Предположения за края на полусезона
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Предположения за края на полусезона
Слаб футбол и големи оплаквания от садий,пак най големия срам ще е на лято в евротурнирите тва ще е независимо кои ще играят
Така като ме гледаш дали драпам да ходя в София ? Уча и работя(през лятото и ваканциите) в Перник изобщо не ми е зор да ви мириша смока.Вие сами ще се убиете - запомни ми думата!
- botev_1912
- Контакти:
avi написа:Като е толкова жалко да си от София, защо всички драпате да дойдете в София? И като дойдете и душата и гъза си продавате да останете.
ха ха
за теб съм 99% сигурен и без да те познавам, че сигурно си отишъл студентче в София и не си се върнал повече в родното си място!!! Ако не си го направил ти - направил го е баща ти!!!
Не забравяйте че когато София е станала столица жителите и са били 10 000 души /не съм сигурен на 100% че са били толкова много/, а сега имаме 1 000 000 кореняци софиянци - Всичките сте мишоци!!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Селяните си остават селяни. Дали са на изток или на запад от София все тая.
botev_1912 написа:avi написа:Като е толкова жалко да си от София, защо всички драпате да дойдете в София? И като дойдете и душата и гъза си продавате да останете.
ха ха
за теб съм 99% сигурен и без да те познавам, че сигурно си отишъл студентче в София и не си се върнал повече в родното си място!!! Ако не си го направил ти - направил го е баща ти!!!
Не забравяйте че когато София е станала столица жителите и са били 10 000 души /не съм сигурен на 100% че са били толкова много/, а сега имаме 1 000 000 кореняци софиянци - Всичките сте мишоци!!!
ima6 edna mnogo seriozna gre6ka,pi4!sled osvobojdenieto sofia e ne 10000,a celi 11000

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:botev_1912 написа:avi написа:Като е толкова жалко да си от София, защо всички драпате да дойдете в София? И като дойдете и душата и гъза си продавате да останете.
ха ха
ima6 edna mnogo seriozna gre6ka,pi4!sled osvobojdenieto sofia e ne 10000,a celi 11000!ot tqh bulgarite sa celi 4000!te kazvat,4e v provinciqta se govorilo na dialekt,a dumite kato teh,behme,nema,govora,vida nqma v bulgarskiq ezik!da ne govorim za idiotskata smqna na udareniqta!i predstavi si,te si mislqt,4e sa golemi pi4ove,kato govorqt taka!
Вие пък... Всички 2 000 000 са шопи не знаете ли.Просто след освобождението 10-те хиляди софиянци започват здрав шопски секс и така стават 2 000 000.... Просто е безнадеждно да се говори с хора, за които е гордост че са успели да се уредят с панлека в София.Да не говорим че едната Младост е по-близо до Пазарджик, отколкото до центъра

Никой не драпа да ходи в Шопия защото е по-хубаво,ами защото за съжаление по-голямата част от икономиката е събрана там и заплатите са по-високи. Иначе Шопия е мразена ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ да го знаете( поради височайшите "столичани") много сте големи бе отворковци,ще кажете че Шопия е България,е да ама не защото останалите 5 милиона и половина не смятат така ясно! А и както е казал не кой да е а Хемингуей" Всичко което не е на море е провинция" Да знаете шопи смешни 

Върни се в “Футбол - България”