Добре им го каза, но няма да вземем никаква купа- лошите ще вземат мерки, защото боли ги вовеки.

Иначе я заслужаваме, те и те вече го знаят затова и страданието им е по-голямо, но все си мисля, че точно накрая ще вземат необходимите мерки. Разбирате ли, че фалирал ЦСКА с купа означава нещо много голямо за целия български футбол, а то е, че българският футбол е трагичен на терена, по канцелариите и се гаврят само с любовта на феновете. На кому беше нужно сега да разкрива истината, че нивото в българската В група почти винаги е било по-високо от останалите, хайде с много малко изключения? Защо дразнят действащия леко гаснещ вулкан ЦСКА? Ако не съм ги предупредил какво ще се случи, да не се казвам баце Таско.

Кога ще сменяме Ивайло Петев с Ицо Янев, момци, в националния отборчек? Аз мисля, че това момче си заслужи шанса да му бъде връчена поне една от националните ни гарнитури. Ама кво като е треньорчек на отбор от В група бре, талантливо е момчето и когато разберем у татковината, че трябва да се дава път на младите и талантливите хора да се развиват, тогава ще се класираме на некой голям форум или ще понижим маличко външния дълг на България! Приятен ден на всички!