Ясни ли са финалистите за купата?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mirosvel
Контакти:

Re: Ясни ли са финалистите за купата?

Мнениеот Mirosvel » 07 апр 2016 21:59

sandi74 написа:Първите полуфинали минаха.Резултатите са известни.Монтана постигна заслужена победа с 2 чисти гола и тотално надигра Литекс.ЦСКА изнесе открит урок по футбол на Берое и пропусна да го разгроми под Аязмото.

Открит урок, ама щом си падат по открити уроци, да си нисят бележници и химикалки за да си водят записки на 20.04. Финалът е Берое - Литекс.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 08 апр 2016 02:59

По-добре Монтана да играят на финал защото Литекс ще легне.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 08 апр 2016 10:32

Спрете с тези глупави нападки срещу ЦСКА! Всеки нормален фен на футбола извън Подуене симпатизира на отбора ни, особенно след победата над Берое. Момчетата изиграха чудесно мача, тактиката на Янев сработи, само 11 минути продължение ни озориха. Знам, че физиката ни куца, но това може да се поправи във времето. Не съм гледал двубоя в Монтана, но резултата ме изненада. Не знам, кое епо-важно за отбора-купата и участие в Лига Европа или оставане във А група? Смятам, че и двете няма да се случат. Берое е сериозен отбор, но не виждам, как ще ни вкара три чисти гола. Трябва новия треньор да е магьосник. Пред 15000 на Армията можем да им бутнем само един гол, но и равен ще е добре. Изкарвате Кокала някакво светило, а допреди месец беше безработен и изхвърлен отвсякъде. Литекс има сили да се справи, обеден съм. Не искам подобно развитие, защото тогава на някои болни мозъци пак ще им се привиждат конспирации. Един финал ЦСКА-Монтана на В. Левски ще е наградата за всички червени играчи и треньори. Пък и за нас феновете, които изтърпяхме, какво ли не последните години. С две думи: КУПАТА ЧЕРВЕНА!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2016 11:10

Според мен финалистите хич не са ясни към този момент.
1) Литекс може да удари съвсем спокойно храбрите монтанци на Велев, чичко ГГ е доказал през годините, че знае как се "печелят" такъв тип важни мачове. Тук от съществено значение е дали сините ще търсят гол, с който да приключат оранжевите, или ще забъркат един як бетон, който ще им изяде главата.
2) Ако Берое назначат някой смислен треньор в близките дни, това би трябвало да внесе импулс в играчите и като нищо ще станем свидетели на голям реванш в София. Ако обаче дотогава го карат с помощник-треньорите, то финалистът от този дуел е ясен.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 апр 2016 11:25

Добре им го каза, но няма да вземем никаква купа- лошите ще вземат мерки, защото боли ги вовеки. :) Иначе я заслужаваме, те и те вече го знаят затова и страданието им е по-голямо, но все си мисля, че точно накрая ще вземат необходимите мерки. Разбирате ли, че фалирал ЦСКА с купа означава нещо много голямо за целия български футбол, а то е, че българският футбол е трагичен на терена, по канцелариите и се гаврят само с любовта на феновете. На кому беше нужно сега да разкрива истината, че нивото в българската В група почти винаги е било по-високо от останалите, хайде с много малко изключения? Защо дразнят действащия леко гаснещ вулкан ЦСКА? Ако не съм ги предупредил какво ще се случи, да не се казвам баце Таско. :) Кога ще сменяме Ивайло Петев с Ицо Янев, момци, в националния отборчек? Аз мисля, че това момче си заслужи шанса да му бъде връчена поне една от националните ни гарнитури. Ама кво като е треньорчек на отбор от В група бре, талантливо е момчето и когато разберем у татковината, че трябва да се дава път на младите и талантливите хора да се развиват, тогава ще се класираме на некой голям форум или ще понижим маличко външния дълг на България! Приятен ден на всички! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2016 11:46

dreben23 написа:[offtopic]Добре им го каза, но няма да вземем никаква купа- лошите ще вземат мерки, защото боли ги вовеки. :) Иначе я заслужаваме, те и те вече го знаят затова и страданието им е по-голямо, но все си мисля, че точно накрая ще вземат необходимите мерки. Разбирате ли, че фалирал ЦСКА с купа означава нещо много голямо за целия български футбол, а то е, че българският футбол е трагичен на терена, по канцелариите и се гаврят само с любовта на феновете. На кому беше нужно сега да разкрива истината, че нивото в българската В група почти винаги е било по-високо от останалите, хайде с много малко изключения? Защо дразнят действащия леко гаснещ вулкан ЦСКА? Ако не съм ги предупредил какво ще се случи, да не се казвам баце Таско. :) Кога ще сменяме Ивайло Петев с Ицо Янев, момци, в националния отборчек? Аз мисля, че това момче си заслужи шанса да му бъде връчена поне една от националните ни гарнитури. Ама кво като е треньорчек на отбор от В група бре, талантливо е момчето и когато разберем у татковината, че трябва да се дава път на младите и талантливите хора да се развиват, тогава ще се класираме на некой голям форум или ще понижим маличко външния дълг на България! Приятен ден на всички! :)[/offtopic]

Ти да не си закусил с ракийка рано-рано? :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

санди.74

Мнениеот санди.74 » 08 апр 2016 20:38

Хич даже не е ясно!
Ако ЦСКА си мислт,че са се класирали,жестоко се лъжат.Този път няма да има ганкиното!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 апр 2016 22:07

санди.74 написа:Хич даже не е ясно!
Ако ЦСКА си мислт,че са се класирали,жестоко се лъжат.Този път няма да има ганкиното!

Eлено моме ли ще е на 20 или пък Трите пъти :?: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 апр 2016 22:29

Ето, лошите почнаха да вземат мерките, от които се опасявах- Димитър Димитров - Херо ще назначават. Шокът е много голям, ех, че мръсни люде сме това българите. Уволнили Хубчев мръсниците, за да се вдигнат и причастят преди Великден.. Е, много ясно, че ще си побият главите на колче, ама купа няма да дадат на ЦСКА! Жалка история е всичко по втория начин да се прави. Хитреците ми те, мда, Ицко Янев трудно би се преборил с опита на Херо. Хитро, признавам... Поне ще е много зрелищен и реванша. :cry: :mrgreen: :lol:
[offtopic]Мръсна работа, дано ги сажулим с копривата пак! :)[/offtopic]

В кръга на майтапа ги казвам тези неща, разбира се, че всеки има право да се опита да си спаси сезона. Според мен с Херо Берое ще се преобрази и спокойно може да ни сажули с копривата.

,
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 апр 2016 00:18

Първо , ако от Ловеч наистина държаха да играят на финала нямаше да се стигне до този резултат. Те не искат да играят на финал с ЦСКА по очевадни причини. Така,че Монтана са сигурен финалист.Даже по- сигурен и от ЦСКА.

Глупостите за новия треньор как щял да вдигне заралии ги оставям без коментар .Берое да отстранят ЦСКА пред 15 000 души френетична публика в София и най- вероятно комфортно съдийство е равносилно на това Стойчо Стоев да завърши сезона само с победи както му наредиха. :)

Върни се в “Футбол - България”