БФС отряза Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: БФС отряза Левски

Мнениеот kiril.a.d » 03 фев 2016 11:26

Аз искам да честитя на сините ни другари и един друг момент - специалиста Градев! - той "оправи" ЦСКА, още мрънка за дължими пари, та...колко ли парички ще източи от вас, "за лудо"...
И няма как да не ви напомня за..какво беше? - мрън-мрън за фифу, фуфа, уефа, мефа...и световната конспирация ;) :lol: - "когато копаеш гроб другиму, сам падаш в него" ;)...а вие, бая гробове изкопахте, та сега "сами срещу всички"! - ама не става сам ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 03 фев 2016 12:11

От много отдавна не бях влизал във форума, съжалих отново...!
Изображение

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 03 фев 2016 12:48

criminal написа:От много отдавна не бях влизал във форума, съжалих отново...!

И аз, и аз :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 фев 2016 12:54

kiril.a.d написа:Аз искам да честитя на сините ни другари и един друг момент - специалиста Градев! - той "оправи" ЦСКА, още мрънка за дължими пари, та...колко ли парички ще източи от вас, "за лудо"...
И няма как да не ви напомня за..какво беше? - мрън-мрън за фифу, фуфа, уефа, мефа...и световната конспирация ;) :lol: - "когато копаеш гроб другиму, сам падаш в него" ;)...а вие, бая гробове изкопахте, та сега "сами срещу всички"! - ама не става сам ;)....

А ти много бъзаш да ни вкараш в гроба - АМЯ ЯДЕЦ, НЕМА ДА ТЕ ОГРЕЕ!
И кои са тия дето сме вкарали в гроба- ТИЯ ДЕТО НЕ СИ ПЛАЩАТ ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА, ЛИ? ТИЯ ДЕТО ПОРТОЧАНОВ ИМ БЕШЕ ШЕЙХ И ПОСЛЕ ГИ ЗАРЯЗА ЛИ? ТИЯ ДЕТО ГГ ИМ БЕШЕ БЕЙ И ПОСЛЕ И ТОЙ ГИ ЗАРЯЗА, А ТЕ СЕ ОПИТАХА ДА ВКАРАТ ЛЕВСКИ В ГРОБА, АМА САМИ ПАДНАХА В НЕГО ЛИ :!: :?: :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 03 фев 2016 13:07

В задачата се пита - щяха ли да оспорват решението Левски , ако на Лудогорец махаха точки ? Уж винаги са за правдата , винаги за следване на законите (поне така твърдят в декларациите си) , но всяко решение , което ги ощетява - се опитват да намерят вратичка и да се проврат между правилата. Ако бяха мъже и имаха силите да се борят на терена и да ги стопят тия 5 точки ... обаче сините плазмодии знаят само с нефутболни средства да играят.... после с малко бутане от сидиите , червени картони за съперниците - може пък да се доберат до жадуваната титличка - нищо че после в Европа ще дойде нов хап унижение......

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 фев 2016 13:14

BurnX написа:В задачата се пита - щяха ли да оспорват решението Левски , ако на Лудогорец махаха точки ? Уж винаги са за правдата , винаги за следване на законите (поне така твърдят в декларациите си) , но всяко решение , което ги ощетява - се опитват да намерят вратичка и да се проврат между правилата. Ако бяха мъже и имаха силите да се борят на терена и да ги стопят тия 5 точки ... обаче сините плазмодии знаят само с нефутболни средства да играят.... после с малко бутане от сидиите , червени картони за съперниците - може пък да се доберат до жадуваната титличка - нищо че после в Европа ще дойде нов хап унижение......

Що не попиташ Лц защо сега не оспорва решението?! Плазмодии сте ти и тия, като тебе, плужеци, които търсят оправдание за недъгавите си отборчета винаги в ЛЛЕВСКИ! Значи 5 точки не са нищо, така ли? Ревльовци нещастни, дето само плачете от ЛЕВСКИ, за една измислена дузпа, или засада!
ЗАПОМНИ - ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН И ЩЕ ОСТАНЕ ТАКЪВ, останалите сте светулки и еднодневки :!: :idea:
И за кое унижение в Европа говориш - от последните два сезона ли, или от сезон 2005-2006г. Май от тия дето ни "прославят" там никой не е стигнал до там, където стигна ЛЕВСКИ ТОГАВА :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 фев 2016 14:06

Много ми е интересно какъв номер ще извърти Градев тоя път? Тоя човек е гениална шматка, ако го накараш да докаже, че като сложиш в една тенджера свинско и зеле, ако я отвориш, вътре има свинско със зеле, ще мисли, ще твори и накрая ще успее да изненада сам себе си, като докаже, че ще има мюсли с кисело мляко. Позицията на Левски изглежда железна, ама съм сигурен, че Градев ще намери начин да оклепа работата, той е велик и гениален!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 03 фев 2016 14:13

С пет точки и без пет точки ако Левски си е свършил добре работата на полусезона ще станем шампиони. Ако обаче подготовката и селекцията се окажат недобри то е закономерно да не станат дори и да бяха с равни точки с Лудогорец в момента.

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 03 фев 2016 14:27

Лудогорец са в пъти по силни от Левски в момента.....няма място за сравнения.....въобще.
Само това че няма реален конкурент и спаринг отбор....да не изиграе лоша шега на Лудогорец...
Да се отпуснат и загубят някоя друга точка.........тогава може да има ...лека интрига но това е в сферата на фантазиите по скоро......
Накрая Лудогорец като свършат с 10 тина точки пред Левски ....тогава ФИФА ще излезе с решение..........Те не са глупави хора...............

Всички медийни изяви на Ромзьо .....Ивчо и Баждека...са надут балон ......" Вижте колко сме ощетени " ???? ......Заливат спортните медии с поредните си глупости .......
Не искат да си признаят че вече ЛЕВСКИ е отбор втора ръка....средняк.......нямащ нищо общо с Левски преди години......това е......
Разберете едно ....ФУТБОЛ СТАВА С ПАРИ !!!! С треторазрядни футболисти .......сте до там.....3-4 място ......

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 фев 2016 14:36

защо написа:Много ми е интересно какъв номер ще извърти Градев тоя път? Тоя човек е гениална шматка, ако го накараш да докаже, че като сложиш в една тенджера свинско и зеле, ако я отвориш, вътре има свинско със зеле, ще мисли, ще твори и накрая ще успее да изненада сам себе си, като докаже, че ще има мюсли с кисело мляко. Позицията на Левски изглежда железна, ама съм сигурен, че Градев ще намери начин да оклепа работата, той е велик и гениален!

За съжаление смятам, че тук си напълно прав. :o Не съм запознат и не съм наясно поради какви причини в случая няма да ни защищава адвокат Ивков... :oops:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”