CSKA_1948_ написа:Аз се чудя Партизан как са се излъгали да вземат това дърво? Стефан Николич щеше да свърши по-добра работа!
Колкото свърши на вас.Тоя Николич става само да брули орехи.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA_1948_ написа:Аз се чудя Партизан как са се излъгали да вземат това дърво? Стефан Николич щеше да свърши по-добра работа!
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
ico49 написа:абе стига глупости бе хора ,къде го намерихте е казал така ебати троловете сте
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
ico49 написа:искаш ли да направим анкета и да видим че повече от 50 процента ,не искат да са българи ,кво ви е виновен божинов ,какво иска можеда си говори ,аре стига тъпи теми тука бе тъпаци ,немате ли си работа ,гаджета нещо.много ми дреме какво е казал .
ceBep написа:Най-жалкото е, че тези дни си замина един голям наш футболист. Поглеждам брадясалия, поглеждам сегашната "звезда" и направо не ми се верва ...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта