"Съдът в Страсбург и Висшата Лига"
"Съдът в Лозана и Висшата Лига"
"Съдът в Хага и Висшата Лига"
Скоро и на големия екран.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
absolutno написа:medi написа:Както и да се прави е правилно да има такова решение. За мен не е нормално да го няма отбор, като ЦСК и Локо СФ.
Те ще увеличат нещата и полезните събития. Нека направя БФС тази реформа, че футбола си загива...
http://xn--d1aabbamgtvfichv.com/
Шотландският футбол да не би да загина 4 години без гранда си Рейнджърс?Защо те не получиха ''уайлд кард'', а да те шотландците прост народ, не са акълии като Перуката и оня другия дето не се е събличал по физическо, иначе вицепрезидент го направили. Аз пък си мисля, че българския футбол върви стремглаво към добиване на статут от аматьорски ниво и тази ''Висша лига'' ще е началото на края на професионалния футбол у нас. Такъв хаос ще стане с нея, че съвсем ще забатачат футбола ни онези велики мислители.
Red thunderstorm написа:absolutno написа:medi написа:Както и да се прави е правилно да има такова решение. За мен не е нормално да го няма отбор, като ЦСК и Локо СФ.
Те ще увеличат нещата и полезните събития. Нека направя БФС тази реформа, че футбола си загива...
http://xn--d1aabbamgtvfichv.com/
Шотландският футбол да не би да загина 4 години без гранда си Рейнджърс?Защо те не получиха ''уайлд кард'', а да те шотландците прост народ, не са акълии като Перуката и оня другия дето не се е събличал по физическо, иначе вицепрезидент го направили. Аз пък си мисля, че българския футбол върви стремглаво към добиване на статут от аматьорски ниво и тази ''Висша лига'' ще е началото на края на професионалния футбол у нас. Такъв хаос ще стане с нея, че съвсем ще забатачат футбола ни онези велики мислители.
Абсолютно тъпо! Дай друго!
Шотландското управление на футбола в сегашния си вид датира от 2013г. В нашия случай не става дума само за ЦСКА, а за редица други отбори, които са представители на традиционни футболни центрове. Ясно е, че само ЦСКА ви е неудобен, но това е положението. В живота не винаги всичко ни е угодно и удобно.
absolutno написа:Red thunderstorm написа:В нашия случай не става дума само за ЦСКА, а за редица други отбори, които са представители на традиционни футболни центрове. Ясно е, че само ЦСКА ви е неудобен, но това е положението. В живота не винаги всичко ни е угодно и удобно.
Доколкото знам тези футболни клубове нямат скромният борч от 30+ милиона, центъре.
blue avalanche написа:След темата за УЕФА и ФИФА,очаквам 3-ти,4-ти и 5-ти том от избраните съчинения на Тео:
"Съдът в Страсбург и Висшата Лига"
"Съдът в Лозана и Висшата Лига"
"Съдът в Хага и Висшата Лига"
Скоро и на големия екран.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта