ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ФИФА: БФС започва да организира Висшата лига!

Мнениеот Teo » 22 фев 2016 13:31

fcb_bg написа:
Teo написа:
trokadero_ написа:Значи всички отбори ще се върнат - ЦСКА , Локо СФ , Литекс , че и още отбори , които имат тази възможност.

Развиваме футбола. А тези дето реват тука искат да си стоим на същото ниво и да им гледаме нагласената група дето два коня се надбягват с таралежчета :idea:
@ Всички знаем, че синия отбор не иска да има силна и конкурентна лига. Те искат, ако може само те да са в лигата. :lol:

Ти срам нямаш. Минете си по реда, върнете се в А група дори и без загуба и ще имате правото да играете там. "Ботев" могат, тука високомерния иска да прекрачва правилата. Щото били добри. Бая си нагловатичък.

КАЗАХ, че няма проблем за нас. Ние си вървим по начертания път в момента. Играем си във В група след това Б група! Казвам, че мачовете в тия дивизии за нас са протоколни и безсмислени, но ще ги играем, ако е нужно!
@ Хубаво го прочетете това дето написах и го запомнете.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 22 фев 2016 13:32

fcb_bg написа:
Teo написа:
trokadero_ написа:Значи всички отбори ще се върнат - ЦСКА , Локо СФ , Литекс , че и още отбори , които имат тази възможност.

Развиваме футбола. А тези дето реват тука искат да си стоим на същото ниво и да им гледаме нагласената група дето два коня се надбягват с таралежчета :idea:
@ Всички знаем, че синия отбор не иска да има силна и конкурентна лига. Те искат, ако може само те да са в лигата. :lol:

Ти срам нямаш. Минете си по реда, върнете се в А група дори и без загуба и ще имате правото да играете там. "Ботев" могат, тука високомерния иска да прекрачва правилата. Щото били добри. Бая си нагловатичък.

Ботев взеха лиценза на Металик Сопот бе пич. Иначе трябваше да почнат от А окръжна.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 фев 2016 13:34

River Plate написа:
fcb_bg написа:
Teo написа:

Ботев взеха лиценза на Металик Сопот бе пич. Иначе трябваше да почнат от А окръжна.

Измежду вас и сините, вие сте ми повече на сърце. Ама мен ако питаш, отдавна трябваше да започнете от Щ група.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 22 фев 2016 13:35

тео ....човече верно ли всичко това което пишеш го мислиш???? ...................колко мн сте били силни как нямало смисъл да минавата през "б" гр и така нат ....че то ако е така незнам "барса " защо въобще играят мачове ? .направо да им дават де що купа има и да се приклюва !!!
момче ако си вярваш но това което си написал си мн зле и трудно може да има лек за твоята заблуденост!
най пък ми е смешно като се изказваш по повод контролите ....."само да кажат кога и и къде " :) .............че ти кой си та да решаваш с кого ще играят ? ....директор ли си треньор ли си ....какъв си ? .....и понеже самият ти незнаеш какъв си ще ти кажа ....пич излез навън виж какво хубаво време е хвани си гадже слез на земята използвай това над ременете ти по предназначение !!!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 фев 2016 13:35

River Plate написа:
korteneca написа:Тео, това сегашното ЦСКА няма да играе никъде. Ако има отбор с името ЦСКА в тази "Висша лига" то ще е нещо като новия Локо Сф. 8-)

Ми, че то имаше доста Левскита през годините. Сливаня, смяна на имена, не виждам причина да се притесняваме, че юридически това няма да е онова ЦСКА от 1999г. ;)
Ти припозна ли Левски-Спартак за оня Левски? А сегашния Левски, припозна ли го за Левски без Спартак?

Аз съм си припознал Левски от 1914 година, както и припознавам като съперник ЦСКА от 1948 и не броя закриванията от БКП и Държавата. Ако за теб ЦСКА не е от 1948 ок... Това, че не си обичате отбора не е мой проблем. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 22 фев 2016 13:36

fcb_bg написа:Измежду вас и сините, вие сте ми повече на сърце. Ама мен ако питаш, отдавна трябваше да започнете от Щ група.

Абсолютно съм съгласен. Но само при едно условие! Всички малоумни наглеци, начело с ония двамата ортаци на бойко - фирмата ТИТАН, както и Сашо Томов да бяха разследвани от прокоратурата и вкарани в затова. От тук нататък няма как да искаш ние обикновените българи, да носим кръста за чужди грехове. Виновни ли сме за нещо ние, кажи ми? Защо единствените наказани сме ние, феновете? Кое е справедливото в това?
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 22 фев 2016 13:39

абе тока и водата платиха ли си? :?
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 фев 2016 13:41

River Plate написа:
fcb_bg написа:Измежду вас и сините, вие сте ми повече на сърце. Ама мен ако питаш, отдавна трябваше да започнете от Щ група.

Абсолютно съм съгласен. Но само при едно условие! Всички малоумни наглеци, начело с ония двамата ортаци на бойко - фирмата ТИТАН, както и Сашо Томов да бяха разследвани от прокоратурата и вкарани в затова. От тук нататък няма как да искаш ние обикновените българи, да носим кръста за чужди грехове. Виновни ли сме за нещо ние, кажи ми? Защо единствените наказани сме ние, феновете? Кое е справедливото в това?

И пак сме зад отбора... ако ще и в Я областна да ни сложат пак ще сме зад отбора. И ако трябва още 30 години се скитаме по селата пак ще сме зад отбора.
@ Това няма значение всъщност. Каквото станало е станало. Оттук насетне е важно да не се допускат същите грешки и най-голямата е да не се допускат хора да движат нещата в ЦСКА с ясната цел умишлено връщане в калта.
@ Догодина размазваме всичко живо в Б група, ако по случайност не създадат тая Висша лига, защото ние покриваме абсолютно всички критерии за нея. Няма значение дали ще сме 1 година +/- в селата или не. Ние ще си изиграем протоколните мачове, няма ядове.
Това всичко като идея което иска да се прави е за развитието на футбола... ма явно, в подуяне си искат да са на спонсорски начела и сами срещу себе си.
@ Ние ще сме отново фактор... въпроса е само във времето, господа фенове на Левски. Така, че се опитайте да припечелите нещо докато ни няма, защото след това отново знаете къде отивате. Далеч, далеч зад гърба ни :idea:

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 22 фев 2016 13:49

Непълноценното и тъпо човече, наречено Тео ме кара да се срамувам от човешката раса. Как може тъпото ти мозъче да роди такава дрисня, че като сте били лидера на Б група в контрола, значи заслужавате да играете в А група? :shock: Шокираш ме бе, как може да си такъв дебил? За равния срещу юношите на Ксанти искаш ли да ви връчат купата на Гърция?
Тая висша лига ще просъществува до момента, в който не фалирате пак. Тогава ще се направи още една, още по-висша лига. И най-странното е, че имате невероятната наглост да говорите за сини БФС-та и отбори на властта?!
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 фев 2016 13:52

И стигам до заключението, че феновете на Левски правят всичко възможно тоя проект да не стане факт. Искат възможно по-дълго да отложат прекия двубой на честта в които отново ще трябва да ги унижаваме с футболисти събрани от самолети и плажове :lol:
@ Знам не ми обяснявайте. Не искате ЦСКА, и съответно не искате Висша лига и съответно НЕ искате да развиваме българския футбол! Имам лоша информация за вас... от есента ви почваме - 7, 8, 9, 10, 11,12... и все! :lol:

Върни се в “Футбол - България”