ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Мнениеот blue avalanche » 22 фев 2016 15:54

След темата за УЕФА и ФИФА,очаквам 3-ти,4-ти и 5-ти том от избраните съчинения на Тео:
"Съдът в Страсбург и Висшата Лига"
"Съдът в Лозана и Висшата Лига"
"Съдът в Хага и Висшата Лига"
Скоро и на големия екран. :mrgreen:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Ще има ли клуб, който да гласува за ''уайлд кард''?

Мнениеот Red thunderstorm » 22 фев 2016 15:54

Първо да оправят клетката в Разград, щото ще им вземат лиценза за стадиона, или поне така искат онези. Не им било комфортно, разбираш ли. Сега нов спонсор ще имат - фирма за производство на химикали, маркери и моливи, защото наличните в Подуяне са на свършване от денонощното писане на декларации и жалби. После ще ги мислим ЦСКА!
Новорегистрираното прощъпулниче във форума много кахърно го раздава за "Уалд кард"-а, но да не бере грижа, ще има ВЛ, както и ЦСКА в същата. За яд и гърч на същите онези, които явно с положен обществено полезен труд си плащат задълженията :oops: Всъщност, техния "Уйлд кард" вече си го изконсумираха! :) Ама гледам не им присяда, даже са предоволни.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 фев 2016 15:57

Тая "Висша" лига, ще е евентуално нов бардак със стари кОрви, ако изобщо се случи.
То няма 5 отбора със стабилни финанси, стадиони с осветление, без задължения и тн, ама ще правим Висша Лига с 16,22 отбора.
На мен по ми се струва, че искат да върнат някой/и отбори.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 22 фев 2016 16:01

absolutno написа:
medi написа:Както и да се прави е правилно да има такова решение. За мен не е нормално да го няма отбор, като ЦСК и Локо СФ.
Те ще увеличат нещата и полезните събития. Нека направя БФС тази реформа, че футбола си загива...
http://xn--d1aabbamgtvfichv.com/

Шотландският футбол да не би да загина 4 години без гранда си Рейнджърс?Защо те не получиха ''уайлд кард'', а да те шотландците прост народ, не са акълии като Перуката и оня другия дето не се е събличал по физическо, иначе вицепрезидент го направили. Аз пък си мисля, че българския футбол върви стремглаво към добиване на статут от аматьорски ниво и тази ''Висша лига'' ще е началото на края на професионалния футбол у нас. Такъв хаос ще стане с нея, че съвсем ще забатачат футбола ни онези велики мислители.

Доообре!
Шотландското управление на футбола в сегашния си вид датира от 2013г. В нашия случай не става дума само за ЦСКА, а за редица други отбори, които са представители на традиционни футболни центрове. Ясно е, че само ЦСКА ви е неудобен, но това е положението. В живота не винаги всичко ни е угодно и удобно. :)
Последна промяна от Red thunderstorm на 22 фев 2016 16:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 22 фев 2016 16:02

Хората от БФС са до такава степен дегенерирали,че не осъзнават какъв хаос може да настане.
Самите заявяват,че всеки клуб който изпълни критериите ще може да участва,като ще се следи строго за тези критерии.
Добре но,към момента ЦСКА и Локо/Сф/,все още имат задължения и следователно,не могат да участват.
В същото време Чоко Ценков например,може да основе нов клуб в село Галиче. Клубът няма да има никакви дългове,самият Чоко има достатъчно пари за да внесе необходимите гаранции.Може да заяви стадиона във В.Търново,на който ако не се лъжа направиха добър ремонт.
Така във висшата Лига ще влезе ф.к. "Галиче" а ЦСКА и Локо сф,няма да могат.
А Чоковци в България,дал Господ.

absolutno

Мнениеот absolutno » 22 фев 2016 16:02

Red thunderstorm написа:
absolutno написа:
medi написа:Както и да се прави е правилно да има такова решение. За мен не е нормално да го няма отбор, като ЦСК и Локо СФ.
Те ще увеличат нещата и полезните събития. Нека направя БФС тази реформа, че футбола си загива...
http://xn--d1aabbamgtvfichv.com/

Шотландският футбол да не би да загина 4 години без гранда си Рейнджърс?Защо те не получиха ''уайлд кард'', а да те шотландците прост народ, не са акълии като Перуката и оня другия дето не се е събличал по физическо, иначе вицепрезидент го направили. Аз пък си мисля, че българския футбол върви стремглаво към добиване на статут от аматьорски ниво и тази ''Висша лига'' ще е началото на края на професионалния футбол у нас. Такъв хаос ще стане с нея, че съвсем ще забатачат футбола ни онези велики мислители.

Абсолютно тъпо! Дай друго!
Шотландското управление на футбола в сегашния си вид датира от 2013г. В нашия случай не става дума само за ЦСКА, а за редица други отбори, които са представители на традиционни футболни центрове. Ясно е, че само ЦСКА ви е неудобен, но това е положението. В живота не винаги всичко ни е угодно и удобно. :)

Доколкото знам тези футболни клубове нямат скромният борч от 30+ милиона, центъре.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 22 фев 2016 16:05

absolutno написа:
Red thunderstorm написа:В нашия случай не става дума само за ЦСКА, а за редица други отбори, които са представители на традиционни футболни центрове. Ясно е, че само ЦСКА ви е неудобен, но това е положението. В живота не винаги всичко ни е угодно и удобно. :)

Доколкото знам тези футболни клубове нямат скромният борч от 30+ милиона, центъре.

Правилно си забелязал. И ЦСКА няма да има толкова. Може и хич да няма! :lol:
Нека първо да видим дали изобщо ще стартират разговори, преговори и прочее действия в тази посока, пък ще го изкоментираме надълго и нашироко в някоя от десетките теми, които ще се пръкнат, сигурен съм. 8-) :)
Приятен ден и да не вземете да я сънувате сега тази Висша Лига в кошмарите си. Спокойно, или ще я има, или няма да я има. :lol:

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 22 фев 2016 16:09

blue avalanche написа:След темата за УЕФА и ФИФА,очаквам 3-ти,4-ти и 5-ти том от избраните съчинения на Тео:
"Съдът в Страсбург и Висшата Лига"
"Съдът в Лозана и Висшата Лига"
"Съдът в Хага и Висшата Лига"
Скоро и на големия екран. :mrgreen:

Но ВЛ няма да стане,и следва:Сините преебаха ВЛ,Политическа поръчка против ВЛ,Синьото БФС не ще цска във ВЛ и мнооого други :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 фев 2016 16:14

Не мисля,че клубовете от сегашната А група ще искат да върнат хегемона на българският футбол в групата.Това значи,че скоро те няма да станат шампиони и даже влизането в зона ЕКТ ще е голям проблем за тях.Единствената причина това неистово желание ЦСКА да се върне в елита са парите които губи А група заради драстично спадналия интерес към нея.Лично аз съм колкото и да ни се молят другите на колене да започнем другия сезон в А група да откажем или да приемем само и единствено ако сключим успешна сделка с кредиторите за изплащане на дълга.Това е положението!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

jimi00
Контакти:

Мнениеот jimi00 » 22 фев 2016 16:14

Настоящото ЦСКА в несъстоятелност и 20-30 млн. лв. задължения не виждам как ще вземе уайлд кард. Трябва ново дружество без задължения, но пък титлите и марката не могат автоматично да се прехвърлят към него, а ще трябва да се плати поне на НАП няколко милиона.

Локо сф. без стадион също не виждам как ще вземе уайлд кард. На какво основание те ще влязат от 4-та дивизия директно, пререждайки всички отбори от Б и В групите, които имат приличен бюджет, стадиони, фенове и желание за участие в А група.

Струва ми се, че за това лято Висша лига е невъзможна. Най-добре да се приемат изисквания за участие във Висша лига - напр.: липса на задължения, приличен стадион, школа, бюджет мин. 2 млн. лв на година и др. и всеки отбор, който покрие изискванията към март 2017 г. да се включи автоматично от лятото на 2017 г. Ако покриват изискванията повече отбори, първите няколко сезона да изпадат по 4 отбора, докато се достигне оптимална бройка напр. от 16 отбора.

Върни се в “Футбол - България”