И няма как да не ви напомня за..какво беше? - мрън-мрън за фифу, фуфа, уефа, мефа...и световната конспирация

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
criminal написа:От много отдавна не бях влизал във форума, съжалих отново...!
kiril.a.d написа:Аз искам да честитя на сините ни другари и един друг момент - специалиста Градев! - той "оправи" ЦСКА, още мрънка за дължими пари, та...колко ли парички ще източи от вас, "за лудо"...
И няма как да не ви напомня за..какво беше? - мрън-мрън за фифу, фуфа, уефа, мефа...и световната конспирация![]()
- "когато копаеш гроб другиму, сам падаш в него"
...а вие, бая гробове изкопахте, та сега "сами срещу всички"! - ама не става сам
....
BurnX написа:В задачата се пита - щяха ли да оспорват решението Левски , ако на Лудогорец махаха точки ? Уж винаги са за правдата , винаги за следване на законите (поне така твърдят в декларациите си) , но всяко решение , което ги ощетява - се опитват да намерят вратичка и да се проврат между правилата. Ако бяха мъже и имаха силите да се борят на терена и да ги стопят тия 5 точки ... обаче сините плазмодии знаят само с нефутболни средства да играят.... после с малко бутане от сидиите , червени картони за съперниците - може пък да се доберат до жадуваната титличка - нищо че после в Европа ще дойде нов хап унижение......
защо написа:Много ми е интересно какъв номер ще извърти Градев тоя път? Тоя човек е гениална шматка, ако го накараш да докаже, че като сложиш в една тенджера свинско и зеле, ако я отвориш, вътре има свинско със зеле, ще мисли, ще твори и накрая ще успее да изненада сам себе си, като докаже, че ще има мюсли с кисело мляко. Позицията на Левски изглежда железна, ама съм сигурен, че Градев ще намери начин да оклепа работата, той е велик и гениален!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта