Пенсионираха принудително рефера на Левски–Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Пенсионираха принудително рефера на Левски–Литекс

Мнениеот Кашчей » 26 яну 2016 06:21

GOLEADOR написа:
Soulen написа:
GOLEADOR написа:Отново го повтарям:
Корумпирането на съдията от страна на Левски няма нищо общо с реакцията на Литекс.Те си понесоха на наказанието на 100 процента.Въпреки,че бяха с класа над противника и водеха в резултата нямаше какво да направят при гледката как тримата съдии милваха Левски по главата.КОЙ плати на съдиите за тези ласки - това трябва да каже прокуратурата и виновника да си понесе наказанието за това независимо какъв пост заема в Левски,Виваком или Щрабах!Това е положението.

Теорията на Дарвин явно е била правилна, щом някои видове още не са еволюирали. А ако Гришата е платил на съдията, за да може да има повод да си изкара отбора, или твоето мозъче, не може да надмине iq-то на котката ми.

Явно си много глупав щом мислиш,че прокуратурата няма силите и възможностите да разбере кой е подкупил съдиите.Само трябва да разследват мача и да дадат лицата дали и получили подкупа на съд!Що се отнася до тезата ти - трябва да си болен мозък за да обвиниш потърпевшите,за това ходи се лекувай,дано има лек за болестта ти!

Странно, ти защо не се поинтересуваш толкова активно и кой подкупи съдията на мача в Ловеч, та не признаха редовен гол на "Левски", или казваш тогава нещата си бяха нормални ?! А защо не се поинтересуваш как стана така, че половината ви гостувания ги играхте в София-кой подкупи отборите-домакини, за да го направят това?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 26 яну 2016 06:43

Ще си гледа старините и ще си харчи заработеното.Българските съдии са толкова податливи,че няма начин да не е сложил нещо настрана.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 26 яну 2016 06:50

Soulen написа:Специално за Кашчей, който пита дали има поръчка и от кого. От кого е поръчката няма как да ти кажа със сигурност. Сигурното е, че такава има. От първа ръка ти казвам, че за да станеш професионален съдия в България, трябва да си човек на някой. Така, че общо взето човека няма избор. Или изпълняваш поръчката и ти плащат пари, за да изхвърчиш, или изхвърчаш без да ти платят :mrgreen:

Йордан Сталев беше човек на Атанас Узунов.Бивш спортист на Тракия по троен скок.Ботевист.На едно градско дерби за умишлена игра с ръка на вратаря Камбуров му показа жълт картон вместо червен.От тогава кума на Камата свали доверието от него и го лиши от съдийски права.За последно ,когато го видях беше юрист във Военна болница.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 яну 2016 07:27

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Soulen написа:
GOLEADOR написа:Отново го повтарям:
Корумпирането на съдията от страна на Левски няма нищо общо с реакцията на Литекс.Те си понесоха на наказанието на 100 процента.Въпреки,че бяха с класа над противника и водеха в резултата нямаше какво да направят при гледката как тримата съдии милваха Левски по главата.КОЙ плати на съдиите за тези ласки - това трябва да каже прокуратурата и виновника да си понесе наказанието за това независимо какъв пост заема в Левски,Виваком или Щрабах!Това е положението.

Теорията на Дарвин явно е била правилна, щом някои видове още не са еволюирали. А ако Гришата е платил на съдията, за да може да има повод да си изкара отбора, или твоето мозъче, не може да надмине iq-то на котката ми.

Явно си много глупав щом мислиш,че прокуратурата няма силите и възможностите да разбере кой е подкупил съдиите.Само трябва да разследват мача и да дадат лицата дали и получили подкупа на съд!Що се отнася до тезата ти - трябва да си болен мозък за да обвиниш потърпевшите,за това ходи се лекувай,дано има лек за болестта ти!

Странно, ти защо не се поинтересуваш толкова активно и кой подкупи съдията на мача в Ловеч, та не признаха редовен гол на "Левски", или казваш тогава нещата си бяха нормални ?! А защо не се поинтересуваш как стана така, че половината ви гостувания ги играхте в София-кой подкупи отборите-домакини, за да го направят това?!

1.И понеже съдията е подкупен гони футболист от Литекс с директен червен картон и не им дава кристална дузпа за нарушението срещу Асприля?Поне от кумова срама трябваше да отбележиш,че от 64 минута Литекс играят с човек по-малко и въпреки това победиха с 3:0.Или да споменеш,че гола е отменен заради тънка засада и съдията бе вдигнал флга още щом Гаджев получи топката,но не,нали ако кажеш всичко това няма как да твърдиш,че съдията е купен.
2.Не ти е лесно на теб щом намеси и ЦСКА по този безумен начин.Вземете се там със Soulen и си пийте хапчетата и дано те ви помогнат ,че тази злоба ще ви изяде живи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 26 яну 2016 09:07

:mrgreen: :mrgreen: Каква злоба бе човек, ти си толкова забавен. Толкова се нервираш и пенявиш, че започваш едно нещо да го повтаряш по 100 пъти. Във форума ти гледаме сеира, даже като ми е тъпо, влизам във вашия подфорум и чета теб и Тео.

Тая пуста прокуратура защо не разследва вашия мач с Локо Сф, знаеш кой?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 яну 2016 09:24

Soulen написа::mrgreen: :mrgreen: Каква злоба бе човек, ти си толкова забавен. Толкова се нервираш и пенявиш, че започваш едно нещо да го повтаряш по 100 пъти. Във форума ти гледаме сеира, даже като ми е тъпо, влизам във вашия подфорум и чета теб и Тео.

Пич,ти освен ,че си тъп си и лъжец.Ако беше влизал в подфорума да ме четеш щеше да знаеш каква ми е ПОЗИЦИЯТА за мача ни с Локо Сф и нямаше да се опитваш да ме засегнеш с нея.Твърдо за съд съм на Титан не само заради мача с Локото но и за всичкото зло което причиниха на ЦСКА!Ама ти откъде да знаеш,нали не влизаш във нашия форум и сега стреляш напосоки като се надяваш,че поне нещо от това което пишеш ще излезне истина.Да,ама не,греда.Пробвай с нещо друго.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Messerschmitt1
Контакти:

Мнениеот Messerschmitt1 » 26 яну 2016 09:30

angelco77 написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/pensioniraha-prinuditelno-refera-na-levski-liteks-361913

И тва ако не е пародия,не знам кое е ?! :lol: Уж ''най-добрия ''български футболен съдия,пък кво стана?Ше го пенсионираме!Що бе? :shock:
А какъв бенефис си организира,леле майко! :lol:
Дотук с майтапа! :!:

Да обсъдим в тази тема така ли трябваше да завърши кариерата си Г.Йорданов?Според мнозина(и най вече сините приятелки)е най-добрия български футболен съдия!
Ако е така,не трябваше да ръководи още някой и друг мач(да се позамаже малко работата,дет се вика) и тихо и кротко да ''окачи картоните'' на пирона.
Сега тая пародия с тоя бенефис на какво ви прилича?

КЗЛ!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 26 яну 2016 09:33

Soulen написа::mrgreen: :mrgreen: Каква злоба бе човек, ти си толкова забавен. Толкова се нервираш и пенявиш, че започваш едно нещо да го повтаряш по 100 пъти. Във форума ти гледаме сеира, даже като ми е тъпо, влизам във вашия подфорум и чета теб и Тео.

:mrgreen: :mrgreen:
И аз съм така. Постовете на Тео са лек за всякакъв вид лошо настроение. Понякога си мисля, че пича нарочно пише тъпотии, за да ни забавлява. Днешните пубери са.......... :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 26 яну 2016 10:31

Нищо странно. Ако някой "писне" след отсъжнадията в мач с Левски, изгаряш брутално. Така е от край време :roll:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 яну 2016 10:35

Премахват рефер, само защото е свирил по правилата. Дали изобщо някой разбира сериозността на положението и колко зле е това за всичко свързано с футбола ни или е по-важно да се обръща внимание на фантасмагориите на някои червени човечета. Това не е спорт, а мерене на его и други работи между мутри, мафиоти и олигофрени.

Върни се в “Футбол - България”