Жребият за полуфиналите на Купата на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zara.1916

Re: КУПА НА БЪЛГАРИЯ

Мнениеот zara.1916 » 16 фев 2016 11:43

Не е в стила ни да унижаваме аматьори (бивши "грандове") със 7:0
Нормално 2:0 в Стара Загора и скромно 1:0 в София

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 фев 2016 11:43

Teo написа:Записвам в тефтера!
@ 7:0 :lol:

Аз също, макар че използвах резултата само за пример. 8-)

Teo написа:Ние в Стара Загора играем силно по традиция! Това, че сме отбор от В група нищо не значи. Името е важно! Те да се страхуват, нас не ни пука! ....

Даже предусещам, че ще настане време да си сменя подписа. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 фев 2016 11:46

zara.1916 написа:Не е в стила ни да унижаваме аматьори (бивши "грандове") със 7:0
Нормално 2:0 в Стара Загора и скромно 1:0 в София

Ще видим накрая кой - кой ще унижи... :idea:
@ Скромно ни бийте, ама и скромно ще ви е трудно.

Преминахме през лидера на Б група като бърз влак малка гара... :arrow:

Нивото не е кой знае какво... там няма да играят футболните умения, а доста други такива... като мотивация, себераздаване и характер!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 фев 2016 11:50

Тео внимавай!Нещо много си си повярвал..Разочарованието ще боли! :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 фев 2016 11:51

Teo написа:АЙДЕЕ!! Точно което исках!

БЕРОЕ - ЦСКА СОФИЯ!

Гответе се господа!

@ МАЧА НА АРМИЯТА ще ви се стори като ФИНАЛ ЗА ШЛ!

Ако ви излупат първия мач 4-5:0 мача на армията няма да има абсолютно никакво значение.
Нашия мач с Монтана и той е ясен, питайте Кокала за него
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 фев 2016 11:53

PFC Litex написа:
Teo написа:АЙДЕЕ!! Точно което исках!

БЕРОЕ - ЦСКА СОФИЯ!

Гответе се господа!

@ МАЧА НА АРМИЯТА ще ви се стори като ФИНАЛ ЗА ШЛ!

Ако ви излупат първия мач 4-5:0 мача на армията няма да има абсолютно никакво значение.
Нашия мач с Монтана и той е ясен, питайте Кокала за него

Ще ви е трудно на вас... аз Монтана не ги исках... много особен отбор... мисля, че ще се изпотите бая!
@ Винаги е по-добре да играеш срещу по-силния моментно... това исках, това стана. Оттук нататък всичко е в нашите ръце има два мача по 90 минути!
@ Отиваме с мисъл за победа в Стара Загора пък каквото стане! Ще си имаме нашите моменти, важно е как ще ги оползотворявам на терена!

Потребителски аватар
Jeni
Контакти:

Мнениеот Jeni » 16 фев 2016 11:57

Teo написа:
Avanti_Ragazzi написа:Teo не се излагай, вашия шанс не е повече от 5% и то само заради името ви! Берое са много сериозен съперник, особено в купата и не случайно имат 2 купи в последните 5, 6 години. Единствения ви шанс е да ви подценят много жестоко, но това в 2 мача е ужасно трудно. Може би ако беше обратното и в първия мач бяхте домакини, и с публика, надъхване и т.н. може би щяхте да имате малко по-голям процент шанс. Но сега с това гостуване в първия мач, не? Според мен няма да ви разгромят, просто защото Хубчев не практикува такъв тип футбол, но проблем с вас няма да имат! ;)

По-добре сме гости първия мач.... защото е първи мач! А там се случва подценяване, ние на Армията проблеми няма да имаме повярвай ми! Ще им вземем акъла още преди мача и 90-те минути ще са празник за хората на трибуните и всички които обичат ЦСКА!
@ Отиваме на финал само това знам и няма човек които да ме разубеди, че е невъзможно! Ние сме ЦСКА София, Берое да се съобразява с нас, защото имат честта да играят с най-силния отбор в България последните 68 години!

От какво да ме е страх? Тях ги е страх от нас... ние нищо не губим в тоя мач! Те ще трябва да се хвърлят и да се доказват за юбилея им... ние просто ще се постараем да им го развалим!
@ Виждам отбора ми на финал на Васил Левски!

Това е!

Задръж малко и се успокой.И после погледни реално на нещата.Това,че биете по села и паланки не означава, че ще ви е лесно с нас.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 фев 2016 11:58

Jeni написа:
Teo написа:
Avanti_Ragazzi написа:Teo не се излагай, вашия шанс не е повече от 5% и то само заради името ви! Берое са много сериозен съперник, особено в купата и не случайно имат 2 купи в последните 5, 6 години. Единствения ви шанс е да ви подценят много жестоко, но това в 2 мача е ужасно трудно. Може би ако беше обратното и в първия мач бяхте домакини, и с публика, надъхване и т.н. може би щяхте да имате малко по-голям процент шанс. Но сега с това гостуване в първия мач, не? Според мен няма да ви разгромят, просто защото Хубчев не практикува такъв тип футбол, но проблем с вас няма да имат! ;)

По-добре сме гости първия мач.... защото е първи мач! А там се случва подценяване, ние на Армията проблеми няма да имаме повярвай ми! Ще им вземем акъла още преди мача и 90-те минути ще са празник за хората на трибуните и всички които обичат ЦСКА!
@ Отиваме на финал само това знам и няма човек които да ме разубеди, че е невъзможно! Ние сме ЦСКА София, Берое да се съобразява с нас, защото имат честта да играят с най-силния отбор в България последните 68 години!

От какво да ме е страх? Тях ги е страх от нас... ние нищо не губим в тоя мач! Те ще трябва да се хвърлят и да се доказват за юбилея им... ние просто ще се постараем да им го развалим!
@ Виждам отбора ми на финал на Васил Левски!

Това е!

Задръж малко и се успокой.И после погледни реално на нещата.Това,че биете по села и паланки не означава, че ще ви е лесно с нас.

Лидера на Б група село ли е?
@ Гледа ли мача? Тия нз къде се намират и 6:0 им беше малко... "професионалния отбор"...!

ПП Ти историята забравил и си я? Колко победи имате срещу нас в Стара Загора :?:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 16 фев 2016 12:01

Гледахме ги Берое как паднаха с 5:0 от Лдц, после как едвам се докопаха до Х срещу Локо Пд в последния мач! Причината да са на 4то място е, че ЦСКА и Литекс са извън А група! Ако Берое не ни отсрани безпроблемно срама ще е техен! Все пак ЦСКА е аматьорски отбор :mrgreen:

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 16 фев 2016 12:03

Берое ще обърнат ЦСКА с шевовете наопаки, супер забавно ще е ... :) :) :)

Върни се в “Футбол - България”