя известно време без да плащам данъци и осигуровки на служителите си, да може хубаво да потръгне бизнеса - все пак всяко начало е трудно. После ще обявя фалит и ще продължа да работя същия бизнес, но вече с нова и чиста фирма, а и ще съм спестил няколко хиляди лева(нищожни на фона на милионите на ЦСКА). Моля компетентните хора да изкажат мнението си, защото аз сериозно се замислям за това.
Българите са велика нация. Българи успяха да измислят как да натрупат десетки милиони дългове, да не ги платят, и да се отърват безнаказано. На Ал Капоне му се разминаха сума убийства и тежки престъпления от всякакъв вид, но за такива далавери, където ги правеха тези, които управляваха ЦСКА от години насам не можа да му се размине. Старият Ал Капоне, жалко, че не е имал адвокат с капацитета на тези на Гриша Ганчев. Не знам само какво се мотаят клубове като Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и т.н. с милиарди евра дългове, вместо да направят такава врътка и да не дължат на никому една стотинка след това. Да откраднеш милиони и да ти се размине без да върнеш един лев - това може да стане само в България. Тук всичко може да стане законно, а като гледам как разсъждават привържениците на ЦСКА, това което се случва е и напълно морално. Евала.