Какво ще стане, ако... ? (Купа на България)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Makarona87
Контакти:

Re: Какво ще стане, ако... ? (Купа на България)

Мнениеот Makarona87 » 14 май 2016 22:26

Yoda_ написа:Не знам защо, но оня ден, след мача с Локо Пд., ми хрумна безумната мисъл, че беше сведена "директива", но целта не е Локото да играе в Европа, а целта да е Славия по никакъв начин да не се добере до ЕКТ, с цел да не се допусне, никакви свежи пари да влязат в джоба на ВС... Дали има причина и възможност това да е така ? Ще поживеем, ще видим.

:shock:

Чорбар съм, но не съм се замислял над такава директива, а за Макарона по принцип всичко е нагласено. Може и това да е вярно, давам ти една плесница с дясната ръка за гепи и ти казвам Евала. Подкрепям !

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 15 май 2016 14:19

Red_Neck написа:Колега, за Левски е по-добре да започне от 1-ви кръг по 2 причини:
- 2 мача повече за обиграване на треньорския щаб ;)
- 1 домакински мач повече, .... че и на шуменските деца на море им се ходи ;)

.... за съжаление, мисля, че ще започнете от 2-ри кръг ;)

А ти защо си сигурен,че участието им няма да се състои от само двата мача в първия кръг.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 16 май 2016 19:28

GOLEADOR написа:ЦСКА ще играе феърплей и ще направи всичко възможно Левски да започне надпреварата в ЕКТ от втория кръг.Дали мишките ще се кикотят на този факт си е тяхна работа.

Аха. Значи ще играете за нас, така ли? А не за вашата чест и достойнство, а? Изведнъж станахте много любвеобилни душици.
Думите чест и достойнство отдавна не значат нищо за вас. Доказателства много...
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 май 2016 19:31

edmon_dantes написа:
GOLEADOR написа:ЦСКА ще играе феърплей и ще направи всичко възможно Левски да започне надпреварата в ЕКТ от втория кръг.Дали мишките ще се кикотят на този факт си е тяхна работа.

Аха. Значи ще играете за нас, така ли? А не за вашата чест и достойнство, а? Изведнъж станахте много любвеобилни душици.
Думите чест и достойнство отдавна не значат нищо за вас. Доказателства много...

Вие ще подкрепяте Монтана за купата,ние ще направим всичко възможно Левски да започне надпреварата в ЕКТ от втория кръг.Това е положението ,приеми го!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”